"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

1/4/10

Τεράστιες πολυεθνικές απο Ευρώπη και Αμερική εξαγοράζουν οτιδήποτε περιέχει πόσιμο νερό. Έδειξε φυλές Ινδιάνων που ενώ ζούσαν δίπλα στο ποτάμι και έπαιρναν για χιλιάδες χρόνια νερό απο το ποτάμι, έχασαν την δυνατότητα να πέρνουν νερό απο το ποτάμι και έπιναν απο λακούβες που σχηματίζονται απο τη βροχή, γιατί οι πολυεθνικές αγόρασαν το συγκεκριμένο ποτάμι. Χρειάζεται να πούμε τι εθνικότητας είναι αυτές οι πολυεθνικές;.......


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ:

Το νερό,η ελίτ και οι πολιτικάντηδες

Ξέρετε ποια τακτική ακολουθούν για να εξαγοράσουν όλες τις επιχειρήσεις σε όλη τη Γή;

Πρώτη στρατηγική: Λαδώνεις τον διευθύνοντα σύμβουλο να πάρει τα κατάλληλα μέτρα ούτως ώστε να μειωθεί η χρηματηστηριακή αξία, όπως λάθος επενδύσεις ή κατάλληλο τεμαχισμό της επιχείρησης όπως επιχειρούν τώρα στην ΔΕΗ.

Δεύτερη στρατηγική: Άμεσως εκβιασμός. Ή πουλάς την επιχείρηση ή σε σκοτώνουμε όπως έκαναν στη Ρωσία την εποχή του Γιέλτσιν, είναι η τακτική των Ρωσοεβραίων επενδυτών-δε λέγονται όμως Ρωσοεβραίοι, για να κρύψουν τη καταγωγή τους οι δημοσιογράφοι τους λένε ολιγαρχικούς, βλέπετε αυτοί οι αδίστακτοι εκβιαστές φοβούνται τους ρατσιστές κατά τη γνώμη των θολοκουλτουριάρηδων. Η ίδια τακτική εφαρμόστηκε σε πολλές περιπτώσεις και στην Ελλάδα αλλά δεν δόθηκε η ανάλογη δημοσιότητα-π.χ ο Βασιλόπουλος που σύμφωνα με τον στρατηγό Αϋφαντή πούλησε την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ, αφού τον απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν αν δεν πουλούσε.

Τρίτη στρατηγική είναι η συστηματική δολιοφθορά: Νομίζετε ότι είναι τυχαίες οι επιμολύνσεις στα νερά, στα γιαούρτια της ΦΑΓΕ και ένα σωρό άλλες βιομηχανίες; «Λαδώνεις» τον κατάλληλο υπάλληλο και έτσι η εταιρεία «πέφτει» και εξαγοράζεται εύκολα.


Νομίζετε τα προβλήματα που είχαν οι τσιμεντοβιομηχανίες και χαλυβουργίες της Ελλάδας ήταν τυχαία; Όχι αφότου εξαγοράστηκαν δεν ξανακούστηκε κανένα πρόβλημα,ούτε απεργίες κάνουν και οι συνδικαλιστές τους έβαλαν την ουρά στα σκέλια, προφανώς γιατί ήταν και αυτοί στο παιχνίδι της εξαγοράς.

Το ίδιο συμβαίνει με τα συνεχή ατυχήματα στην ναυτιλία τώρα. Όλα αυτά είναι τμήματα αυτής της στρατηγικής, για να εξαγοραστούν. Δυστηχώς τις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας τα ίδια κέντρα τις προσανατόλισαν να ασχολούνται με το ανύπαρκτο πρόβλημα της τρομοκρατίας. Είναι αυτά τα ίδια κέντρα που πετούν κάπου κάπου μερικές ρουκέτες για να αναγκάζουν τις υπηρεσίες της Ελλάδας να ερευνούν σε λάθος χώρο. Ξέρουμε όμως ότι πολλοί Ελληνόψυχοι αυτών των υπηρεσιών το γνωρίζουν το κόλπο. Το πρόβλημα βρίσκεται στους πολιτικούς.

Πιστεύουμε ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να ερευνούν τα πράγματα αυτά και πρέπει κάθε μέρα να φροντίζουν να τα συζητούν στην οικογένεια τους και με τους φίλους τους για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε πρίν να είναι αργά.

http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/02/blog-post_26.html

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: