"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

1/4/10

«Θα κλείσω τα σύνορα»…Το θέμα της λαθρομετανάστευσης αναμένεται να είναι ένα από τα κυρίαρχα θέματα που θα επικρατήσουν κατά την προεκλογική περίοδο, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Τόνι Άμποτ.


Το θέμα της λαθρομετανάστευσης αναμένεται να είναι ένα από τα κυρίαρχα θέματα που θα επικρατήσουν κατά την προεκλογική περίοδο, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Τόνι Άμποτ.
Ο κ. Άμποτ είπε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο και είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.
Μάλιστα ανέφερε ότι αν αναλάβει την εξουσία δεν θα διστάσει ακόμα και να…  «κλείσει τα σύνορα», σηματοδοτώντας την υιοθέτηση της σκληρής πολιτικής της κυβέρνησης Χάουαρντ προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παράνομη έλευση μεταναστών στη χώρα.
Ο κ. Άμποτ μίλησε για την επιστροφή της προσωρινής βίζας και της κράτησης μεταναστών σε μικρά νησιά του Ειρηνικού. Τα συγκεκριμένα μέτρα αποτελούσαν τις... βασικές παραμέτρους της «σκληρής» πολιτικής Χάουαρντ, την οποία το Εργατικό Κόμμα άλλαξε όταν πήρε την εξουσία.
Ήδη, όμως, η κυβέρνηση Ραντ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς από τότε που ανήλθε στην εξουσία και έκανε πιο «ελαστική» την πολιτική της στο συγκεκριμένο ζήτημα, έφτασαν στην Αυστραλία 100πλοιάρια που μετέφεραν συνολικά 4.386 αιτούντες άσυλο, ενώ σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, εκτιμάται ότι έως τις επερχόμενες εκλογές θα φτάσουν στην χώρα 70 ακόμα πλοιάρια.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, κάθε πρόσφυγας κοστίζει στο αυστραλιανό Δημόσιο $80.000 δολάρια, γεγονός που το «αξιοποιεί» δεόντως η αντιπολίτευση. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
http://neoskosmos.com/news/el/node/7093
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: