"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

4/5/11

Σύμφωνα με κάποιες αναλύσεις! 5-20 Ιουνίου !!!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ, ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ "ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ" ΑΓΩΝΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ. ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΒΟΥΛΟΥΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ, ΔΥΝΑΤΟΙ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ !

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: