"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

15/4/10

Η Ε.Ε σκοπεύει να διοικήσει την Ελλάδα με το ίδιο τρόπο που διοικεί το Κόσοβο. Μάλιστα η προσπάθεια αυτή έχει κιόλας ξεκινήσει. Όταν η Ελλάδα συμμορφωθεί πλήρως με τα μέτρα που θα τις επιβάλλει η Ε.Ε τότε -και μόνο για τυπικούς λόγους- θα μπορέσει η χώρα σας να έχει κάποια δική της κρατική υπόσταση.


Ποιες θα είναι οι συνέπειες για την Ε.Ε αν η Ελλάδα προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο;

Αρχικά η Ε. Ε θα χάσει την αξιοπιστία της. Επίσης θα χάσει την ευκαιρία να επωφεληθεί από την οικονομική κρίση με το να επιβάλλει στις παραπάνω χώρες τα μέτρα που θέλει. Με την επιβολή αυτών των μέτρων θα μπορέσει η Ε. Ε να διαχειρισθεί τα οικονομικά της Ελλάδος, όπως θα ήθελε να κάνει με τις οικονομίες όλων των εθνών. Αν και είναι ντροπή που το λέω, η Αγγλία έχει ήδη ασκήσει βέτο προς την Ελλάδα για τυχόν προσφυγή της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=64315

Η Ελλάδα και το ΔΝΤ

Ο Αυστριακός ευρωβουλευτής Hannes Swoboda από την ομάδα των Σοσιαλιστών διαφώνησε, λέγοντας ότι η Σύνοδος ήταν απογοητευτική, ειδικά σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις για την Ελλάδα. Είπε ότι αφήνοντας το μηχανισμό στήριξης στα χέρια του ΔΝΤ, σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε την προοπτική μιας κοινής οικονομικής πολιτικής, προς όφελος μιας τεχνοκρατικής προσέγγισης. «Το Συμβούλιο είναι σαν τον Τιτανικό: χτυπάνε το παγόβουνο, αντιδρούν με τη σύσταση μιας τακτικής δύναμης.

http://www.sigmalive.com/simerini/business/256008

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: