"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

26/4/11

Πούτιν: «Δεν έχουν δικαίωμα να σκοτώσουν τον Καντάφι»

 Έντονη κριτική στη δυτική συμμαχία που επιχειρεί στη Λιβύη έκανε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να σκοτώσει το Λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι.

«Λένε ότι δεν θέλουν να σκοτώσουν τον.....

Καντάφι. Τώρα κάποιοι αξιωματούχοι λένε ναι, προσπαθούμε να σκοτώσουμε τον Καντάφι», δήλωσε ο Πούτιν από τη Δανία, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη. «Ποιος το επέτρεψε αυτό, υπήρξε δίκη; Ποιος έχει το δικαίωμα να εκτελέσει αυτόν τον άνδρα;», προσέθεσε.
Παράλληλα, οι σφοδρές μάχες συνεχίζονται στη Μιζουράτα, οι οποίες έχουν επικεντρωθεί στον έλεγχο του λιμανιού της πόλης.
Τρεις κάτοικοι έχουν χάσει τη ζωή τους σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, ενώ άλλοι δέκα έχουν τραυματιστεί.
Τέλος, η επόμενη σύνοδος της Ομάδας Επαφής για τη Λιβύη θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στη Ρώμη, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιταλικού υπουργείου Εξωτερικών.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο ιταλός υπουργός Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι είχε επισημάνει ότι η σύνοδος αυτή θα έχει στόχο να βοηθήσει τους εξεγερμένους να πουλήσουν στη διεθνή αγορά το πετρέλαιο της Λιβύης. Η πιθανότητα παροχής όπλων στους αντικαθεστωτικούς αναμένεται επίσης να είναι στην ατζέντα της συνόδου.
  http://www.newsbomb.gr


ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ κ.  ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ …
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: