"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

17/4/10

ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ .Σήμερα ‘ακροδεξιός’ βαφτίζεται ο οποιοσδήποτε αγανακτεί με τα αποτυχημένα πολυπολιτισμικά πειράματα, την απάλειψη κάθε τι εθνικού (κατά τα ‘Ρεπούσια’ και ‘Δραγώνια’ δόγματα), την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, την δημιουργία γκέτο, την υποβάθμιση της ζωής στις πόλεις, την αύξηση της εγκληματικότητας, τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

 Τα πρώτα λόγια του Ολλανδού βουλευτή Geert Wilders στην δίκη του για ‘υποκίνηση θρησκευτικού μίσους’ΒΙΝΤΕΟ -http://www.youtube.com/watch?v=UJf524JYYGk&feature=player_embedded

http://news.kozaninet.gr/?p=10108
 Κύριε Πρόεδρε, κύριοι Δικαστές,
Θα ήθελα να κάνω χρήση του δικαιώματός μου να μιλήσω για λίγα λεπτά.
 Η ελευθερία είναι το πολυτιμότερο από όλα τα επιτεύγματα μας και το πιο ευάλωτο. Οι άνθρωποι έχουν αφιερώσει τη ζωή τους και έχουν δώσει την ζωή τους για αυτή. Η Ελευθερία μας σε αυτή τη χώρα είναι αποτέλεσμα αιώνων. Είναι η συνέπεια μιας ιστορίας που δεν γνωρίζει όμοιά της και μας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα.
 Πιστεύω με όλη την καρδιά και την ψυχή μου ότι η ελευθερία απειλείται στην..
Ολλανδία. Ότι αυτό που αποτελεί κληρονομιά μας, αυτό που γενεές θα μπορούσαν μόνο να το θεωρήσουν ως όνειρο, ότι η ελευθερία αυτή δεν αποτελεί πλέον κάτι δεδομένο, δεν είναι πλέον αυτονόητη.


Έχω αφιερώσει τη ζωή μου για την υπεράσπιση της ελευθερίας μας. Γνωρίζω ποιοι είναι οι κίνδυνοι και πληρώνω την τιμή για αυτό κάθε μέρα. Δεν διαμαρτύρομαι για αυτό. Είναι δική μου απόφαση. Το βλέπω σαν καθήκον μου και αυτός είναι ο λόγος που στέκομαι εδώ.Γνωρίζω ότι οι λέξεις που χρησιμοποιώ είναι ενίοτε σκληρές, αλλά ποτέ δεν είναι λέξεις που τραυματίζου. Δεν είναι πρόθεσή μου να διαδώσω την ιδεολογία της κατάκτησης και της καταστροφής, αλλά δεν είμαι πια έξω για να προσβάλλω ανθρώπους. Δεν έχω τίποτα εναντίον των Μουσουλμάνων. Έχω ένα πρόβλημα με το Ισλάμ και τον εξισλαμισμό της χώρας μας, διότι το Ισλάμ είναι αντίθετο με την ελευθερία.


Οι μελλοντικές γενιές θα αναρωτιούνται για το πώς εμείς οι ίδιοι το 2010, σε αυτό το μέρος, σε αυτό το δωμάτιο, κερδίσαμε το πολυτιμότερο επίτευγμά μας. Είτε υπάρχει ελευθερία σε αυτή τη συζήτηση και για τις δύο πλευρές και επομένως και για τους επικριτές του Ισλάμ, ή ότι μόνο η μία πλευρά της συζήτησης μπορεί να ακουστεί στην Ολλανδία. Αν η ελευθερία του λόγου στις Κάτω Χώρες ισχύει για όλους ή μόνο για λίγους; Η απάντηση σε αυτό είναι ταυτόχρονα η απάντηση στο ερώτημα αν η ελευθερία εξακολουθεί να έχει μέρος να ζήσει σε αυτή τη χώρα.

Ελευθερία ποτέ δεν ήταν η ιδιοκτησία μιας μικρής ομάδας, αλλά ήταν πάντα η κληρονομιά όλων μας. Είμαστε όλοι ευλογημένοι από αυτήν.


Η κυρία Δικαιοσύνη (η Θέμις θα λέγαμε εμείς) έχει ένα μαντήλι στα μάτια της και δεν βλέπει, αλλά ακούει θαυμάσια. Ελπίζω ότι ακούει την ακόλουθη φράση, δυνατά και καθαρά:

«Δεν είναι μόνο δικαίωμα, αλλά και καθήκον των ελεύθερων ανθρώπων να μιλούν ενάντια σε κάθε ιδεολογία που απειλεί την ελευθερία». Ο Τόμας Τζέφερσον, ο τρίτος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είχε δίκιο: Η τιμή για την ελευθερία είναι η αιώνια επαγρύπνηση.

Ελπίζω ότι η ελευθερία του λόγου πρέπει να θριαμβεύσει στην παρούσα δίκη.


Εν κατακλείδι, κύριε Πρόεδρε και κ. Δικαστές του δικαστηρίου.


Αυτή η δίκη είναι προφανές ότι αφορά την ελευθερία του λόγου. Αλλά αυτή η δίκη αφορά επίσης, τη πρόοδο για την εγκαθίδρυση της αλήθειας. Είναι οι δηλώσεις που έχω κάνει και οι συγκρίσεις που μου έχουν γίνει, όπως αναφέρονται στην Κλήση, αλήθεια; Αν κάτι είναι αληθές τότε μπορεί ακόμη και να τιμωρηθεί; Γι ‘αυτό σας καλώ όχι μόνο να κάνετε δεκτή την αίτησή μου για να εξετάσετε μάρτυρες και ειδικούς πάνω στο θέμα της ελευθερίας του λόγου. Αλλά σας ζητώ ρητώς να τιμήσετε το αίτημά μου να εξετάσετε μάρτυρες και ειδικούς πάνω στο θέμα του Ισλάμ. Δεν αναφέρομαι μόνο στον κύριο Jansen και στον κύριο Admiraal, αλλά και στους μάρτυρες / εμπειρογνώμονες από το Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες, και το Ηνωμένο Βασίλειο. Χωρίς αυτούς τους μάρτυρες, δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου σωστά και, κατά τη γνώμη μου, αυτό δεν θα ήταν μια δίκαιη δίκη.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://www.jihadwatch.org/
————————
 
Ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος στην Ελλάδα αποκαλεί μονίμως τον Βίλντερς «ακροδεξιό» και από μία ματιά που έριξα, φαίνεται ότι ‘χαιρετίζει’ την δίκη του.
ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Δεν θα συνέβαινε βέβαια το ίδιο εάν στο εδώλιο του κατηγορουμένου καθόταν κάποιος που θα είχε μιλήσει ‘σκληρά’ για τον χριστιανισμό ή είχε προβεί σε ‘βλάσφημες’ ενέργειες. Αυτοί που επικροτούν την παραπομπή του ‘ακροδεξιού’ Βίλντερς είναι οι ίδιοι που ‘διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους’ και ‘τσιρίζουν’ γεμάτοι από ‘δημοκρατική αγανάκτηση’, εάν κάποιος διαμαρτυρηθεί ή και καταφύγει στα δικαστήρια, όταν αισθανθεί βάναυσα προσβεβλημένος εξαιτίας κάποιου βιβλίου, κόμικ, ταινίας, θεατρικής παράστασης, πίνακα ζωγραφικής και λοιπών ‘καλλιτεχνικών’ δρώμενων από ‘ανθρώπους τους πνεύματος’ που ασύδοτα και χαιρέκακα βρίζουν και ξεφτιλίζουν με τον πιο χυδαίο, βάρβαρο και μισαλλόδοξο τρόπο το πρόσωπο του Χριστού, της Παναγίας, τον Σταυρό, το Ευαγγέλιο και οτιδήποτε θεωρείται ιερό για την χριστιανική θρησκεία. ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ
Κατά πόσο ‘ακροδεξιός’ όμως είναι ο Βίλντερς;
 
Ο Βίλντερς γεννήθηκε στην Ολλανδία από πατέρα Γερμανό, ο οποίος είχε φύγει από την Γερμανία διωκόμενος από τους ναζί. Σπούδασε νομική, εργάστηκε ως δικηγόρος και ξεκίνησε την πολιτική του δράση με το Φιλελεύθερο Κόμμα. Έχει επισκεφθεί περίπου 40 φορές το Ισραήλ, το οποίο θεωρεί ‘χώρα – πρότυπο δημοκρατίας και πολιτισμού στην Μέση Ανατολή’. Σταδιακώς άρχισε να διαφωνεί με όλο και περισσότερες θέσεις του κόμματός του και τελικώς αποχώρησε το 2004, διαφωνώντας με την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε., και ίδρυσε το «Κόμμα της Ελευθερίας».
Λεπτομέρεια: Στο κόμμα του ‘ακροδεξιού’ Wilders υπάρχουν Εβραίοι και ομοφυλόφιλοι.
Σήμερα ‘ακροδεξιός’ βαφτίζεται ο οποιοσδήποτε αγανακτεί με τα αποτυχημένα πολυπολιτισμικά πειράματα, την απάλειψη κάθε τι εθνικού (κατά τα ‘Ρεπούσια’ και ‘Δραγώνια’ δόγματα), την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, την δημιουργία γκέτο, την υποβάθμιση της ζωής στις πόλεις, την αύξηση της εγκληματικότητας, τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.
 
Ο Βίλντερς είναι σκληρός (και σίγουρα αρκετά θαρραλέος) κριτής του Ισλάμ. Είναι θα λέγαμε, αντι-ισλαμιστής, οπότε, με συνοπτικές διαδικασίες οι ‘φωστήρες’ του πολυπολιτισμικής κουλτούρας του κόλλησαν και το ‘ακροδεξιός’.
«Δεν μισώ τους μουσουλμάνους, μισώ το Ισλάμ», ισχυρίζεται ο Βίλντερς. Θεωρεί πως «δεν υπάρχει μετριοπαθές Ισλάμ» και ότι «αν ζούσε σήμερα ο Μωάμεθ, θα καταζητείτο ως τρομοκράτης». Έχει προτείνει «να απαγορευθεί το Κοράνι στην Ολλανδία, όπως έχει απαγορευθεί «ο Αγών μου» του Αδόλφου Χίτλερ, καθώς είναι ένα «φασιστικό βιβλίο που υποδαυλίζει το μίσος και τον πόλεμο».
 
Υποστηρίζει ότι «κάθε μετανάστευση μουσουλμάνων προς την Ολλανδία πρέπει να σταματήσει άμεσα και οι ήδη εγκατεστημένοι μουσουλμάνοι να πληρωθούν για να φύγουν».
«Κάντε μια βόλτα στους δρόμους και θα καταλάβουμε που οδηγεί αυτή κατάσταση. Δεν νιώθεις πια ότι ζεις στην χώρα σου. Γίνεται μία μάχη και θα πρέπει να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Πριν μάθετε ότι υπάρχουν περισσότερα τζαμιά από εκκλησίες» λέει σε δήλωσή του.
Από το βήμα της ολλανδικής Βουλής είχε προειδοποιήσει: «Το Ισλάμ είναι ο Δούρειος Ίππος στην Ευρώπη. Αν δεν το σταματήσουμε τώρα, η Ευρω-αραβία είναι θέμα χρόνου. Βαρεθήκαμε τις μπούρκες, τα τσαντόρ, τις τελετουργικές σφαγές ζώων, τους φόνους τιμής, τους μιναρέδες, την κλειτορειδεκτομή, τα τουρκικά και αραβικά στα μέσα μεταφοράς, το κρέας «χαλάλ» στα κρεοπωλεία και την υπερβολική συμμετοχή των μουσουλμάνων στην εγκληματικότητα».
Το 2008 ο Βίλντερς γύρισε μία ταινία μικρής διάρκειας με τον αραβικό τίτλο «Fitna» (Φίτνα = Απιστία), στην οποία αναφέρει την σχέση του Κορανίου με την τρομοκρατία και την γενικότερη ισλαμική δραστηριότητα, τόσο στο παρελθόν, όσο και στην σημερινή Ευρώπη. Στην ταινία συνδέονται εδάφια από το Κοράνι με τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως στους Δίδυμους Πύργους στις 11 Σεπτεμβρίου, 2001 και στο Λονδίνο το 2005.
Η Αλ-Κάιντα αμέσως έδωσε διαταγή για την δολοφονία του.
Τον Φεβρουάριο του 2009 ο Βίλντερς ξεκίνησε μία παγκόσμια περιοδεία στην οποία θα προέβαλε την ταινία στο εξωτερικό. Στις ΗΠΑ βρήκε θερμή υποδοχή, αλλά η Μεγάλη Βρετανία του απαγόρευσε την είσοδο στην χώρα, επικαλούμενη τον φόβο ταραχών από τους μουσουλμάνους.
Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Μίλιμπαντ είχε δηλώσει στο ΒΒC ότι ο Βίλντερς ήταν ένοχος «ακραίου αντιμουσουλμανικού μίσους. Δεν είναι ελευθερία να το υποκινείς ρατσιστικό και θρησκευτικό μίσος».
«Επιθετικά αντι-ισλαμική» είχε χαρακτηρίσει την Φίτνα και ο Μπαν Κι Μουν, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ.
 
Η Τουρκία έχει απειλήσει να απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα ολόκληρης της αντιπροσωπείας των Ολλανδών βουλευτών που πρόκειται να επισκεφτούν την Τουρκία μέσα στον Ιανουάριο του 2010, εάν συμμετέχει σε αυτήν ο Geert Wilders.
Εμπνευστής των απειλών αυτών μιας χώρας που θέλει να μπει στην Ευρώπη (…), ήταν ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας και μέλος του ισλαμικής ιδεολογίας κυβερνώντος κόμματος, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Εκτός των θέσεών του για το Κοράνι, ο Ολλανδός βουλευτής αντιτίθεται στην πιθανή ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη ενώ χαρακτηρίζει τη χώρα αυτή ως «Δούρειο Ίππο» που θα ανοίξει το δρόμο για μια μεγάλη αύξηση της μουσουλμανικής μετανάστευσης.
Λόγω των απειλών που δέχεται από φανατικούς μουσουλμάνους, η καθημερινή ζωή του Βίλντερς είναι «έκρυθμη». Μετακινείται με την προστασία αστυνομικών σε διαφορετική τοποθεσία κάθε νύχτα και δεν μπορεί να δεχθεί επισκέπτες αν δεν συνοδεύονται και δεν υποβληθούν σε εξονυχιστικό έλεγχο.
Παντρεμένος με Ολλανδή διπλωμάτη, την συναντάει μία φορά την εβδομάδα για λόγους ασφαλείας. Όπως ο ίδιος λέει «ζει μία κατάσταση που δεν θα την ευχόταν ούτε στον χειρότερό του εχθρό».
Παρόλα τα εμπόδια, ο Βίλντερς και το «Κόμμα της Ελευθερίας» σημειώνουν την μία εκλογική επιτυχία μετά την άλλη. Τον Ιούνιο του 2005 ο Βίλντερς πρωταγωνίστησε στην επιτυχή εκστρατεία κατά του Ευρωσυντάγματος, το οποίο απορρίφθηκε από τους Ολλανδούς με ποσοστό 62%. Στις εκλογές του 2006 το «Κόμμα της Ελευθερίας» συγκέντρωσε 6% και εξέλεξε για πρώτη φορά 9 βουλευτές στην Ολλανδική Βουλή. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, στις οποίες συμμετείχε για πρώτη φορά. Το κόμμα του ήρθε δεύτερο συγκεντρώνοντας ποσοστό 17% και διασφαλίζοντας τέσσερις από τις συνολικά 25 έδρες της χώρας.
«Ελπίζω ότι στις επόμενες βουλευτικές θα πάμε ακόμη καλύτερα και θα γίνουμε το πρώτο κόμμα της Ολλανδίας», δήλωσε ο 45χρονος Βίλντερς μιλώντας στο κανάλι NOS.
Πολλοί λένε ότι η δίκη θα αυξήσει κι άλλο τα ποσοστά του.
Ο Wilders είπε ότι η παραπομπή του σε δίκη αποτελεί μια ‘μαύρη μέρα’ και μια επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης.
Αντίθετα ο Gerard Spong, δικηγόρος από την πλευρά των ισλαμικών οργανώσεων που πίεσαν για τη δίωξη, δήλωσε: «Αυτή είναι μια ευτυχισμένη ημέρα για όλους τους οπαδούς του Ισλάμ που δεν θέλουν να ριχτούν στην χωματερή του ναζισμού.»
Έξω από το Δικαστήριο είχε μαζευτεί κόσμος που υπερασπιζόταν τον Βίλντερς και την ελευθερία του λόγου. «Είμαι 64 χρονών», λέει στο παρακάτω βίντεο ένας από τους συγκεντρωμένους. «Και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε διαδήλωση, γιατί η κατάσταση έχει αρχίσει πλέον και γίνεται τρομακτική».
Για τον Βίλντερς βλέπε παλαιότερο άρθρο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές:
 ΑΠΟ:
http://news.kozaninet.gr/?p=10108

Δεν υπάρχουν σχόλια: