"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

20/5/11

Αποφυλακισμένοι εγκληματίες που είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο οι φονιάδες του Μ.Καντάρη

Image 

Εγκληματίες που είχαν αποφυλακιστεί με ... τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου και μάλιστα είχαν ζητήσει και άσυλο στην Ελλάδα ήταν οι δύο Αφγανοί που έχουν ομολογήσει ήδη την δολοφονία του τραγικού 44χρονού Μανώλη Καντάρη! Σήμερα οδηγούνται στην εισαγγελά αφού συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Μενάνδρου. 

Και οι δύο παρέμεναν στην Ελλάδα έχοντας υποβάλλει αιτήματα για παροχή ασύλου.
Όπως γράψαμε ήδη από χιθες ομολόγησαν ότι πήραν από τον άτυχο 44χρονο την κάμερα που κρατούσε στο χέρι του για να καταγράψει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, την οποία πούλησαν στη συνέχεια στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Οι δύο που συνελήφθησαν είναι Αφγανοί, 27 και 20 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ ο τρίτος που αναζητείται είναι υπήκοος Πακιστάν. Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2010 για διακίνηση χασίς, προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Απριλίου 2011. 

 


Στα αλήστου μνήμης Δεκεμβριανά, που κάηκε η Αθήνα και ο Παυλόπουλος κρατούσε (παγκόσμια πρωτοτυπία!) την Αστυνομία σε ΄΄αμυντική στάση η΄΄ομάδα΄΄ συναντιόταν στο Παλαιό Ψυχικό, σε οικία (σύμπτωσις!) ιδιοκτησίας πρεσβείας ΗΠΑ. Παρών και ο σημερινός πρωθυπουργός μας, που αδημονούσε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει αυτός. Έπρεπε να διεκπεραιώσει τα επείγοντα των Αμερικάνων ο Γιώργος! Και το κάνει καλά σήμερα! Παρών τότε και ο Άλεξ Ρόντος. Παρόντες και οι Χρυσοχοίδης, Παπουτσής κλπ. Τι συζητούσαν εκεί, την ώρα που έκαιγαν την Αθήνα και διέσυραν την χώρα οι βάνδαλοι; http://diaggeleas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: