"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

29/9/11

Δεν εμφανίστηκε ο Μπουτάρης στη σύσκεψη για τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης!

 ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου
1ο πάνελ: Turkish – Greek Dynamics in the Balkans (Τουρκο-Ελληνική Δυναμική στα Βαλκάνια)
Ομιλητές: Όθων Αναστασάκης (SEESOX), Dimitar BECHEV (ECFR), Bulent ARAS (Τουρκικό ΥΠΕΞ), Δημήτρης Τριανταφύλλου (Παν/μιο Καντίρ Χας – Τουρκία).
Συντονίστρια: Ayse KADIOGLU (Παν/μιο Σαμπαντζί)
2ο πάνελ: New Political Economy of Southeast Europe (Νέα πολιτική οικονομία της ΝΑ Ευρώπης).
Ομιλητές: Mert BILGIN (Παν/μιο Μπαχτσεσεχίρ), Αντώνης Καμάρας (Γραφείο Δημάρχου Θεσσαλονίκης), Caglar KEYDER (Παν/μιο Βοσπόρου).
Δεξίωση-Δείπνο: Κεντρικός ομιλητής – Ιωάννης Μπουτάρης (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης)


Δεν άρεσε όπως ήταν αναμενόμενο η απουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη από τη χθεσινή σύσκεψη για τον καθορισμό των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 2012.
Ενοχλημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο ....
αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος χαρακτήρισε λάθος το μοναχικό δρόμο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, διασαφηνίζοντας ότι οι εορτασμοί αφορούν ολόκληρο το νομό και όχι μόνο το δήμο Θεσσαλονίκης

Πάντως οι δήμοι έχουν διορία από την αντιπεριφέρεια να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, με νέα σύσκεψη να πραγματοποιείται στις 20 του ίδιου μήνα, όπου θα καθοριστεί το ακριβές πρόγραμμα.
www.greekalert.com
 ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: