"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/4/10

Στο Μαξίμου έχει μπλοκάρει το ΠΔ για τις αρμοδιότητες του... άνεργου υφυπουργού Μ. Μπόλαρη..Ίνα επιβεβαιωθεί το ρηθέν, ότι έχουμε την... πιο γρήγορη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης!

 Προφανώς μέσα στο πλαίσιο της... γρήγορης διεκπεραίωσης των κυβερνητικών υποθέσεων και της... ανοιχτής διακυβέρνησης, ο υφυπουργός Οικονομίας (με έδρα τη Θεσσαλονίκη) Μ. Μπόλαρης δεν έχει ακόμα αρμοδιότητες, έξι μήνες μετά τις εκλογές!
Η κατάσταση έχει ξεφύγει απ' τα όρια της πολιτικής ανάλυσης και έχει εκπέσει στα όρια των επιθεωρήσεων! Άλλωστε αυτό φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο και με την οπερετική εικόνα που εμφανίζει συνολικά η κυβέρνηση σε όλους σχεδόν τους τομείς.
Βέβαια ακόμα και αυτό, που περισσότερο θυμίζει τσίρκο και..
λιγότερο κυβέρνηση, επιχείρησαν να το αξιοποιήσουν ορισμένοι -εντός της κυβέρνησης- για να πλήξουν την εικόνα της υπουργού Λούκας Κατσέλη.
Έτσι διοχέτευσαν, πως είναι η υπουργός υπεύθυνη για το προαναφερθέν τσίρκουλο, διότι δεν έχει ακόμα φροντίσει να δώσει αρμοδιότητες στον υφυπουργό της.
Η αλήθεια όμως είναι άλλη.
Στην πραγματικότητα η Λ. Κατσέλη ήδη απ' τον Δεκέμβρη έχει στείλει το σχετικό ΠΔ, με το οποίο παραχωρεί αρμοδιότητες στον υφυπουργό και συγκεκριμένα όλο το πακέτο του πρώην υπουργείου Εμπορίου, τομέας με πολύ σημαντικό αντικείμενο. Και ακόμα, μέχρι σήμερα, δεν το έχει στείλει πίσω ο υπουργός-τοποτηρητής του Γιώργου, ο Χ. Παμπούκης!
Τα παραπάνω, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Π», έθεσε υπόψη του Γ. Παπανδρέου η Λ. Κατσέλη, σε κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν τη Μ. Τρίτη. Του επεσήμανε ότι έχει στείλει το σχετικό Π.Δ. απ' τον Δεκέμβρη και έκτοτε περιμένει και μάλιστα εμφανίζεται να είναι αυτή υπεύθυνη!
Έκπληκτη άκουσε τον πρωθυπουργό να της απαντά ότι το θέμα είναι σε γνώση του. Και ότι ο λόγος αυτής της... τριτοκοσμικής καθυστέρησης είναι ότι ετοιμάζεται Π.Δ., με το οποίο θα συγκροτηθεί ένας οργανισμός τύπου... υπουργείου που θα συντονίζει, θα ελέγχει, θα διαχειρίζεται τα έργα που γίνονται ή θα γίνουν στη Β. Ελλάδα. Και σε αυτό το πλαίσιο, της συγκρότησης δηλαδή αυτού του οργανισμού, θα δοθούν οι αρμοδιότητες στον ατυχή Μπόλαρη. Και μέχρι να συγκροτηθεί ο προαναφερθείς οργανισμός, απλώς ο υφυπουργός θα πρέπει να περιμένει!
Κάτι παρόμοιο μεθοδεύουν και στον Πειραιά. Ίσως επειδή η Λ. Κατσέλη είναι υπουργός και «Ναυτιλίας» έστω και χωρίς... αρμοδιότητα Ναυτιλίας και η ίδια!
Η Λ. Κατσέλη απλώς επεσήμανε στον Γ. Παπανδρέου ότι για να συγκροτηθεί ένας τέτοιος οργανισμός δεν φτάνει ένα Π.Δ. και απαιτείται νόμος...
Ε, εκεί κατά το καλοκαίρι ίσως ο ατυχής Μπόλαρης να αποκτήσει αρμοδιότητες. Και να σταματήσει να είναι στόχος... πειραγμάτων από άλλα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα, κάθε φορά που συνεδριάζουν!

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=52390&colid=&catid=34&dt=2010-04-04%200:0:0
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: