"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/5/11

Ο γ.γ. της «Χρυσής Αυγής» Ν. Μιχαλολιάκος ο στόχος των ενόπλων της συμπλοκής της Πεύκης;

Σχ. Σημ: ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ {17 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΕΛΑ, ΠΗΡΥΝΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ}  ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΚΑΙ  ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ  ΜΚΟ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ..... ΟΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Μ.Κ.Ο. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, Π.Χ. Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ, ΩΣ ΔΙΑ
ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΧΑΝΑΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Α. ΠΡΕΣΒΕΙΑ....ΤΥΧΑΙΟ; 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Φοιτητής των ΤΕΙ που έχει εγκαταλείψει την σχολή του φέρεται να είναι ο τραυματίας από τη χθεσινή αιματηρή συμπλοκή στην Πεύκη και μάλιστα φέρεται να είναι ένας από τους δύο δράστες που πυροβόλησαν τους δύο αστυνομικούς.
Σύμφωνα με στοιχεία από την Ασφάλεια Αττικής ο νεαρός φοιτητής είχε να δώσει σημεία ζωής στην οικογένειά του τουλάχιστον εδώ και έναν χρόνο.
Τα στοιχεία πρόκειται να δημοσιευθούν από την αστυνομία εντός των επομένων ωρών, αλλά ήδη η ΕΛ.ΑΣ επισημαίνει πως η πρακτική αυτή να μη δίνουν σημεία ζωής στην οικογένειά τους αποτελεί τακτική και άλλων μελών οργανώσεων, κυρίως εκείνων που ανήκουν στη «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Στην περιοχή της συμπλοκής και πέρα από το μοτοσακό μικρού κυβισμού  εντοπίστηκαν και δύο κλεμμένα αυτοκίνητα ένα εκ των οποίων είναι τύπου ΒΑΝ.
Η αστυνομία δεν είναι σε θέση ακόμη να βεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία ότι ενδεχομένως να προετοιμαζόταν ή να βρισκόταν σε εξέλιξη χτύπημα κατά του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, του οποίου η κατοικία βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της συμπλοκής.
 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  Στα αλήστου μνήμης Δεκεμβριανά, που κάηκε η Αθήνα και ο Παυλόπουλος κρατούσε (παγκόσμια πρωτοτυπία!) την Αστυνομία σε ΄΄αμυντική στάση η΄΄ομάδα΄΄ συναντιόταν στο Παλαιό Ψυχικό, σε οικία (σύμπτωσις!) ιδιοκτησίας πρεσβείας ΗΠΑ. Παρών και ο σημερινός πρωθυπουργός μας, που αδημονούσε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει αυτός. Έπρεπε να διεκπεραιώσει τα επείγοντα των Αμερικάνων ο Γιώργος! Και το κάνει καλά σήμερα! Παρών τότε και ο Άλεξ Ρόντος. Παρόντες και οι Χρυσοχοίδης, Παπουτσής κλπ. Τι συζητούσαν εκεί, την ώρα που έκαιγαν την Αθήνα και διέσυραν την χώρα οι βάνδαλοι; http://diaggeleas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: