"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

1/4/10

Όλες οι μη κατευθυνόμενες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι, η υπερχρέωση της Ελλαδος έγινε με σκοπό την κατάρρευση του ευρω σαν κοινού νομίσματος της Ευρωζώνης


 it is?

Πήρε παράταση η καταστροφή του Ευρώ;

Όλες οι μη κατευθυνόμενες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι, η υπερχρέωση της Ελλαδος έγινε με σκοπό την κατάρρευση του ευρω σαν κοινού νομίσματος της Ευρωζώνης. Και όταν μιλάμε για μη κατευθυνόμενες πληροφορίες, δεν ενοούμε βέβαια αυτές που μας δίνουν τα ελληνικά ΜΜΕ της ξεφτίλας και οι εξαρτημένες διεθνείς γκαζεττες (Financial Times, New York Times κ.α.), που στην Ελλάδα θεωρούνται σαν αξιόπιστες πηγές, αλλά αυτές που δημοσιεύονται σε παμπολλες και αρκετα αξιόπιστες διεθνείς ιστοσελίδες, πού είναι για τον καθένα πριοσβάσιμες.

Μερικοί απο τους πρωτεργάτες της ελληνικής υπερχρέωσης είναι η Goldman Sachs, ο Mario Draghi, που σύντομα θα είναι και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ευρωπαικής Τράπεζας και ......– πάνω απ’ όλους βέβαια -  οι «υψηλοί χρηματοδότες», τουτέστιν η Λέσχη Bilderberg, όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις για το μέλλον του Κόσμου.

Το Ευρω-Crash έχει σχεδιασθεί απο καιρό: Η Ελλάδα και πολλά άλλα χρεωμένα κράτη θα πάρουν δάνεια απο τίς λεγόμενες ισχυρές οικονομίες της Ευρωζώνης, προ πάντων από την Γερμανία και την Γαλλία, που επειδή είναι κι’ αυτές βουτηγμένες στα χρέη, θα πάρουν - για να μπορέσουν να δανείσουν - δάνεια απο τίς τράπεζες της αυτοκρατορίας Rothschild που θα προστεθουν στα 680 τρισεκατομμύρια ευρώ που αντιπροσωπεύουν τα κυκλοφορούντα χρέη απο παράγωγα, σάπια ομόλογα ή όπως αλλιώς λέγονται όλα αυτά που χρησιμοποιούνται σαν τσιπς στο εβραίικο καζίνο. Η Ευρώπη, ραγδαίως αποβιομηχανοποιούμενη, έρμαιο των δανείων της Wall Street και της City of London.

Όλα, όσα διαβάζουμε στο Ιντερνετ η στα διάφορα άλλα ΜΜΕ χρειάζονται όμως προσοχή, πολλά μας μαρκάρουν δρόμους, που μας οδηγούν σε αδιέξοδα ή σε δρόμους, που δεν είναι για το καλό μας. Όμως πρέπει να τα διαβάζουμε όλα και να τα αξιολογούμε, όλο και κάτι θα μας προσφέρουν. Όπως τα παρακάτω που δημοσιεύονται στο politikglobal.net.
   
"Παραθέτω μερικές ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τη σχεδιαζόμενη απο καιρό υποτίμηση του νομίσματος (του ευρώ) και μια επικείμενη εισαγωγή ενός νέου παγκοσμίου νομίσματος που σχεδιάζουν απο καιρό οι «υψηλοί χρηματοδότες» (η Λέσχη Bilderberg).

Πριν από δύο χρόνια γνώρισα ένα άτομο που απο το 1994 μέχρι το 2000 λάβαινε συνεχώς μέρος στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, ας τον ονομάσουμε Χ.

Όπως και ο πολιτικός επιστήμονας Υ, ο οποίος ένα διάστημα εργάστηκε στον Λευκό Οίκο με τον Bill Clinton και για ένα χρονικό διάστημα ήταν προσκεκλημένος στις συνεδριάσεις των Bilderberger, όμως για ηθικούς λόγους αποστασιοποιήθηκε απ’ αυτό τον κύκλο, έτσι και το περι ου ο λόγος προσωπο παράτησε για τούς ίδιους λόγους αυτή την "Λέσχη".

Ο X και ο Υ παρακολουθούν λοιπόν από τότε τις διεστραμμένες μηχανορραφίες των Bilderberger και θέλουν να τις κάνουν γνωστές, όσο και όπως μπορούν.

Το πρόσωπο αυτό είπε λοιπόν, ότι όλες οι "αποφάσεις" των Bilderberger είναι προγραμματισμένες με ακριβείς ημερομηνίες. Μού ανέφερε, ότι ακόμη απο το 1974 αποφασίσθηκε η εισαγωγή του ευρώ και το πότε αυτό θα εξαφανιστεί, και ότι ήδη απο τότε καθορίστηκε η ημερομηνία για την εισαγωγή ενός νέου παγκοσμίου νομίσματος. Σε περίπτωση όμως, που οι "αποφάσεις“ αυτές βγένανε στην επιφάνεια, τα προβλεπόμενα μέτρα θα εθεωρούντο ανεπαρκή ή ακατάλληλα και θα έπρεπε να αναβληθούν για μια άλλη χρονική περίοδο.

Έτσι η εισαγωγή ενός νέου παγκοσμίου νομίσματος στον Δυτικό Κόσμο έχει προγραμματισθεί για την περίοδο 2013 - 2014.

Περι αυτού πρέπει να γνωρίζουμε τα ακόλουθα: Το αμερικανικό Σύνταγμα προβλέπει, ότι τα χρυσά και αργυρά νομίσματα αποτελούν ένα νόμιμο χρήμα και γι’ αυτό τα κέρματα που κυκλοφορούν στον πληθυσμόθα θα πρέπει να περιέχουν χρυσό και άργυρο. Η κυβέρνηση όμως ΔΕΝ τα εκδίδει έτσι. Το 2007 η κυβέρνηση των κακοποιών του Bush κατείσχε το Νομισματοκοπείο των ΗΠΑ (των Golden Eagle κ.α.), μπλόκαρε τους λογαριασμούς τους και κατείσχε όσο χρυσό είχανε. Λίγο καιρό αργότερα, η ίδια κυβέρνηση, των τραμπούκων του Bush, έκανε γνωστο, ότι θα εισάγει το νόμισμα "Amero“.

Οι «υψηλοί χρηματοδότες» (η Λέσχη Bilderberg) προσπαθούν τώρα να αποσύρουν όσο πιο πολλά πολύτιμα μέταλλα μπορούν από την κυκλοφορία, έτσι ώστε ο απλός πολίτης να μην μπορεί να προστατευθεί, το νόμισμα του να μην έχει κάλυψη. Με το Amero οι Bilderberger θα έχουν το χέρι τους πάνω σ’αυτό το προϊόν.

Με τη δημοσιοποίηση των πληροφοριών αυτών θέλω να συμβάλλω, ώστε να αποσοβηθεί αυτό το εφιαλτικό σενάριο ή τουλάχιστον να καθυστερήσει, για να προλάβουμε να σιγουρέψουμε την περιουσία μας το ταχύτερο δυνατόν μεσω πολυτίμων μετάλλων".

Με υλικά απο το politikglobal.net/
Τα ονόματα στην ιστοσελίδα αυτή είναι γνωστα.

Δείτε και το Video από το http://alles-schallundrauch.blogspot.com/

http://cceuropeev.syscp4.webhosting-franken.de/berlin-athen-r2010/index.php?id=205&tx_ttnews[tt_news]=1486&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=30624b4cad8c9b1a0205d1577ed4c801

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: