"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/4/10

ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..Διαλυμένη η Αντιτρομοκρατική και η Ασφάλεια, δεν μπορούν να βρουν άκρη με τους τρομοκράτες, παρότι έχουν στα χέρια τους τον Φούντα, ούτε με το οργανωμένο έγκλημα..ΜΕΣΑ Σ’ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΔΟΜΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ;


Θέλει πλέον... ψυχή για να κυκλοφορήσεις στους δρόμους!
Φοβάσαι και μέσα στο σπίτι σου

Η τύχη δεν του χαμογελάει, όπως του χαμογέλασε εκείνο το βράδυ του Σαββάτου στην αποβάθρα του λιμανιού του Πειραιά που έσκασε από λάθος χειρισμό ή από κάτι άλλο (...), η βόμβα στα χέρια του Σάββα Ξηρού κι άρχισε το (εν μέρει) ξήλωμα της 17 Ν, χωρίς όμως να αγγιχθούν οι εγκέφαλοι και να... παραδοθούν η σφραγίδα και το 45άρι.

Ο νεκρός «μιλάει» αλλά...
Τώρα χτυπάνε αδίστακτα οι νέοι τρομοκράτες, αδειάζουν 25 σφαίρες πάνω σε αστυνομικό, ρίχνουν 100 σφαίρες κατά αστυνομικού τμήματος, τραυματίζουν 6 αστυνομικούς, βάζουν βόμβες, χτυπάνε κτίρια, με την Αστυνομία και την Αντιτρομοκρατική όχι μόνο να μην τους έχει ακουμπήσει, αλλά και ....
το «δώρο» που τους έτυχε, τον νεκρό στη συμπλοκή της Δάφνης βιολόγο Λάμπρο Φούντα, που αποδείχθηκε ότι ήταν πρωταγωνιστικό μέλος της «Σέχτας», να μην μπορέσουν να το αξιοποιήσουν, για να τους οδηγήσει στον πυρήνα. Πράγμα που προκαλεί ερωτήματα και ασφαλώς αποκαλύπτει ότι κάτι δεν πάει καλά στην Αστυνομία και ιδιαίτερα στην Αντιτρομοκρατική ή τίποτε δεν δουλεύει, ή με το διώξιμο όλων που επί κυβέρνησης ΝΔ υπηρετούσαν, χάθηκαν οι πηγές και οι άκρες.
Και τούτο γιατί είναι αρχή «ο νεκρός να μιλάει». Και μέχρι στιγμής δεν «μίλησε» ο Φούντας. Κι αυτό δείχνει ανικανότητα για την οποία φταίει το ότι η Αντιτρομοκρατική και η Ασφάλεια επανδρώθηκαν από άσχετα με τον χώρο άτομα, που δεν έχουν ίχνος πληροφόρησης.

Αυτό όμως που προέχει τώρα είναι ένα και μόνο, γιατί η κατάσταση δεν πάει άλλο. Η ανασφάλεια, ο φόβος έχουν πλέον φωλιάσει σ’ όλους τους πολίτες. Είτε μέσα στο κέντρο είτε στα προάστια, φτωχά ή πλούσια.
Πριν από ένα-δυο χρόνια φοβόσουν να κυκλοφορείς. Να βγεις από το σπίτι σου στη γειτονιά σου, να περπατήσεις βράδυ στους δρόμους. Τώρα φοβάσαι και μέσα στο σπίτι σου. Ακόμη και τη μέρα. Το βράδυ κλειδαμπαρώνεσαι. Και αφήνεις όλα τα φώτα αναμμένα.
Η κατάσταση παίρνει διαστάσεις επικίνδυνες. Το πρόβλημα έχει ξεπεράσει τον υπουργό. Είναι πλέον θέμα του ίδιου του πρωθυπουργού. Και όλης της κυβέρνησης. Αλλά και της αντιπολίτευσης. Πριν θρηνήσουμε και νέα θύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=52512&colid=&catid=33&dt=2010-04-04%200:0:0ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: