"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/5/10

3ο Κεφάλαιο: Σκοποί των Ελληνικών Κρατών

 
16ο Άρθρο-Προστασία Ελληνικής Ιδεόσφαιρας
1. Τα Ελληνικά Κράτη έχουν ως κύριο σκοπό να προστατεύουν ιδέες, ένστικτα, συμπεριφορές, συναισθήματα, γονίδια, πνευματικές ικανότητες, που συμβάλλουν στην αθανασία της Ελληνικής Ψυχής, της Ελληνικής Φυλής και του Ελληνικού Έθνους.
2. Τα Ελληνικά Κράτη προστατεύουν τους Έλληνες από ιδεολογικές εισβολές.
3. Ευθύνη των Ελληνικών Κρατών είναι η προστασία και επέκταση των ιδεολογικών και πολιτιστικών συνόρων του Ελληνισμού, τα οποία δεν ταυτίζονται με ημεδαπή γεωγραφικά σύνορα.
4. Όλος ο πλανήτης αποτελεί πεδίο ανταγωνισμού και ...αντικείμενο προστασίας για τα Ελληνικά Κράτη.
 
17ο Άρθρο-Σύσταση Ελληνικών Κρατών
1. Ελληνικό Κράτος δύναται να συσταθεί σε οποιοδήποτε μέρος του Κόσμου όταν η Ελληνική Κοινότητα φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο ωριμάνσεως και εφ’ όσον οι τοπικές συνθήκες επιτρέπουν.
2. Ασχέτως κρατικής υποστάσεως, όλες οι Ελληνικές Κοινότητες ανά τον Κόσμο δρουν με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τους Ιερούς Κώδικες του Ελληνισμού, χωρίς καμμία παρέκκλιση.
3. Η σύσταση Ελληνικού Κράτους είναι μέσον και όχι αυτοσκοπός.
4. Η γη δεν φτιάχνει κράτος, το κράτος αποκτά γη. Συνεπώς η έννοια του Ελληνικού Κράτους είναι ανεξάρτητη γεωγραφικών συνόρων. Ελληνικό Κράτος δύναται να λειτουργεί και υπό την σκέπη ξένου κράτους, ως κράτος εν κράτει.
5. Το κράτος είναι μία βραχείας σημασίας έννοια. Οι Έλληνες δεν στηρίζονται ούτε πρόκειται να σωθούν από το κράτος. Οι Έλληνες θα σωθούν από την διατήρηση της Φυλής, του Έθνους, και της Θρησκείας, οι οποίες είναι οντότητες αναλλοίωτες, ενώ το κράτος είναι οντότητα που αλλάζει συνεχώς. Γι’ αυτό οι συνταγματικές διατάξεις έχουν βραχεία ισχύ με χρονική διάρκεια τον αιώνα, ενώ αντιθέτως οι Ιεροί Κανόνες έχουν ισχύ χιλιετηρίδων, τέλος τα Θεϊκά Δόγματα έχουν ισχύ αιωνιότητος.
 
18ο Άρθρο-Η Τέχνη της Επιβιώσεως
1.1 Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να διδάσκουν στα μικρά Ελληνόπουλα την τέχνη της εθνικής επιβιώσεως και την επιστήμη του κοινωνικού πολέμου.
1.2 Το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα υποχρεούται να διδάσκει στους Έλληνες πώς να επιβιώνουν υπό ξένους εχθρικούς κρατικούς σχηματισμούς. Να γνωρίζουν οι Έλληνες πώς να τους διαλύσουν, πώς να τους ανατρέψουν και πώς να επιβάλλουν τον δικό τους κρατικό σχηματισμό.
2.1 Τα Ελληνικά Κράτη υπάρχουν για να προστατεύουν την Ιερά Ελληνική Παράδοση.
2.2 Η Ελληνική Παράδοση υποχρεούνται να διδάσκει στους Έλληνες την χρήση λέξεων και διανοητικών εργαλείων ως οδηγούς επιβιώσεως, αγώνος και απελευθερώσεως από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.
2.3 Καθώς οι Έλληνες ζουν για χιλιάδες χρόνια υπό διωγμούς, για να επιβιώσουν επιβάλλεται να αντισταθούν στους εχθρικούς πολιτισμούς. Επιβάλλεται να τους υποσκάψουν, να τους καταστρέψουν. Οι Έλληνες υποχρεούνται να κατεδαφίσουν τις εγκληματικές κοσμοθεωρίες. 
 
19ο Άρθρο-Δημογραφικό
1.1 Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να αυξάνουν τον αριθμό των Ελλήνων με γεωμετρική πρόοδο ώστε να νικήσουν στον παγκόσμιο δημογραφικό πόλεμο.
1.2 Η υπογεννητικότητα αποτελεί ποινικό αδίκημα. Ο αριθμός των Ελλήνων ανά πάσα στιγμή στον Κόσμο δεν πρέπει να είναι μικρότερος από εκατό εκατομμύρια.  
2.1 Οι εκτρώσεις απαγορεύονται διότι αποτελούν ανθρωποκτονία εκ προμελέτης και τιμωρούνται ως εσχάτη προδοσία.
2.2 Εξαιρούνται ειδικές περιπτώσεις όπως βιασμός, κίνδυνος για την ζωή της μητέρας, ανίατη αρρώστια του εμβρύου.
3. Τα Ελληνικά Κράτη βρίσκονται σε μόνιμο πόλεμο κατά της γενοκτονίας των Ελλήνων δια αναμίξεως με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Οι Αθάνατοι Θεοί τιμωρούν αμείλικτα την ανάμιξη των Ελλήνων με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Δεν επιτρέπεται οι Έλληνες να αποβάλλουν το θεϊκό φορτίο από τις πλάτες των. 
4. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται στην ίδρυση δημογραφικών τραπεζών για την χρηματοδότηση της οικογενείας πέραν την κρατικής βοηθείας.
5. Η πολυμελής Ελληνική Οικογένεια αποτελεί απαράβατη Θεϊκή Εντολή και βασική αξία του Ελληνισμού.
6. Όλα τα Ελληνικά Κράτη επιβάλλουν στις Ελληνικές οικογένειες να ασκούν την ευγονική.
 
20ο Άρθρο-Ελληνικά Γονίδια
1. Τα Ελληνικά γονίδια ως η βασική αντιγραφική μονάδα γενετικής πληροφορίας αποτελούν τα αντιγραφικά μηχανήματα της Ελληνικής Φυλής. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να βοηθούν τα Ελληνικά γονίδια να παραμένουν πολύ στην ζωή, να αντιγράφωνται ταχύτατα, να αντιγράφωνται με ακρίβεια, και να παραμερίζουν τα εχθρικά γονίδια.
2. Τα Ελληνικά Κράτη υπό το βάρος της ευθύνης απέναντι στην Ιστορία θεωρούν τα Ελληνικά γονίδια ως δημόσια περιουσία, χρήζοντα αστυνομικής προστασίας.
3. Οι περιωρισμένες πλουτοπαραγωγικές πηγές, οι περιωρισμένες θέσεις εργασίας, το περιωρισμένο κεφάλαιο, η περιωρισμένη χωρητικότητα στις ψυχές των ανθρώπων, η περιωρισμένη εξουσία δεν αρκούν για όλους τους ανθρώπους. Συνεπώς τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να δημιουργούν χώρο για τα Ελληνικά γονίδια. 
4. Τα Ελληνικά Κράτη απαγορεύουν αυστηρώς την ανάμιξη με αλλοφύλους.
 
21ο Άρθρο-Ελληνικά Μιμήδια
1. Τα Ελληνικά μιμήδια ως η βασική αντιγραφική μονάδα πολιτιστικής πληροφορίας αποτελούν τα αντιγραφικά μηχανήματα του Ελληνικού Πολιτισμού. Τα Ελληνικά Κράτη αντιγράφουν τις Ελληνικές Δοξασίες στις ψυχές των Ελλήνων εξοντώνοντας τις εχθρικές δοξασίες.
2. Τα Ελληνικά Κράτη οφείλουν να εμβολιάζουν τους Ελληνικούς πληθυσμούς με τα Ελληνικά μιμήδια παράγοντας αντισώματα που βοηθούν την Ελληνική Ψυχή να απορρίπτει αυτομάτως τους εχθρικούς πολιτιστικούς ιούς.
3. Τα Ελληνικά Κράτη υπό το βάρος της ευθύνης απέναντι στην Ιστορία θεωρούν τα Ελληνικά μιμήδια ως δημόσια περιουσία, χρήζοντα αστυνομικής προστασίας.
4.1 Τα Ελληνικά γονίδια και μιμήδια είναι απείρως πιό σημαντικά από τα γεωγραφικά σύνορα, ως εκ τούτου προηγούνται στην ιεραρχία των γεωγραφικών συνόρων.
4.2 Αν πρέπει να διαλέξουν τα Ελληνικά Κράτη τί θα απολεσθεί, τα Ελληνικά γονίδια και μιμήδια από την μία ή τα γεωγραφικά σύνορα από την άλλη, τα Ελληνικά Κράτη διαλέγουν το δεύτερο, καθώς η απώλεια των γεωγραφικών συνόρων είναι μικρής αξίας.    
5.1 Τα Ελληνικά Κράτη απαγορεύουν αυστηρώς τον πολιτιστικό και θρησκευτικό συγκρητισμό.
5.2 Η ανάμιξη με αλλοθρήσκους αποτελεί εσχάτη προδοσία.
 
22ο Άρθρο-Ελληνική Ψυχή
1.1 Η μάχη για την Ελληνική Ψυχή, για τον Ελληνικό Νου, για την Ελληνική Καρδιά είναι απαραίτητο συστατικό του καθημερινού αγώνος για επιβίωση στα Ελληνικά Κράτη.
1.2 Το πολυτιμότερο αγαθό του Ελληνισμού, στο οποίο παρέχεται ιδιάζουσα προστασία από τα Ελληνικά Κράτη είναι η Ελληνική Ψυχή. Το πνεύμα, η καρδιά, η φυλή, ο πολιτισμός, η περιουσία, έπονται της Ψυχής.
1.3 Η προστασία της Ελληνικής Ψυχής γίνεται δια της Ελληνικής Θρησκείας η οποία κρατά την Ψυχή καρφωμένη στα Πάτρια Ειωθότα. 
2. Τα Ελληνικά Κράτη αναγνωρίζουν ότι η ψυχική, φυλετική, πνευματική και ιδεολογική δύναμη του Ελληνικού Έθνους είναι απείρως σημαντικώτερη από το χρήμα, την γεωπολιτική θέση, τα στρατιωτικά όπλα.
3.1 Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να υπερασπίζουν μέχρι θανάτου το άβατον της Ελληνικής Ψυχής.   
3.2 Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να προστατεύουν τα ψυχικά χαρίσματα, και να καλλιεργούν τα πολεμικά ένστικτα των Ελλήνων.
3.3 Τα Ελληνικά υποχρεούνται να προστατεύουν ενόπλως τις πνευματικές ικανότητες, τις επαγγελματικές δεξιοτεχνίες, τις δοξασίες, τις παραδόσεις, τα τελετουργικά, την ενδυμασία, τα τραγούδια, την ποίηση, την τέχνη των Ελλήνων.
 
23ο Άρθρο-Ανθελληνικές δοξασίες
1. Τα Ελληνικά Κράτη υπακούν μόνον στις Θεϊκές Εντολές οι οποίες επιτάσσουν την αμείλικτη εξόντωση ανθελληνικών ιδεών, συμπεριφορών, ηθών, εθίμων, δοξασιών.
2. Τα Ελληνικά Κράτη ποινικοποιούν και εξοντώνουν κάθε επικείμενη καταστροφή του Ελληνισμού εν τω γεννάσθαι. Τα Ελληνικά Κράτη δεν περιμένουν το ιδεολογικό καρκίνωμα να ωριμάσει, να δικτυωθεί και να φωλιάσει στις Ψυχές των Ελλήνων.
3.1 Η ποινικοποίηση ανθελληνικών δοξασιών και το γκρέμισμα της ιδεολογικής υποδομής του εχθρού αποτελούν βασικές υποχρεώσεις των Ελληνικών Κρατών.
3.2 Η παράλειψη ποινικοποιήσεως ανθελληνικών δοξασιών τιμωρείται ως εσχάτη προδοσία.
 
24ο Άρθρο-Ιερός Πόλεμος
1. Ο Ιερός Πόλεμος είναι η μόνιμη κατάσταση των Ελληνικών Κρατών. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να λειτουργούν ως μονάδες μάχης σε κατάσταση μονίμου γενικού πολέμου.  
2. Τα Ελληνικά Κράτη θα σταματήσουν την διεξαγωγή Ιερού Πολέμου όταν όλη η ανθρωπότητα απελευθερωθεί από το σκοτάδι της αθεΐας και πιστέψει στους Αθανάτους Θεούς.
3. Τα Ελληνικά Κράτη δια του Ιερού Πόλεμου μάχονται την καταπίεση και την σκλαβιά που επιβάλλουν οι τύραννοι στους σκλαβωμένους λαούς, οι οποίοι επιθυμούν την με ζήλο υπακοή στους Θεούς.
4. Ο Ιερός Πόλεμος κατά της αποστασίας από τους Αθανάτους Θεούς είναι η βάση των Ελληνικών Κρατών.
5. Ο Ιερός Πόλεμος διεξάγεται εναντίον όλων των εθνών και των φυλών μέχρι να βάλουν στην καρδιά τους τούς Ιερούς Νόμους των Θεών.
6. Ο Ιερός Πόλεμος του Ελληνισμού κατά της απιστίας θανατώνει το ψεύδος και την άγνοια. Τα Ελληνικά Κράτη ή νικούν την ή αφανίζονται από την απιστία.   
7. Ο Ιερός Πόλεμος κατά του πολιτιστικού και θρησκευτικού συγκρητισμού αποτελεί τον στέφανο της δόξης των Εθνομαρτύρων.
 
25ο Άρθρο: Ξένες βάσεις και ξένος έλεγχος
1. Απαγορεύεται η ίδρυση και στάθμευση ξένων ιδεολογικών βάσεων τύπου τζαμιά και χριστιανικές «εκκλησίες», στο εσωτερικό των Ελληνικών Κρατών.
2. Απαγορεύεται η λειτουργία διεθνιστικής οργανώσεως που διεξάγει προσηλυτισμό και η διάδοση κάθε διεθνιστικής ιδεολογίας, στο εσωτερικό των Ελληνικών Κρατών.
3. Οιαδήποτε συμφωνία συνεπάγεται ξένο έλεγχο πάνω στις πλουτοπαραγωγικές πηγές, στην οικονομία, στην θρησκεία, στην πολιτική, στις ένοπλες δυνάμεις, στον πολιτισμό, ή οποιαδήποτε άλλη μορφή της εθνικής ζωής, καθίσταται αυτοδικαίως άκυρη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: