"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

3/5/10

Έρευνα-μαμούθ στην Γερμανία εναντίον ισλαμιστών *ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΡΟ.ΠΟ;


Σχεδόν 350 έρευνες διεξάγει παράλληλα η γερμανική Δικαιοσύνη με στόχο κύκλους ισλαμιστών, ένας αριθμός ρεκόρ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Ομοσπονδιακό Γραφείο της Δικαστικής Αστυνομίας (BKA).
«Στο σύνολο της χώρας, διεξάγονται αυτή τη στιγμή 350 έρευνες σχετικά με πρόσωπα προσκείμενα σε ισλαμικούς κύκλους» δήλωσε ο αρχηγός της BKA, Γιοργκ Τσίρκε, διευκρινίζοντας πως πρόκειται για τον «υψηλότερο» αριθμό που έχει καταγραφεί ποτέ.
Περίπου το ένα τρίτο των ερευνών αυτών συνδέεται με επιθέσεις εναντίον Γερμανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν. Οι γερμανικές Αρχές επιτηρούν περίπου 1.100 πρόσωπα στη Γερμανία σε σχέση με την ισλαμική τρομοκρατία, πρόσθεσε ο αστυνομικός αξιωματούχος.
Η Γερμανία έχει περίπου 4.400 στρατιώτες που μένουν στο Βόρειο Αφγανιστάν, στο πλαίσιο της διεθνούς αποστολής του ΝΑΤΟ ISAF. Αυτή η στρατιωτική δέσμευση είναι ολοένα και λιγότερο δημοφιλής, καθώς οι απώλειες μεταξύ των στρατιωτών αυξάνονται. Περίπου το 70% των Γερμανών τάσσεται υπέρ της άμεσης αποχώρησης από το Αφγανιστάν, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση του ινστιτούτου Infratest Dimap.
 http://elkosmos.gr
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΖΕΦΡΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: