"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

5/4/10

Μεταναστευτικές συνέπειες - Πρώτο μέροςΣΟΒΑΡΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΑΣΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

Υπέρ της ανέγερσης τζαμιού ο Ιερώνυμος

Υπέρ της ανέγερσης τζαμιού ο Ιερώνυμος | Άρθρα | Ελευθεροτυπία

keraunoforos December 19, 2009Στο πρώτο μέρος εξετάζονται οι επιπτώσεις της μετανάστευσης πληθυσμού στο Χαζαρικό Χαγανάτο και στη Βυζαντινή αυτοκρατορία μετέπειτα. Οι μουσουλμάνοι αλλοίωσαν τη θρησκευτική πληθυσμιακή σύσταση του Χαγανάτου με αποτέλεσμα αυτο σταδιακά να διαλυθεί. Η Βυζαντινή αυτοκρατορία έχασε έναν σύμμαχο αλλά επιπλέον περικυκλώθηκε από μουσουλμανικούς πληθυσμούς.

Είναι γνωστό ότι όποτε κάποια συμφέροντα επιβάλλουν την διάλυση μιας πολιτισμικής έκφρασης (ή μιας κρατικής οντότητας ειδικότερα) τότε χρησιμοποιείται η μετανάστευση. Η αξία της είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν το επιθυμητό αποτέλεσμα δε μπορεί να συντελεστεί με στρατιωτικά μέσα.

Όποιος δε διδάσκεται από τα λάθη της ιστορίας είναι καταδικασμένος να τα επαναλάβει. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σήμερα με το Ελληνικό κράτος. Σήμερα η Ελλάδα κατακλύζεται από μετανάστες. Αν δεν αφυπνιστούμε τότε η πολιτιστική μας ταυτότητα και ιδιαιτερότητα θα χαθεί.


 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: