"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

5/9/11

Υπήρχαν πυρηνικά στην Ελλάδα;


Απόσπασμα από το βιβλίο : Διεθνής Συνωμότες.

Για να διαπιστώσει ο αναγνώστης και ο κάθε Έλληνας πολίτης την αυθόρμητη δουλοπρέπεια των πολιτικοοικονομικών μεταπρατών στην Ελλάδα, αρκεί να μάθει το εξής:
Τρία χιλιόμετρα από την πλατεία Κορωπίου απέναντι από τον Υμηττό, σ’  ένα ύψωμα μέσα σε μια συστάδα πεύκων βρίσκεται η 2η μοίρα της 350ης Σμηναρχίας (Νίκη).
Κάθε πρωί 6 Έλληνες στρατιώτες (σμηνίες) αναλαμβάνουν υπηρεσία.
Ένας Αμερικανός λοχαγός διοικεί το κλιμάκιο αυτό. Εκεί στο Κορωπί, όπως και στην Κερατέα, στο Κριεκούκι, στο Κατσιμίδι, φυλάσσονται από το 1961 πυρηνικές κεφαλές των συστημάτων (Νίκη-Αίας).

Οι Βάσεις αυτές έχουν την ίδια σχεδίαση. Περιλαμβάνουν το εργαστήριο συναρμολόγησης του πυραύλου, το φυλάκιο πυροκεφαλών, την αποθήκη πυρηνικών κεφαλών και τον χώρο εκτόξευσης.
Όλα αυτά ανήκουν στην αποκλειστική χρήση των Ηνωμένων Πολιτειών.
Οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου ένας Αμερικανός λοχίας μπορεί να ειδοποιεί τον Έλληνα αρμόδιο αξιωματικό ότι υπάρχει (επεισόδιο).
Ο Έλληνας αξιωματικός χτυπάει συναγερμό . Τα κλειδιά των πυρηνικών κεφαλών κρατούν πάντα οι Αμερικανοί .
Την περίοδο της ανόδου του εργατικού κινήματος (Αλληλεγγύη) στην Πολωνία, αρχές του 1981 , οι φήμες για επέμβαση των Σοβιετικών είχαν ενταθεί και οι στρατηγοί του αμερικανικού πενταγώνου έθεταν συχνά σε ετοιμότητα τις πυρηνικές δυνάμεις τους στην Ευρώπη.
Η Διοίκηση της 350ης Σμηναρχίας (Νίκη) στο Κορωπί, λάμβανε συχνά διαταγή 20λεπτης ετοιμότητας από το στρατηγείο πυρηνικών τμημάτων στην Ελλάδα, στην Ελευσίνα, το οποίο υπάγεται στο αρχηγείο της Γερμανίας. Τα πυρηνικά όπλα στην Ελλάδα δεν είχαν καμμιά σχέση με τον εθνικό αμυντικό σχεδιασμό, αλλά αφορούσαν την αναμέτρηση μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Σοβιετικής Ένωσης.
Οι Έλληνες αξιωματικοί δεν διέθεταν σε καμμία περίπτωση καμμία εξουσία στο χειρισμό των πυρηνικών όπλων.
Ο ρόλος του ελληνικού προσωπικού ήταν μόνο για να φρουρεί τις αμερικανικές εγκαταστάσεις και να γίνει ολοκαύτωμα όταν το αμερικάνικο πεντάγωνο πάρει την μοιραία απόφαση…..

 Πηγή: Διεθνής Συνωμότες.
Αθανάσιος Στριγάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: