"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

7/8/12

Μέγα φιάσκο ο «Ξένιος Ζευς»:

Μέγα φιάσκο ο «Ξένιος Ζευς»: Η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που προσήχθησαν για έλεγχο αφέθηκε ελεύθερη, καθώς πληρούσε τα κριτήρια νομιμότητας!

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ DEFENCEPPOINT ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΑΛΕΙ. ΟΤΑΝ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.....ΙΣΧΥΣ.... "ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 12 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΗΣΗΣ-ΕΠΟΙΚΗΣΗΣ:.
 
  ***-ΟΥΔΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ" ΚΑΙ "ΣΟΒΑΡΑ" ΚΑΙ "ΕΓΚΥΡΑ" ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ   ΣΚΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ/ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ. ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙΤΕ... ΚΙ ΟΜΩΣ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ...

Ξαναγέμισαν οι δρόμοι, τα πάρκα οι πλατείες από τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών, οι οποίοι μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις ζητούσαν και τα ρέστα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν. Δηλαδή μερικές χιλιάδες Αφρικανών, Πακιστανών και άλλων τριτοκοσμικών «οικονομικών τουριστών» διέθεταν άδεια παραμονής, οπότε –ποιο το πρόβλημα– αφέθηκαν ελεύθεροι να επιστρέψουν στις τρώγλες που τις νοικιάζουν κάποιοι «πατριώτες», για να στοιβαχτούν ξανά μαζί με άλλους «ταξικούς αδελφούς» (σύμφωνα με την φρασεολογία της Αριστεράς) αναμένοντας την ημερομηνία που θα ανέλθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και να λάβουν επιτέλους την πολυπόθητη υπηκοότητα… Και ποιοι συνελήφθησαν τότε;

Άλλη μια εύκολη απάντηση, καθώς στους χώρους κράτησης οδηγήθηκαν οι νεοεισαχθέντες από το μέτωπο-σουρωτήρι του Έβρου, καθώς δεν είχαν προλάβει να προμηθευτούν τα αρμόδια έγγραφα. Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο τελικός αριθμός των κρατουμένων από τις αστυνομικές αρχές, αντιστοιχεί κατά απόλυτους αριθμούς σε διεισδύσεις λαθρομεταναστών τεσσάρων έως έξι περίπου ημερών, σε σύγκριση με τις δεκάδες χιλιάδες που εισέρχονται σε ετήσια βάση παράνομα στη χώρα μας. Ανοίξαμε μια τρύπα στο νερό ή αν θέλετε αδειάσαμε μερικούς κουβάδες από την λιμνοθάλασσα που σχηματίστηκε παρά τη θέλησή μας στην χώρα μας… Συμπερασματικά, απευθυνόμενοι στην κυβέρνηση και σε όσους (αν υπάρχουν ακόμη κάποιοι) έχουν σώας τας φρένας και αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα χάνεται καθημερινά, καθώς η μεταναστευτική επίθεση συνεχίζεται αμείωτη, τα όποια περιθώρια δεν εκπνέουν τώρα, αλλά έχουν «κηδευθεί» προ πολλών ετών. Να σταματήσει πια η μυθολογία περί δήθεν δραστικών μέτρων, καθώς όλα όσα έγιναν επιβεβαίωσαν ότι ως κράτος και υπεύθυνη διοίκηση πολύ απλά δεν μπορούμε να απομακρύνουμε τους ξενόφερτους (με την τουρκική υποστήριξη) εισβολείς.

Σήμερα δίνουμε μάχη οικονομικής επιβίωσης ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον. Ας ξέρουν λοιπόν οι κρατούντες ότι το μεταναστευτικό είναι η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα και δεν θα έχει απολύτως καμία σημασία αν η Ελλάδα του 2020 έχει κατορθώσει να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της και την ίδια στιγμή ο τόπος να έχει καταληφθεί από εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Το ποτήρι ξεχείλισε και η υπομονή έχει εξαντληθεί προ καιρού! Οι οπαδοί της μυθοπλασίας ας όψονται την οργή εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών μας που υποφέρουν από την καθημερινή παραβίαση των ορίων τους, όχι από τα τουρκικά μαχητικά, αλλά από τους χιλιάδες «άοπλους στρατιώτες» που ρίχνει στην μάχη εναντίον της εθνικής ενότητας και ομοιογένειας η Άγκυρα. Θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε Επιχείρηση «Μεταναστευτική Βαριά» που έχει καταφέρει να θραύσει τη γραμμή άμυνάς μας και ναρκοθετεί το μέλλον μας. Η έκρηξη είναι κοντά και θα συμπαρασύρει δικαίους και αδίκους, όπως αποτυπώνεται στα οργισμένα πρόσωπα των κατοίκων του κέντρου και των άλλων «κατεχόμενων» περιοχών, μετά και από την τελευταία γιγαντιαία επιχείρηση που εξελίχθηκε σε παραπληροφόρηση και τελικά σε κοροϊδία.

Κύριοι της κυβέρνησης, φαίνεται πως δεν χρειάζονται ούτε F-16, ούτε Leopard 2, ούτε φρεγάτες και υποβρύχια Type 214, γιατί ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών και ήδη οι μάζες του έχουν καταλάβει στρατηγικά σημεία και τοποθεσίες. Αν δεν μπορείτε να εμποδίσετε την είσοδο νέων λαθρο-εισβολέων για ποιο δόγμα αποτροπής συζητάμε; Διάτρητα σύνορα σημαίνει διάτρητη άμυνα. Ο λαθρο-εισβολέας πρέπει –όπως στην άμυνα νήσων– να αντιμετωπίζεται πριν από την απόβαση και επί της ακτής του Έβρου. Η Τουρκία δεν συναινεί, συνεπώς η απόφαση βαρύνει αποκλειστικά την Ελλάδα. Απαιτείται άμεση λήψη πολύ σκληρών μέτρων, καθώς ο πληθυσμός μας η ίδια η εσωτερική ομαλότητα απειλείται! Κι αυτή η περίφημη «Συνθήκη της Οτάβα» δε φαίνεται να μας έχει βγει και πολύ σε καλό… Όσον αφορά τους εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν «παγιδευτεί» στην χώρα μας, ένα μεγάλο μέρος εξ αυτών προέρχεται από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές –χωρών με παραδοσιακή στρατηγική συμμαχία με την Τουρκία– να αντιμετωπιστούν με όρους διαφύλαξης της εθνικής ασφάλειας, με απειλή διακοπής των διπλωματικών σχέσεων με τις χώρες προέλευσης και με συνοπτικές διαδικασίες απέλασης. Οι ΗΠΑ οφείλουν να σταθούν δίπλα στην Ελλάδα και να την βοηθήσουν, καθώς «κάποιος» πέρα από τις παραδοσιακές κυβιστήσεις (οι κωλοτούμπες… επιστημονικά) πρέπει να τους μιλήσει με όρους γεωπολιτικούς ώστε να καταλάβουν επιτέλους ότι στην Αθήνα πνέει άνεμος σοβαρότητας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: