"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

18/5/11

Ποιος είναι ο όμιλος Κοέν--


Εκτός του Ράλστον, στο φιλοτουρκικό λόμπι ανήκουν οι Κοέν και Ρόμπερτσον.
Ο Τζόζεφ Ράλστον είναι (μαζί με τον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ) στέλεχος του αμερικανοτουρκικού συμβουλίου που προωθεί τα τουρκικά συμφέροντα στις ΗΠΑ, την ισραηλινο-τουρκική προσέγγιση και την αγορά αμερικανικών όπλων από την Τουρκία. Εξακολουθεί επίσης να είναι αντιπρόεδρος στον ιδιωτικό επιχειρηματικό όμιλο που ίδρυσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Γουίλιαμ Κοέν. Ο όμιλος παρέχει επιχειρηματικές συμβουλές και δίνει προσβάσεις σε εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε δύσκολες αγορές όπως η Κίνα, η Μέση Ανατολή και η Κεντρική Ασία.

Στα στελέχη του ομίλου Κοέν περιλαμβάνονται ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και πρώην πρέσβης στην Αγκυρα, Μαρκ Γκρόσμαν, επίσης στη θέση του αντιπροέδρου και ο πρώην γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, βρετανός λόρδος Τζορτζ Ρόμπερτσον, στη θέση συμβούλου.

Ο Γκρόσμαν είναι επίσης μέλος του δ.σ. της Dyncorp, μιας ιδιωτικής εταιρείας που παρέχει στρατηγικές υπηρεσίες αμυντικού χαρακτήρα και αποτελεί στενό συνεργάτη της CIA. Στο παρελθόν, η Dyncorp αναμείχθηκε ενεργά στη Γιουγκοσλαβία και πρόσφατα στο Ιράκ.


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 10/09/2006

Στα αλήστου μνήμης Δεκεμβριανά, που κάηκε η Αθήνα και ο Παυλόπουλος κρατούσε (παγκόσμια πρωτοτυπία!) την Αστυνομία σε ΄΄αμυντική στάση η΄΄ομάδα΄΄ συναντιόταν στο Παλαιό Ψυχικό, σε οικία (σύμπτωσις!) ιδιοκτησίας πρεσβείας ΗΠΑ. Παρών και ο σημερινός πρωθυπουργός μας, που αδημονούσε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει αυτός. Έπρεπε να διεκπεραιώσει τα επείγοντα των Αμερικάνων ο Γιώργος! Και το κάνει καλά σήμερα! Παρών τότε και ο Άλεξ Ρόντος. Παρόντες και οι Χρυσοχοίδης, Παπουτσής κλπ. Τι συζητούσαν εκεί, την ώρα που έκαιγαν την Αθήνα και διέσυραν την χώρα οι βάνδαλοι; http://diaggeleas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: