"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

5/4/10

Μόνο... 8-9 βουλευταράδες ετοιμάζονται γιά ταξίδι στη Νέα Υόρκη, τυπικά γιά να ''τιμήσουν με την παρουσία τους την -πάντα ετεροχρονισμένη- παρέλαση στην 5η Λεωφόρο'' (18 Απρ.) γιά την 25η Μαρτίου.

 Ουσιαστικά, όπως το παρελθόν πιστοποιεί, γιά διακοπές, ψώνια με τα έξοδα πληρωμένα από τα κορόϊδα τους φορολογούμενους. Υποτίθεται ότι η Ελλάδα διέρχεται σοβαρή οικονομική κρίση. Αν έρχονταν μόνο 3, υπήρχε περίπτωση δηλ. ν'...ατιμαστεί η παρέλαση; Η αντιπροσώπευση της Βουλής της Siemens, πρέπει να είναι οπωσδήποτε ''διακομματική''; Δεν γνωρίζουμε πόσοι θα πάνε και γιά την παρέλαση στην Βοστώνη (25 Απρ.). Οι παρελάσεις σε Νέα Υόρκη, Βοστώνη και Σικάγο πάντα γίνονται ετεροχρονισμένα, τυπικά εξαιτίας του ''κακού καιρού'', αλλά ουσιαστικά με απαίτηση της εκκλησίας, γιά να μην ''πέφτουν'' σε περίοδο θρησκευτικών εορτών.

http://www.kalami.net/

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: