"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

27/3/10

Πρόεδρος Ομοσπονδίας γράφει στον πρόεδρο της ελληνικής (τηλεοπτικής) Δημοκρατίας-KAROLO PAPOYLIA !


«Προς  τον εξοχότατο  Πρόεδρο της Ελληνικής  Δημοκρατίας της  Ελλάδος κ. Κάρολο Παπούλια.

Προεδρικό Μέγαρο, Βασιλέως Γεωργίου Β'-#2 ΤΚ 100-28, Αθήναι Ελλάς
Σεβαστέ μας κύριε Πρόεδρε, 


Με την ευκαιρία  της Ελληνικής Επαναστάσεως και της απελευθερώσεως τμήματος του Ελληνικού χώρου από την Οθωμανική αυτοκρατορία το 1821, θέλουμε να σας αποστείλουμε έναν εγκάρδιο χαιρετισμό εκ μέρους των Ελλήνων και φιλελλήνων μελών της Ομοσπονδίας μας διά την ημέρα αυτή.
Θέλουμε επίσης  να σας ανακοινώσουμε  ότι η Ομοσπονδία μας σε έκτακτη συνεδρίασή της χθες το βράδυ 24 Μαρτίου 2010 στο Μανχάταν της Ν. Υόρκης, έλαβε την απόφαση να σας αποστείλει την δημοσία ηλεκτρονική επιστολή μας, επειδή αναγνωρίζει και δέχεται το αξίωμά σας στη σωστή συνταγματική του υπόσταση ως ...

Προέδρου της Δημοκρατίας του Ελληνικού ΕΘΝΟΥΣ.
Η οργάνωσίς μας  ως μέλος της  Συνομοσπονδίας των  Ελλήνων στας ΗΠΑ (του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου HANC), αφού επληροφορήθη την εκ μέρους του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, δια οικονομικούς λόγους, ματαίωση των εκδηλώσεων της εορτής της Ελληνικής Ανεξαρτησίας (της 25ης Μαρτίου του 1821) στας Πρεσβείας μας και τα Προξενεία μας   στας Ηνωμένας Πολιτείας ως και σε όλη την υφήλιο, εξέφρασε δημοσίως την αγανάκτησή της. Με επιστολή της στον Πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου κ. Μανώλη Βεληβασάκη την 4η Μαρτίου 2010 ως και στον Αντιπρόεδρο του HANC κ. Παύλο Κοτρότσιο, αποστείλαμε  ιεραρχικώς το αίτημά μας διά έκτακτη σύγκλιση τηλεδιασκέψεως του Εθνικού Συμβουλίου, με θέμα τα μέτρα τα οποία θέλαμε να πάρουμε ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις διά την 25η Μαρτίου στας ΗΠΑ ιδίοις ημών εξόδοις ως και τας διαβουλεύσεις με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος και το Γραφείο του Πρωθυπουργού, τονίζοντάς τους την σπουδαιότητα των δημοσίων σχέσεων ειδικά στας Ηνωμένας Πολιτείας. Δυστυχώς, οι εν λόγω ηγήτορες αποποιήθησαν την αρμοδιότητά τους έναντι της Ομογενείας με την σιωπή των.
Αποφασίσαμε να  απευθυνθούμε προς το πρόσωπό σας ως εντεταλμένου οργάνου του Ελληνικού Έθνους, ευελπιστώντας  ότι με τας καταλλήλους διαβουλεύσεις και μεθοδευμένας κινήσεις  θα συμβάλετε ώστε το 2011 οι εκδηλώσεις διά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου να πραγματοποιηθούν στας Πρεσβείας και Γενικά Προξενεία στας Ηνωμένας Πολιτείας και σε όλο τον κόσμο.
Είμεθα η μοναδική  χώρα στον κόσμο κύριε Πρόεδρε, η οποία δεν εόρτασε φέτος την Εθνική της Ανεξαρτησία, πολύ δε φοβούμεθα ότι  εντέχνως, από ξένες δυνάμεις ασκούνται πιέσεις στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Γεώργιο Παπανδρέου, ως και από εντεταλμένα άτομα τα οποία υπηρετούν στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος και τα οποία εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα και δημιουργούν ένα κατεστημένο το οποίο οδηγεί στην απεμπόληση της προβολής της πολιτισμικής Ελληνικής ιστορίας.   
Θέλουμε επίσης να σας συγχαρούμε  διά την απόφασή σας να αποστείλετε  το άγημα της Προεδρικής Φρουράς στη Ν. Υόρκη  δια να συμμετάσχει στην παρέλαση που διοργανώνει η Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων μείζονος Ν. Υόρκης την 18η Απριλίου 2010 στην 5η Λεωφόρο στο Μανχάταν, όπου η Επιτροπή Δημοσίας Τάξεως της Ομοσπονδίας μας, προσφέρει τας εθελοντικάς της υπηρεσίας.
Πιστεύουμε ότι θα πράξετε στο ακέραιο το καθήκον σας ώστε η προβολή του Ελληνικού Έθνους να γίνεται απροσκόπτως  σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.        
Ευχόμεθα υγεία  και μακροημέρευση στο πρόσωπό σας το οποίο σεβόμεθα  ειλικρινώς.                      
Ο Πρόεδρος, Στυλιανός Μανής... Ο Γραμματέας, Σπυρίδων Χριστοφοράτος
Oμοσπονδία Σκοπευτών, Κυνηγών και Ψαράδων (Νέα Υόρκη, 25 Μαρτίου 2010)»


http://www.kalami.net/2010/omogeneia/mar10b.html

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: