"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

5/6/11

Οι 16 πράσινες κότες ζήτησαν... συγχώρεση

 Επαναστάτες του... γλυκού νερού αποδεικνύονται τελικά οι περισσότεροι από τους «16» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που με το ξημέρωμα της χθεσινής ημέρας βγήκαν στο... κλαρί ως μετανοούσες Μαγδαληνές και άρχιζαν να μαζεύουν ο ένας μετά τον άλλον τις καταγγελίες τους. Η... διαφοροποίηση δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η υπενθύμιση ότι είναι ακόμη... ζωντανοί, εν όψει του ανασχηματισμού. Φαίνεται ότι, μετά τους εταίρους που
από... λαγοί έγιναν πάπιες, το πράσινο ζωικό βασίλειο αποκτά και... κότες. Ο ένας μετά τον άλλον με διάφορα προσχήματα τόνιζε ότι θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, όπως η Σοφία Γιαννακά. «Δεν είμαστε φράξια» είπε η κ. Σούλα Μερεντίτη, αρνούμενη ότι οι «16» στοχεύουν να ρίξουν την κυβέρνηση. «Αν έρθει ως κατεπείγον, δεν το ψηφίζω» είπε εκ του ασφαλούς ένας ακόμη... αντιστασιακός, ο Θ. Ρομπόπουλος, ενώ και ο Π. Κουρουμπλής δήλωσε ότι προσωπικά δεν ζήτησε την παραίτηση ούτε του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Στον απόηχο της επιστολής, το Μέγαρο Μαξίμου μιλά για συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου τη Δευτέρα, του διευρυμένου ΚΤΕ Οικονομικών και του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη και του υπουργικού συμβουλίου την Τετάρτη, εγκρίνοντας το Μεσοπρόθεσμο και δίνοντας το πράσινο φως για κατάθεσή του στη Βουλή.

Στο μεταξύ, σε ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ έμελλε να εξελιχθεί η αποδοκιμασία του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή προχθές το βράδυ στην Αργυρούπολη. Αδυνατώντας να αντιληφθεί την μήνιν που έχει προκαλέσει στους πολίτες, η κυβέρνηση βρίσκει, ως φαίνεται εκεί, τον «εχθρό». Στοχοποιώντας -ως συνήθως- τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για «τραμπούκους» που δεν φοβάται η κυβερνητική παράταξη. Τον ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε με ανακοίνωσή του και το ΠΑΣΟΚ.

Οι κοκορομαχίες ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κυριάρχησαν και στη Βουλή, με τα δύο κόμματα να τσακώνονται σαν τα μικρά παιδιά για τα επεισόδια κατά του πολιτικού συστήματος.

Ο κ. Τσίπρας, αφού χαρακτήρισε «αξιοθρήνητο» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλωτή, αναφέρθηκε στα προχθεσινά γεγονότα στην Αργυρούπολη, λέγοντας ότι έχει δώσει εντολή στα στελέχη του να μη συμμετέχουν «γιατί γίνονται βούτυρο στο ψωμί» των κυβερνώντων και φοβούνται την προβοκάτσια. Υποστήριξε δε ότι σε όλες τις αντιδράσεις ο ένας από τους δύο είναι ΠΑΣΟΚ». «Αυτό που παίζεται δεν είναι τα κόμματα αλλά η σωτηρία της χώρας» απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π. Ευθυμίου.
http://www.dimokratianews.gr


Στα αλήστου μνήμης Δεκεμβριανά, που κάηκε η Αθήνα και ο Παυλόπουλος κρατούσε (παγκόσμια πρωτοτυπία!) την Αστυνομία σε ΄΄αμυντική στάση η΄΄ομάδα΄΄ συναντιόταν στο Παλαιό Ψυχικό, σε οικία (σύμπτωσις!) ιδιοκτησίας πρεσβείας ΗΠΑ. Παρών και ο σημερινός πρωθυπουργός μας, που αδημονούσε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει αυτός. Έπρεπε να διεκπεραιώσει τα επείγοντα των Αμερικάνων ο Γιώργος! Και το κάνει καλά σήμερα! Παρών τότε και ο Άλεξ Ρόντος. Παρόντες και οι Χρυσοχοίδης, Παπουτσής κλπ. Τι συζητούσαν εκεί, την ώρα που έκαιγαν την Αθήνα και διέσυραν την χώρα οι βάνδαλοι; http://diaggeleas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: