"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

11/5/11

Όχι σε Απογραφή που δίνει το Πάσο Ελευθέρας στους λαθρομετανάστες και ανακρίνει Έλληνες! Μποϊκοτάζ και ξεχωριστή απογραφή!

Eδώ το έντυπο σε Pdf των 10 σελίδων και των εκατοντάδων ερωτήσεων της Απογραφής-Ανάκρισης 3ου βαθμού για Έλληνες και Πάσο Ελευθέρας για λαθρομετανάστες!
Εν όψει των καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων και των διαφαινόμενων εκλογών, διαμορφώνονται στη χώρα μας συνθήκες που απαιτούν το μποϊκοτάρισμα στη φάση αυτή της Έωλης, Ανακριτικής, Εξοργιστικής, Ταπεινωτικής και Ρουφιανίστικης...
Απογραφής-Ανάκρισης 3ου βαθμού. Είναι θέμα Εθνικής Επιβίωσης. Δεν προτείνω να μην απογραφούμε. Όοοχι, δεν τους κάνουμε τη χάρη να εξαφανιστούμε! Προτείνω να μην απογραφούμε τώρα οι Έλληνες. Να απογραφούμε ξεχωριστά, με άλλο έντυπο, μόνο αριθμητικής απογραφής. Όλα τα άλλα στοιχεία υπάρχουν στις υπηρεσίες του κράτους. Στη φάση αυτή να καταγραφούν ξεχωριστά τώρα οι λαθρομετανάστες, με το έντυπο αυτό που θα αποτυπώσει πλήρως την κατάσταση και απαιτώντας φυσικά και τα ονόματα και τα στοιχεία τους και τα στοιχεία εισόδου τους στη χώρα, ώστε να διαχωρισθεί η ήρα από το στάρι. Στην απογραφή αυτή δεν απαιτείται να έχουν μαζί τους ούτε τα χαρτιά που να πιστοποιούν το όνομά τους έστω! Ενώ από εμάς απαιτούν να δηλώσουμε και την κοιλιά της μάνας μας!

“Η ΠΟΡΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΛΥΜΕΝΑ!”
Το αιτιολογικό είναι το εξής:

1.
Βάσει των ερωτήσεων που περιλαμβάνει το έντυπο, η απογραφή είναι Ανάκριση 3ου Βαθμού, κατ’ ευφημισμόν ονομάζεται Απογραφή Ελλήνων και η διαδικασία είναι έωλη, εξοργιστική και ταπεινωτική για μας! Είμαστε καταγεγραμμένοι και καταχωρισμένοι από δέκα πάντες! Έχουν όλα τα στοιχεία μας στις υπηρεσίες.
2. Εφόσον έχει εκτυπωθεί το έντυπο με τις εκατοντάδες ερωτήσεις, είναι ευκαιρία να καταμετρηθούν τώρα οι λαθρομετανάστες ξεχωριστά, για να μάθουμε επιτέλους πόσα Κατακάθια Δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθερα στην Πατρίδα μας και ποιοί είναι!!!
Επιμένω σε Διαχωρισμό της Απογραφής μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών, διότι η απογραφή τους στη γενική απογραφή, θα τους εντάξει ύπουλα στο γενικό πληθυσμό, οδηγώντας στο άμεσο μέλλον σε καταγεγραμμένες μειονότητες αλλοεθνών και διαμελισμό της Ελλάδας στα “πρότυπα” της Γιουγκοσλαβίας. Προσωπικά δεν έχω αμφιβολία ότι αυτός είναι ο στόχος τους!

Επι του θέματος της έντεχνης απογραφής των λαθρομεταναστών στο γενικό πληθυσμό και της συναπεγόμενης άμεσης δημιουργίας εθνο-μειονοτήτων, υπάρχει πλήθος περιπτώσεων στο Διεθνές Δίκαιο που δημιουργούν προηγούμενο!!!
3. Προτείνω για τους Έλληνες να εκτυπωθεί νέο έντυπο μόνο Αριθμητικής καταγραφής, με 5 ερωτήσεις όλες κι όλες που δεν θα προσκρούουν στο φορολογικό και προσωπικό απόρρητο! Άλλωστε ο νόμος δεν επιβάλλει κυρώσεις σε φυσικό πρόσωπο που αρνείται να παράσχει εκεί και ως έτυχε πληροφορίες για θέματα που εμπίπτουν στο φορολογικό και προσωπικό απόρρητο, και εφόσον δεν κατηγορείται ενώπιον της δικαιοσύνης ή δεν υπάρχει εισαγγελική παραγγελία γι αυτό. Ή, εάν αυτό δεν είναι δυνατόν, δήθεν για λόγους κόστους και ταχύτητας, να απαιτήσουμε με το ίδιο έντυπο να απαντούμε σε ελάχιστα από τα ερωτήματα της ξεχωριστής -πάντα- απογραφής, τα εξής:
Οι απαντήσιμες ερωτήσεις θα ήταν:

  • Έλληνας πολίτης
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ
  • Μόνιμος κάτοικος Ελλάδας
  • Περιοχή …
  • Οικογενειακή κατάσταση (αριθμός μελών οικογένειας)
    (όλα τα υπόλοιπα στοιχεία υπάρχουν στα Ε9, στα Ληξιαρχεία, στα Νεκροταφεία, στους Δήμους, στην Εφορία και στην Πολεοδομία, στο ΙΚΑ).
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
(διαβάστε και στην Ολυμπία το έωλο της απογραφής που ανακρίνει τους Έλληνες και δίνει πάσο ελευθέρας για λαθρομετανάστες!)
http://allenaki.wordpress.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: