"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

2/9/11

Μόσχα: Το τουρκικό ραντάρ του ΝΑΤΟ δεν την απειλεί

Μόσχα: Το τουρκικό ραντάρ του ΝΑΤΟ δεν την απειλεί

Ο απεσταλμένος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ δήλωσε πως το νατοϊκό σύστημα ραντάρ έγκαιρης ....
προειδοποίησης που πρόκειται να αναπτύξει η Τουρκία δεν απειλεί τη ρωσική ασφάλεια, όμως επανέλαβε κατηγορίες ότι οι ΗΠΑ προωθούν τα σχέδιά τους για μια πυρηνική ασπίδα παρά τις υποσχέσεις τους να συνεργαστούν με τη Μόσχα.

Η Μόσχα υποστηρίζει πως το σύστημα πυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ μπορεί να απειλήσει την ασφάλειά της αν αναπτύξει τη δυνατότητα να καταρρίπτει ρωσικούς πυρηνικούς πυραύλους. Το Κρεμλίνο ζητάει να έχει ένα ρόλο σ' ένα κοινό σύστημα ή να του δοθούν δεσμευτικές εγγυήσεις πως η Ρωσία δεν πρόκειται να αποτελέσει στόχο.

"Σύμφωνα με ρώσους στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες, η ανάπτυξη ενός ραντάρ στην Τουρκία δεν αποτελεί άμεση απειλή για τις στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας", δήλωσε ο απεσταλμένος της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ Ντμίτρι Ρογκόζιν, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ.

Κατηγορεί τις ΗΠΑ
Εντούτοις, πρόσθεσε, "οι ΗΠΑ συνεχίζουν να προωθούν το σχέδιό τους για ανάπτυξη της στρατιωτικής υποδομής της πυραυλικής άμυνας ... ανεξαρτήτως από τις διαβουλεύσεις που διεξάγουν στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και, ευρύτερα, με τη συμμετοχή της Ρωσίας".

Πηγή


Στα αλήστου μνήμης Δεκεμβριανά, που κάηκε η Αθήνα και ο Παυλόπουλος κρατούσε (παγκόσμια πρωτοτυπία!) την Αστυνομία σε ΄΄αμυντική στάση η΄΄ομάδα΄΄ συναντιόταν στο Παλαιό Ψυχικό, σε οικία (σύμπτωσις!) ιδιοκτησίας πρεσβείας ΗΠΑ. Παρών και ο σημερινός πρωθυπουργός μας, που αδημονούσε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει αυτός. Έπρεπε να διεκπεραιώσει τα επείγοντα των Αμερικάνων ο Γιώργος! Και το κάνει καλά σήμερα! Παρών τότε και ο Άλεξ Ρόντος. Παρόντες και οι Χρυσοχοίδης, Παπουτσής κλπ. Τι συζητούσαν εκεί, την ώρα που έκαιγαν την Αθήνα και διέσυραν την χώρα οι βάνδαλοι; http://diaggeleas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: