"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

9/5/11

Οπλίζονται οι Αθηναίοι για τους λαθρομετανάστες!- Καιρός ήταν !!!! Πρίν είναι πολύ αργά !!

 του Κώστα Χαρδαβέλλα
Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει το θέμα των 200.000 λαθρομεταναστών της Αθήνας, δημιουργώντας άμεσους κινδύνους για αιματηρά επεισόδια μεταξύ επαγγελματιών εμπόρων και κατοίκων του κέντρου της Αθήνας με τους αλλοδαπούς, οι οποίοι έχουν μετατρέψει πλέον σε δικό τους γκέτο αρκετά σημεία...
του κέντρου της πρωτεύουσας.
Κάτοικοι και καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας, αλλά και άλλων περιοχών (Άγιοι Ανάργυροι, Κυψέλη, Πλατεία Κουμουνδούρου και Βάθη, Κεραμεικός και Βοτανικός) ζητάνε με αιτήσεις τους στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη άδειες για χρήση και κατοχή όπλων προς αντιμετώπιση των κινδύνων που έχουν καθημερινά με τους οικονομικούς μετανάστες.

Μέχρι στιγμής οι αιτήσεις αυτές έχουν ξεπεράσει τις 3.000, αλλά οι άδειες για όπλα δίνονται με μεγάλη φειδώ και προσοχή από την αστυνομία που φοβάται έκρηξη φαινομένων αυτοδικίας σε βάρος των λαθρομεταναστών από τους θιγόμενους Αθηναίους.
Το newsbomb.gr ήρθε σε επαφή με ορισμένους επαγγελματίες, εμπόρους και κατοίκους του κέντρου της Αθήνας, που έχουν ζητήσει άδεια οπλοφορίας από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι τονίζουν χαρακτηριστικά ότι αν έχουν αρνητική απάντηση στο αίτημά τους, τότε θα προμηθευτούν από την παράνομη αγορά όπλων που ανθίζει στο κέντρο της Αθήνας, ένα πιστόλι ή ακόμα και καλάσνικοφ που θα το χρησιμοποιήσουν και ως απειλή σε περίπτωση που κινδυνεύσουν από λαθρομετανάστες.
«Απειλείται η ζωή μας καθημερινά. Το βράδυ δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο της Αθήνας. Έχουμε καταστραφεί οικονομικά, γιατί όλοι φοβούνται για να κατέβουν στο κέντρο για να ψωνίσουν. Μας κλέβουν τις τσάντες σπάνε τα αυτοκίνητά μας και σπάνε τις βιτρίνες των μαγαζιών μας αν δεν τους δώσουμε λεφτά».
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις μαρτυρίες που συγκέντρωσε το newsbomb.gr στη έρευνά του για τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι από την πλευρά τους τα διαψεύδουν όλα αυτά και μιλάνε για ένα κλιμακούμενο ρατσιστικό κλίμα από πλευράς Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας.
Όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που θέλει απλά μία σπίθα για να εξελιχθεί στην έκρηξη ενός επικίνδυνου ηφαιστείου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: