1. Ένα στράτευμα εμψυχώνεται από συγκεκριμένες ιδεολογίες, στόχους, οράματα. Χωρίς ιδεολογία, στόχο, όραμα η οποιαδήποτε αναβάθμιση στο πολεμικό δόγμα περιορίζεται σε οργανωτική αναβάθμιση. Κάτι τέτοιο δεν αρκεί για το Ελληνικό στράτευμα.
Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις οφείλουν να προστατεύουν την Ελληνική Θρησκεία, την Ελληνική Φυλή, το Ελληνικό Έθνος, τον Ελληνικό Πολιτισμό, το Ελληνικό φυσικό περιβάλλον, και τα γεωγραφικά εδάφη μέσα στα οποία διαβιούν Ελληνικές Κοινότητες σε οποιαδήποτε σημείο του κόσμου και αν είναι εγκατεστημένες.
Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις οφείλουν να υποστηρίζουν την ...συνεχή ιδεολογική, δημογραφική και πολιτιστική επέκταση του Ελληνισμού.
2. Το Ελληνικό Έθνος αντιμετωπίζει πολλούς εχθρούς, έκαστος με διαφορετικά προσωπεία και δυνατότητες: θρησκευτικές αιρέσεις, εχθρικά έθνη-κράτη, υπερεθνικοί οργανισμοί, πολιτικές ιδεολογίες, πολυεθνικά οικονομικά συμφέροντα, τρομοκρατικές οργανώσεις, ωργανωμένο έγκλημα τύπου μαφίας, ανθελληνικές μειονότητες, μισελληνικές πλειοψηφίες.
Υπερεθνικοί οργανισμοί θέλουν να επιβάλλουν νόμους που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τους Ελληνικούς Νόμους και τα Ελληνικά συμφέροντα, με το πρόσχημα της «εναρμονίσεως» της Ελληνικής με την διεθνή νομοθεσία. Αυτό αποτελεί νομικό πόλεμο. Διάφορες εταιρείες μολύνουν τις θάλασσες, τον αέρα, την τροφή, τα ύδατα, τα ποτάμια, τα δάση, τα φυτά, τα ζώα. Αυτό αποτελεί οικολογικό πόλεμο. «Φεμινιστικές» οργανώσεις προωθούν την ιδέα της εκτρώσεως στις νεαρές Ελληνίδες. Αυτό αποτελεί γενοκτονία. Μισελληνικές ιδεολογίες προωθούν την λαθρομετανάστευση και την φυλετική επιμειξία. Αυτό αποτελεί δημογραφικό πόλεμο.
Τα κτυπήματα των εχθρών μας στοχεύουν το οικολογικό μας περιβάλλον, τα ηλεκτρονικά μας δίκτυα, την ψυχή και τα συναισθήματά μας, την οικονομία και την βιομηχανία μας, την φυλετική μας ομοιογένεια, τους Ιερούς μας Νόμους, την ιστορική μας μνήμη, τα ήθη και τα έθιμά μας, την εδαφική μας ακεραιότητα.
Συνεπώς οι Έλληνες δεν μπορούν παρά να θεωρούν όλα τα πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητος ως πεδία εχθρικής συμπεριφοράς, στα οποία πρέπει να αντεπιτεθούν. Σε όλα αυτά τα πεδία μαχών το αναβαθμισμένο Ελληνικό πολεμικό δόγμα πρέπει να δίνει απαντήσεις.
Το Ελληνικό πολεμικό δόγμα έχει ως ακρογωνιαίο λίθο την επέκταση της εννοίας του πολέμου σε μη-στρατιωτικές επιχειρήσεις. Είναι αδιανόητο για έναν Έλληνα, ειδικώς στην σημερινή εποχή, να περιορίζει την έννοια του πολέμου στο να σημαίνει στρατιωτικό πόλεμο με στρατιωτικά όπλα. Όσοι απηρχαιωμένοι Έλληνες στρατηγοί σκέπτονται με όρους έθνους-κράτους, έχουν απομονωθεί από την πραγματικότητα. Δεν έχουν ξεφύγει ακόμη από την καταστρεπτική αντίληψη ότι ο εχθρός θα είναι πάντα ένα αντίπαλο κράτος. Στην σημερινή εποχή έχουμε να αντιμετωπίσουμε διεθνιστικά, υπερεθνικά, μη-κρατικά μεγαθήρια, που δεν έχουν κρατική υπόσταση αλλά καταφέρνουν σοβαρά πλήγματα στο Ελληνικό Έθνος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου