"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

17/4/10

Η Εθνική Ασφάλεια περιλαμβάνει τους κινδύνους από την μισελληνική προπαγάνδα των διαφόρων οργανώσεων «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» που μολύνουν την Ελληνική Ψυχή.


Περιλαμβάνει τους κινδύνους από την λαθρομετανάστευση και τις επιμειξίες που καταστρέφουν την Ελληνική Φυλή. Περιλαμβάνει τους κινδύνους από την υποβάθμιση της δημοσίας υγείας και παιδείας που ελαττώνουν τις σωματικές και διανοητικές αντοχές των Ελλήνων. Η έννοια της Εθνικής Ασφαλείας περιλαμβάνει τους κινδύνους από τον έλεγχο των ΜΜΕ από μη-Έλληνες, και τον δημοσιογραφικό πόλεμο που διεξάγεται στα μέσα μαζικής ενημερώσεως. Περιλαμβάνει την ασφάλεια των τροφίμων από την μόλυνσή τους με καρκινογόνες χημικές ουσίες. Περιλαμβάνει τους κινδύνους από λοιμώδη νοσήματα. Περιλαμβάνει την προστασία από επιθέσεις στα Ελληνικά ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά δίκτυα.
Η έννοια της Εθνικής Ασφαλείας περιλαμβάνει τους κινδύνους από ...την μόλυνση του φυσικού περιβάλλοντος και τον αφανισμό των ζωικών και φυτικών ειδών. Περιλαμβάνει τους κινδύνους από την διάδοση των ναρκωτικών στην Ελληνική νεολαία. Περιλαμβάνει τους κινδύνους από το κλείσιμο των Ελληνικών εργοστασίων και τον αφελληνισμό της Ελληνικής οικονομίας. Η έννοια της Εθνικής Ασφαλείας περιλαμβάνει την προστασία της θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς των Ελλήνων. Περιλαμβάνει την προστασία των επιστημονικών και τεχνικών ικανοτήτων των Ελλήνων. Περιλαμβάνει τις μάχες που διεξάγονται στο πεδίο του πολιτικού πολέμου. Η έννοια της Εθνικής Ασφαλείας περιλαμβάνει τις μάχες που διεξάγονται στα βιβλία της ιστορίας, όπως επίσης την προστασία των πολεμικών ενστίκτων του Ελληνικού Λαού από την ηττοπάθεια. Συνεπώς η Εθνική Ασφάλεια έχει πολύ ευρύ νόημα για τους Έλληνες.
Ολιστική προσέγγιση του πολέμου σημαίνει πόλεμο προς κάθε κατεύθυνση. Σημαίνει πόλεμο χωρίς τυφλά σημεία, χωρίς τυφλές γωνίες. Πεδίο μάχης δεν είναι μόνο το στρατιωτικό έδαφος, αλλά και ο πολιτισμός, η ψυχή, το διαδίκτυο, το διάστημα, το οικολογικό περιβάλλον, η φυλή, τα έθιμα, η θρησκεία, η παιδεία, η ιστορία, η γλώσσα, η οικονομία, η τεχνολογία. Όλα αυτά είναι πεδία πολέμου.

http://www.hellenicreligion.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: