"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/8/11

Έχουν τεράστιες ευθύνες οι Στρατιωτικοί ! Έγιναν κοματόσκυλα του κάθε υπουργού! Κοινός Γλύφτες !


Μυστηριώδης παραίτηση του διευθυντή του γραφείου του Π. Μπεγλίτη 
Picture
H "κατάρα" που ξεκίνησε το 2004 και θέλει όλους τους στενούς συνεργάτες των υπουργών Εθνικής Άμυνας να παραιτούνται επικαλούμενοι "προσωπικούς λόγους", συνεχίστηκε με την παραίτηση του διευθυντή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη, του υποστράτηγου (TΘ) ε.α. Νίκου Τόσκα (φωτό, πίσω από τον ΥΕΘΑ).

Ο απόστρατος "τεθωρακισμένος" είχε υποβάλει την παραίτησή του από την Παρασκευή και χθες αυτή έγινε αποδεκτή, ενώ ο ίδιος είχε αναχωρήσει ήδη για διακοπές μιας εβδομάδας στη Λήμνο.

Οι λόγοι της παραίτησης, "είναι προσωπικοί", αλλά να σημειώσουμε την μετωπική σύγκρουση που είχε με τον Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο. Ο Ν. Τόσκας, γνώριζε καλά τα θέματα της σύγχρονης άμυνας (είναι γεγονός ότι ήταν πολύ διαβασμένος) και μετά την αποστρατεία του δραστηριοποιήθηκε κομματικά και κατήρτισε από την θέση του στενού συνεργάτη της τότε τομεάρχη Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Β.Παπανδρέου, το πρόγραμμα το κόμματος για την εθνική άμυνα.

Η τοποθέτηση του Ε.Βενιζέλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η μη ανάληψη υπουργικού θώκου από την Β.Παπανδρέου, τον οδήγησε στην ομάδα Μπεγλίτη, όπως και όλο τον κομματικό μηχανισμό των αποστράτων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 


Στα αλήστου μνήμης Δεκεμβριανά, που κάηκε η Αθήνα και ο Παυλόπουλος κρατούσε (παγκόσμια πρωτοτυπία!) την Αστυνομία σε ΄΄αμυντική στάση η΄΄ομάδα΄΄ συναντιόταν στο Παλαιό Ψυχικό, σε οικία (σύμπτωσις!) ιδιοκτησίας πρεσβείας ΗΠΑ. Παρών και ο σημερινός πρωθυπουργός μας, που αδημονούσε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει αυτός. Έπρεπε να διεκπεραιώσει τα επείγοντα των Αμερικάνων ο Γιώργος! Και το κάνει καλά σήμερα! Παρών τότε και ο Άλεξ Ρόντος. Παρόντες και οι Χρυσοχοίδης, Παπουτσής κλπ. Τι συζητούσαν εκεί, την ώρα που έκαιγαν την Αθήνα και διέσυραν την χώρα οι βάνδαλοι; http://diaggeleas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: