"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

3/5/10

Η αναδιανομή κατάντησε μια συνεχής επίκληση των αδύνατων στρωμάτων, που το ίδιο το μοντέλο πολλαπλασίαζε. Αντί να θεραπεύει κοινωνικές ανισότητες, τις πολλαπλασιάζει. Επικαλείται τους φτωχούς και δημιουργεί συνεχώς «νεόπτωχους». Αναδιανέμει συνεχώς από τη μεσαία τάξη, ευκαιρίες και πλούτο προς τα πάνω και ψίχουλα προς τα κάτω. Η αναδιανομή συμπίεσε έτσι τη μεσαία τάξη, δημιουργώντας «νέα τζάκια» κρατικοδίαιτων νεόπλουτων και στρατιές νεόπτωχων. Αντί να βγάζει τους ανθρώπους από τη φτώχια, προσπαθεί να τους συντηρεί μέσα στη φτώχια.




Ιστορική αναδρομή στην διακυβέρνηση της χώρας απο την φεουδαρχική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, η οποία επέφερε την σημερινή κατάντια της Ελλάδος έναντι των άλλων Ευρωπαικών χωρών. Η παρούσα ιστοσελίδα αποδεικνύει το πραγματικό "πρόσωπο" του ΠΑΣΟΚ, ενός καμουφλαρισμένου κινήματος νομής της εξουσίας και του δημοσίου χρήματος. Η παρούσα ιστοσελίδα ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ που έχουν φτιαχθεί απο τους μυθοπλάστες του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια, και αναδεικνύει την ΑΛΗΘΙΝΗ "προσφορά" του κινήματος και του "μεγάλου του ηγέτη" Ανδρέα Παπανδρέου στον Ελληνικό λαό. Ανάδειξη που παρατίθεται με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεδομένα, και όχι με αμπελοφιλοσοφίες! Για να θυμούνται οι παλιοί, και να μαθαίνουν οι νέοι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: