"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

25/3/10

Το ΥΠΕΞ δίνει σε Ουγγρικές ΜΚΟ χρήματα (που δανειζόμαστε… μιας και δεν έχουμε) ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!!!!!!!!!


January 21st, 2010 by GiannisXo
Το Ουγγρικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΜΤΙ) αναφέρει ότι η Ελλάδα υποστηρίζει εκ νέου με άλλα 300.000 Ευρώ την εκτέλεση αναπτυξιακών προγραμμάτων στο Αφγανιστάν μέσω δύο ουγγρικών ΜΚΟ (προφανώς το ΥΠΕΞ μοιράζει τα … δανεικά του έκπτωτου κράτους μας), οι οποίες θα διαχειρισθούν το εν λόγω ποσόν. Προχθές στο Ουγγρικό ΥΠΕΞ υπεγράφη η σχετική συμφωνία με τις ουγγρικές ΜΚΟ για την ελληνική υποστήριξη με 300.000 Ευρώ του ουγγρικού PRT (Provincial Reconstruction Team) στο Αφγανιστάν. Στην τελετή υπογραφής των συμβάσεων παρέστη και ο Έλληνας Πρέσβης στην Βουδαπέστη , Σπυρίδων Γεωργιλές, προφανώς εκτελώντας τις επιθυμίες του πρωθυπουργού και ΥΠΕΞ, Γ. Παπανδρέου, του ανυπεξ Δ. Δρούτσα και του υφυπεξ Σπ. Κουβέλη.
Η συμφωνία αποβλέπει στην ..εκτέλεση προγραμμάτων σε τομείς εκπαίδευσης, υγείας και βελτίωσης της θέσης της γυναίκας. Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο Ούγγρος Υφυπουργός Εξωτερικών, Vilmos Szabo επαίνεσε την συμβολή της ελληνικής κυβέρνησης στις ουγγρικές δραστηριότητες στο Αφγανιστάν τονίζοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που η χώρα μας αποφασίζει να στηρίξει άμεσα τα ουγγρικά αναπτυξιακά προγράμματα στην περιοχή του Bagdan. O ίδιος υπογράμμισε ότι η έλληνο-ουγγρική συνεργασία μπορεί να αποτελέσει ένα καλό παράδειγμα και για άλλες χώρες εκφράζοντας την ελπίδα ότι η συνεργασία Ελλάδος και Ουγγαρίας θα συνεχισθεί και μελλοντικά.
Ο Έλληνας Πρέσβης στην Βουδαπέστη , Σπυρίδων Γεωργιλές σε δηλώσεις του ανέφερε ότι εξαιτίας των άριστων σχέσεων Ελλάδος – Ουγγαρίας, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε την άμεση οικονομική υποστήριξη των ουγγρικών προγραμμάτων στο Αφγανιστάν. Η Ελλάδα δεν διαθέτει στο Αφγανιστάν δικό της PRT, επεσήμανε ο κ. Πρέσβης και δια του τρόπου αυτού επιθυμεί, συνεισφέροντας, να συμμετάσχει στις ουγγρικές προσπάθειες στην περιοχή αυτή. Η Ελλάδα εκτός από την Ουγγαρία υποστηρίζει και τις προσπάθειες της Λιθουανίας στο Αφγανιστάν, ανέφερε στο ΜΤΙ ο Έλληνας Πρέσβης.
Σύμφωνα με το ΜΤΙ η Ελλάδα και το 2007 είχε ενισχύσει με 500.000 Ευρώ ουγγρικά αναπτυξιακά προγράμματα στο Αφγανιστάν συνεισφέροντας στην υλοποίηση έργων υποδομής.

http://e-dragoumanos.gr/?p=1556

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: