"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

1/4/10

Υπάρχει μια άμεση σχέση ανάμεσα στην εκλογή του Geoffrey σε πρωθυπουργό, στην συνάντηση των Bilderberger στην Αθήνα το 2009 και στην επικείμενη νομισματική μεταρρύθμιση.

 Η Ελλάδα είναι απο καιρό τώρα το πεδίο πειραματισμών των Bilderberger και ο GΑΠ ο άνθρωπος, που του δώσανε στο χέρι το φιτίλι για να βάλει μπουρλότο στην Ευρωζώνη

Η επόμενη ετήσια συνεδρίαση των μελών της Λεσχης Bilderberg είναι πρότων θυρών, θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα τον Μάιο ή τον Ιούνιο, και είμαστε περίεργοι να μάθουμε, που θα συναντηθούν αυτή τη φορά. Ο τόπος συνάντησης είναι πολύ σημαντικός, γιατί έχει συμβολική σημασία. Το 2008, το "έτος των εκλογών" στις ΗΠΑ, ήταν η Ουάσιγκτον, όπου η σκοτεινή Δύναμη επέλεξε σαν νέο Πρόεδρο τον Obama που βρήκε πιθανότατα προτιμότερο από την Hillary. Το 2009, ήταν η Ελλάδα και το τι συνέβη εκεί, το βλέπουμε επι των ημερών μας. Προφανώς υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους. Και οι νέοι ηγέτες της ΕΕ, Herman Van Rompuy και Catherine Ashton
εξελέγησαν επίσης από τους Bilderberger.

Οι συνεδριάσεις των Bilderberger είναι ερμητικά κλειστές για τον υπόλοιπο κόσμο, κανείς δεν....
πρέπει να γνωρίζει, ποιος συναντάει ποιόν και τι εκεί συζητείται. Αυτό που γνωρίζουμε είναι,  ότι είναι ο τόπος συγκέντρωσης των μυστικών συνωμοτών (απο το Kabale, Intrige), αυτών που πραγματικά έχουν το λέγειν στον κόσμο και αποφασίζουν τι μας περιμένει.

Χρειάζεται λοιπόν κάποιους, που θα μπορούσαν να μας δώσουν κάποιες πληροφορίες για το τι συνέβη στην στη Βουλιαγμένη, κοντά στην Αθήνα, το περασμένο έτος. Τελικά βρέθηκε ο πρώην Ελβετικός Ομοσπονδιακός Σύμβουλος Christoph Blocher, ο οποίος παραδέχθηκε, ότι έλαβε μέρος (βλέπε και "Ο Christoph Blocher επιβεβαίωσε ότι ήταν στην διάσκεψη Bilderberg"), αλλά δεν μας είπε τίποτε, γιατί κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.


Τελικά ένας Έλληνας αναγνώστης της ιστοσελίδας μου είπε, ότι βρήκε κάποιον, που τα είδε όλα απο κοντά, γιατί βρέθηκε τυχαία για ένα δείπνο με την γυναίκα του και ένα άλλο φιλικό ζευγάρι στο ξενοδοχείο Astir Palace. Σαν απόδειξη μας έδειξε τον ταμειακό λογαριασμό του ξενοδοχείου όπου δειπνήσανε και είναι όντως την περίοδο μεταξύ 14. και 17. Μαΐου 2009 που έγινε το συνέδριο. Είδε λιπόν πολλές από τις "προσωπικότητες" έλαβαν μέρος στο συνέδριο (βλέπε την λίστα). Ανάμεσά τους και οι εξής:

Georgios Papandreou - Ministerpräsident Griechenlands, Chef der PASOK
Joseph Ackerman - Vorstandsvorsitzende der Deutschen Bank
Sofia - Königin von Spanien
Konstantin - ehemaliger König von Griechenland
Georgios Alogoskoufis - ehemaliger Wirtschafts- und Finanzminister Griechenland
Efstratios-Georgios A. Arapoglou - Zentralbankchef Griechenland
Dora Bakoyannis - Aussenminister Griechenland
Anna Diamantopoulou - Parlamentsmitglied der PASOK Griechenland
Odysseas Kyriakopoulos - Präsident des Verbandes Griechischer Industrien
Alexis Papahelas - Journalist Kathimerini
Dimitris Papalexopoulos - Chef Titan Cement Company S.A. Griechenland
Jannos Papathanasiou - Wirtschafts- und Finanzminister Griechenland
Yannis Stournaras - Direktor bei der Foundation for Economic & Industrial Research (IOBE)
Loukas Tsoukalis - Sonderberater von Kommissionspräsident Barroso, Chef der ELIAMEP

Το εστιατόριο ήταν γεμάτο κατά το ήμισυ με παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες, αυτές που αναφέρονται και στη λίστα. Στίς 22:30 η ώρα εμφανίστηκε, για παράδειγμα, ο Josef Ackermann με μία Ελληνίδα περίπου 55 ετών. Αναγνώρισε επίσης τον Γιώργο Παπανδρέου (τότε ηγέτη της αντιπολίτευσης, σήμερα Πρωθυπουργός) που παραβρίσκονταν εκεί όλη την ώρα.

Τι σύμπτωση, που εννέα μήνες αργότερα, ο Ackerman ανέλαβε την Deutsche Bank και ο Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός, οι δύο βασικές φιγούρες που "διαχειρίζονται" την ελληνική "οικονομική κρίση, κατα την οποία επιβάλλονται στην χώρα αυτή δραστικά μέτρα και περιορισμοί ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο Bilderberg (βλέπε και το άρθρο «Η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια κοινωνία που δεν θα χρησιμοποιεί πλέον μετρητά»).

Και μια πρόσφατη πληροφορία για την Ελλάδα και την Ευρωπαική Ένωση:

Η κρίση στην Ελλάδα είναι μόνο "η κορυφή του παγόβουνου», διότι προφανώς θα την ακολουθήσουν και άλλες χρηματοδοτικές καταρρεύσεις σ' ολόκληρη την Ευρώπη, προειδοποίησε την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της κεντρικής τράπεζας της Κίνας, Choo Min, σε ένα φόρουμ που έγινε στο Χονγκ Κονγκ. "Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα οδηγείται σε χρεοκοπία", είπε ο Choo Min, "επειδή είναι μια μικρή χώρα, όπου δεν λαμβάνονται καθόλου αποφασιστικά μέτρα, που θα μπορούσαν να στείλουν ένα μήνυμα στις αγορές για να αντιμετωπίσθεί η κρίση και να πάρει ένα τέλος. Γι' αυτό και οι αγορές παραμένουν ευμετάβλητες ».

Πρόσθεσε δε, ότι «το κύριο μέλημα σήμερα είναι η Ισπανία και η Ιταλία». Ασφαλώς ως ένας από τους επικεφαλής της κινεζικής κεντρικής τράπεζας θα ξέρει περί τίνος πρόκειται.

Ολόκληρο το κείμενο, στα γερμανικά, και πηγή των αποσπασμάτων απο το http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2010/03/bilderberg-treffen-in-griechenland.html 

http://cceuropeev.syscp4.webhosting-franken.de/berlin-athen-r2010/index.php?id=205&tx_ttnews[tt_news]=1478&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=e11f1bb60fe144fde7cc9b373673bc04


ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: