"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

17/4/10

Η συνεργασία κομμουνισμού και ισλάμ είναι θανατηφόρος συνδυασμός.




-. Η συνεργασία κομμουνισμού και ισλάμ είναι θανατηφόρος συνδυασμός. Οι ανθρώπινοι τύποι που λόγω φθόνου και αρνητισμού στρατολογούνται στα ανατρεπτικά κινήματα, αποδεικνύουν ότι ο κομμουνισμός δεν αντιμετωπίζεται με την θεραπεία της πτώχειας, ούτε ότι το ισλάμ αντιμετωπίζεται με την συνεργασία μετριοπαθών ηγετών.
Όσοι αφελείς δεν έχουν μελετήσει τον κομμουνισμό και το ισλάμ πιστεύουν ότι ο κομμουνισμός και το ισλάμ δεν έχουν κάτι εγγενώς φονικό μέσα τους. Αλλά ότι η τρομοκρατία που ασκούν είναι σύμπτωμα κάποιας κοινωνικής παθογένειας.
Το πρόβλημα με την ισλαμική τρομοκρατία είναι το ισλάμ. Όσοι δεν μελέτησαν ποτέ τους ψυχοπολιτική ούτε ισλαμική θεολογία, δεν πρέπει να...
θολώνουν την κρίση των λαών σχετικά με το ισλαμικό πρόβλημα.
-. Η στρατηγική της αποτροπής όπως εφαρμόστηκε κατά του σοβιετικού συνασπισμού, δεν μπορεί να εφαρμοστεί στους ισλαμιστές. Για τους ισλαμιστές είναι παντελώς αδιάφορο αν πεθάνουν ή αν αφανιστεί μία ολόκληρη χώρα. Πιστεύουν ότι εδώ στην γη είναι ήδη νεκροί, και ότι θα αρχίσουν να ζουν όταν πάνε στον παράδεισο. Έχουν πάθος με τον θάνατο. Σε μία τέτοια ιδεολογία δεν έχει νόημα η αποτροπή. Μία τέτοια ιδεολογία αντιμετωπίζεται με έναν μόνο τρόπο: με την αντικατάστασή της από μία άλλη φανατική ιδεολογία που θα στοχεύει στον ολοκληρωτικό αφανισμό των υλικών μέσων που εκφράζουν τον ισλαμισμό και των ανθρώπων που τον υποστηρίζουν.

http://www.hellenicreligion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: