"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/11/09

Τι συμβαίνει στο Τζάνειο νοσοκομείο? -ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ !

Εμβολιασμούς με το ζόρι και ΜΕ δήλωση παραίτησης σε περίπτωση παρενεργειών?



Θυμάστε το σάλο που είχε προκαλέσει το καλοκαίρι η πρόθεση των "αρχών" να εμβολιαστεί ο πληθυσμός αφού πρώτα θα υπέγραφε δήλωση πως δεν θα έχει οποιαδήποτε αξίωση για οποιαδήποτε παρενέργεια προκληθεί από τον εμβολιασμό του?-όπως αναφερόταν στο Εθνικό Σχέδιο αντιμετώπισης Πανδημίας Γρίπης? Θυμάστε πως απέσυραν τελικά την εν λόγω δήλωση -που εν μέρει ήταν εις βάρος των ανυποψίαστων πολιτών, οι οποίοι έστω τελευταία στιγμή θα μπορούσαν να αντιληφθούν πως κάτι περίεργο συμβαίνει...? Ε λοιπόν κάποιοι φαίνεται πως τη χρησιμοποιούν παρά της επίσημες δηλώσεις απόσυρσης της...!
Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως στο Τζάνειο.....

 νοσοκομείο υποχρεώνουν το προσωπικό (ίσως και τους ασθενείς) να υπογράψουν την επίμαχη δήλωση -που θεωρητικά αποσύρθηκε- και τους ασκούν προφορική πίεση να κάνουν το εμβόλιο σε όσους το αρνούνται!


Παρακαλούμε όσους έχουν επίσης άμεση εμπειρία να επιβεβαιώσουν την πληροφορία είτε με σχόλιο είτε με e-mail -επώνυμα ή ανώνυμα.

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/11/blog-post_3586.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: