"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

18/7/11

Οι πειρατές κατέλαβαν κοντά στις ακτές της Νιγηρίας το ελληνικό δεξαμενόπλοιο Aegean Star, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ελληνικής ακτοφυλακής.


Επίσης είπε ότι σήμερα στο τάνκερ επιβαίνουν τα 20 μέλη του πληρώματος και 10 πειρατές. Για την κατάσταση του πληρώματος προς το παρόν πληροφορίες δεν υπάρχουν.
Το δεξαμενόπλοιο, που έπλεε από τη Γκάνα με προορισμό τη Μπενίν, δέχτηκε επίθεση στις 16 Ιουλίου, ωστόσο αυτό γνωστοποιήθηκε μόνο τη Δευτέρα. Ο καπετάνιος, ο πρώτος και ο δεύτερος βοηθός είναι Έλληνες, η ιθαγένεια των υπόλοιπων μελών του πληρώματος δεν είναι γνωστή.


 http://greek.ruvr.ru/2011/07/18/53391161.html
Στα αλήστου μνήμης Δεκεμβριανά, που κάηκε η Αθήνα και ο Παυλόπουλος κρατούσε (παγκόσμια πρωτοτυπία!) την Αστυνομία σε ΄΄αμυντική στάση η΄΄ομάδα΄΄ συναντιόταν στο Παλαιό Ψυχικό, σε οικία (σύμπτωσις!) ιδιοκτησίας πρεσβείας ΗΠΑ. Παρών και ο σημερινός πρωθυπουργός μας, που αδημονούσε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει αυτός. Έπρεπε να διεκπεραιώσει τα επείγοντα των Αμερικάνων ο Γιώργος! Και το κάνει καλά σήμερα! Παρών τότε και ο Άλεξ Ρόντος. Παρόντες και οι Χρυσοχοίδης, Παπουτσής κλπ. Τι συζητούσαν εκεί, την ώρα που έκαιγαν την Αθήνα και διέσυραν την χώρα οι βάνδαλοι; http://diaggeleas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: