"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/5/11

ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ= ΔΟΓΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ! Ιρανή ζητεί από τον άνθρωπο που της έριξε οξύ στο πρόσωπο 2 εκ. ευρώ για να τον συγχωρήσει

Ιρανή ζητεί από τον άνθρωπο που της έριξε οξύ στο πρόσωπο 2 εκ. ευρώ για να τον συγχωρήσει
Η νεαρή Ιρανή Αμενέχ Μπαχραμί, με τη μητέρα της και ότι απέμειναν από τα ρούχα της μετά την επίθεση
Η νεαρή Ιρανή Αμενέχ Μπαχραμί, που είναι τυφλή από το ένα μάτι και έχει παραμορφωμένο πρόσωπο έπειτα από μία επίθεση με
οξύ, δήλωσε ότι είναι έτοιμη να μην ζητήσει την τιμωρία του δράστη σύμφωνα με το νόμο της αντεκδίκησης, αν εκείνος της προσφέρει αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανέφερε σήμερα ο ιρανικός Τύπος.

Ο Μπαχραμί μέχρι στιγμής ζητούσε επιμόνως την εφαρμογή του νόμου της αντεκδίκησης, που προβλέπεται από τη σαρία (ισλαμικό νόμο) η οποία εφαρμόζεται στο Ιράν, στην περίπτωση του άνδρα που το 2004 της έριξε οξύ στο πρόσωπο με σκοπό να την τιμωρήσει επειδή δεν ήθελε να τον παντρευτεί.


Ο δράστης, ο Ματζίντ Μοβαχεντί, καταδικάστηκε το 2008 να τυφλωθεί με πέντε σταγόνες οξύ στο κάθε μάτι, τιμωρία η οποία αναμενόταν να εφαρμοστεί το Σάββατο, όμως οι δικαστικές αρχές την ανέβαλαν για μία αδιευκρίνιστη ημερομηνία χωρίς να δώσουν εξηγήσεις.


"Θέλω αυτά τα 2 εκατομμύρια ευρώ για να διασφαλίσω το μέλλον μου και για να ζήσω (...). Μόνο σε αυτή την περίπτωση είμαι διατεθειμένη να ζητήσω να μην εφαρμοστεί ο νόμος της αντεκδίκησης", δήλωσε η Μπαχραμί στην εφημερίδα Αρμάν.


Η Μπαχραμί τώρα είναι 30 ετών και ζει στην Ισπανία, όπου έχει υποβληθεί σε 19 χειρουργικές επεμβάσεις και έχει χάσει το ένα της μάτι εξαιτίας του συμβάντος, ενώ κινδυνεύει να χάσει την όραση και από το άλλον της μάτι.


Έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι επιθυμεί να δει τον δράστη της επίθεσης εναντίον της να τυφλώνεται με την ελπίδα ότι αυτή η τιμωρία θα αποτρέψει άλλες παρόμοιες επιθέσεις στο μέλλον.


Στα αλήστου μνήμης Δεκεμβριανά, που κάηκε η Αθήνα και ο Παυλόπουλος κρατούσε (παγκόσμια πρωτοτυπία!) την Αστυνομία σε ΄΄αμυντική στάση η΄΄ομάδα΄΄ συναντιόταν στο Παλαιό Ψυχικό, σε οικία (σύμπτωσις!) ιδιοκτησίας πρεσβείας ΗΠΑ. Παρών και ο σημερινός πρωθυπουργός μας, που αδημονούσε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει αυτός. Έπρεπε να διεκπεραιώσει τα επείγοντα των Αμερικάνων ο Γιώργος! Και το κάνει καλά σήμερα! Παρών τότε και ο Άλεξ Ρόντος. Παρόντες και οι Χρυσοχοίδης, Παπουτσής κλπ. Τι συζητούσαν εκεί, την ώρα που έκαιγαν την Αθήνα και διέσυραν την χώρα οι βάνδαλοι; http://diaggeleas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: