"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

5/4/10

ΠΡΟΣ: 1ΟΝ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 2ΟΝ: ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ «FSB» (ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. 3ΟΝ: ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ (ATTACHES) ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΣ: ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «FSB» ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΑΠΑΣΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ. ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ. ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΜΜΕ.

 ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «FSB»

 ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ. (G.H.REES – GROUP OF HELLENIC RE-ESTABLISHMENT)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: