"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

20/5/11

Λέσχη Μπιλντεμπεργκ. 14-17 Μαΐου 1998.


14-17 Μαίου 1998 Hotel Turnberry, Σκωτία
Ο Καναδός Κόνραντ Μπλάκ, μέλος της Λέσχης, είχε εσηγηθεί τη βραχεία αεροπορική σύγκρουση στο Αιγαίο (αερομαχίες) μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, καθώς και στην Κύπρο, για να “εξομαλυνθούν” οι ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Απομένει τώρα να διαπιστώσουμε αν “πέρασε” αυτή η εισήγηση….η οποία υπερψηφίστηκε βέβαια από το σύνολο των
μελών… Τελικά επιλέχθηκε αυτή η εισήγηση η κάποια άλλη;Απο της πολλές που είχαν ;
ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ !
Karamanlis, Kostas A. – Leader of the Opposition
Papandreou, George A. – Minister for Foreign Affairs
Εδω ο κατάλογος
>Κατά τους Times του Λονδίνου, η Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν» (The Times, 12-7-1977).
> Κατά το περιοδικό Europeo: «Η Bilderberg αποτελεί μια παγκόσμια κυβέρνηση που καπελώνει τις εθνικές κυβερνήσεις» (Europeo, 15-10-1975)
>Κατά τη γαλλική εφημερίδα Quotidien de Paris: «Επιδίωξη των μελών της Bilderberg είναι η εγκαθίδρυση αποτελεσματικής κυριαρχίας σε διάφορα σημεία του κόσμου με τη μεσολάβηση κυβερνήσεων- ανδρεικέλων που κατευθύνονταιαπό πολιτικούς του κάτω πατώματος (των παρασκηνίων).»


 http://diaggeleas.wordpress.com








Στα αλήστου μνήμης Δεκεμβριανά, που κάηκε η Αθήνα και ο Παυλόπουλος κρατούσε (παγκόσμια πρωτοτυπία!) την Αστυνομία σε ΄΄αμυντική στάση η΄΄ομάδα΄΄ συναντιόταν στο Παλαιό Ψυχικό, σε οικία (σύμπτωσις!) ιδιοκτησίας πρεσβείας ΗΠΑ. Παρών και ο σημερινός πρωθυπουργός μας, που αδημονούσε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει αυτός. Έπρεπε να διεκπεραιώσει τα επείγοντα των Αμερικάνων ο Γιώργος! Και το κάνει καλά σήμερα! Παρών τότε και ο Άλεξ Ρόντος. Παρόντες και οι Χρυσοχοίδης, Παπουτσής κλπ. Τι συζητούσαν εκεί, την ώρα που έκαιγαν την Αθήνα και διέσυραν την χώρα οι βάνδαλοι; http://diaggeleas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: