"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

3/5/10

►ΠΑΣΟΚ και "δολοφονικά τυχαίες συμπτώσεις 2" ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!

Ο Αλέκος Παναγούλης δολοφονήθηκε μία ημέρα μετά από την τελευταία του συνέντευξη στην οποία ανέλυε τους λόγους της απόχώρησης του από την Ενωση Κέντρου/Νέες Δυνάμεις. Σε εκείνη την συνέντευξη είχε δηλώσει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο νούμερο 1 πράκτορας των αμερικανών και πως όσο αυτός ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός.
Το απίστευτο μέγεθος της συνεχούς προσπάθειας παραποίησης της Ελληνικής ιστορίας απο τους "πράσινους μυθοπλάστες", αποτυπώνεται στο ότι σήμερα πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ παραμυθιάζουν τον κόσμο και ειδικότερα τις νέες γενιές, υποστηρίζοντας ότι ο Παναγούλης αποτελεί "ήρωικό στέλεχος του... ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς", δολοφονημένο απο την "δεξιά"! Και διαβάζουμε απο την Βικιπαίδεια:"Στην μεταπολίτευση ο Αλέξανδρος Παναγούλης εκλέγεται βουλευτής της Β΄ Αθηνών από την Ένωση Κέντρου-Νέες Δυνάμεις (Ε.Κ.-Ν.Δ.), καθώς αρνείται να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και με τον Ανδρέα Παπανδρέου τον οποίο παρομοίζε με φασίστα και έλεγε πως ήταν ο Έλληνας Μουσολίνι, στις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου 1974". ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΕΔΩ!  

http://clubs.pathfinder.gr/pasokkateleth/488763 

Δεν υπάρχουν σχόλια: