"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/5/10

4ο Κεφάλαιο: Χαρακτηριστικά των Ελληνικών Κρατών

 
26ο Άρθρο-Ελληνική Θρησκεία
1. Η Ελληνική Θρησκεία είναι η επίσημη και μοναδική θρησκεία των Ελληνικών Κρατών.
2. Άλλη θρησκεία απαγορεύεται να λειτουργεί μέσα στα Ελληνικά εδάφη καθώς δεν υπάρχει άλλη θρησκεία πλην της Ελληνικής Θρησκείας.
3. Έννοια αθέου ή αλλοθρήσκου δεν υφίσταται ούτε μπορεί να διανοηθεί για Έλληνες πολίτες. Όποιος δηλώνει άθεος ή αλλόθρησκος αυτομάτως θέτει εαυτόν εκτός Ελληνικού Έθνους και Κράτους. 
4. Όλοι οι Έλληνες διδάσκονται υποχρεωτικώς την Ελληνική Θρησκεία από παιδιά, άνευ εξαιρέσεως.
5. Όλες οι εκδηλώσεις της δημοσίας ζωής είναι ...θρησκευτικές. Σε όλες τις δημόσιες εορτές η Ελληνική Θρησκεία κατέχει πρωτεύοντα ρόλο και οι Έλληνες Ιερείς αποτελούν τιμώμενες προσωπικότητες.
6. Σε όλες τις βαθμίδες της εξουσίας οι Έλληνες αξιωματούχοι, πριν την έναρξη διεργασιών, προσεύχονται στους Αθανάτους Θεούς.
7. Σε όλες τις εργασίες, όπως εργοτάξια, καταστήματα, νοσοκομεία, οι Έλληνες προσεύχονται στους Αθανάτους Θεούς. Όποιος δεν προσεύχεται στους Θεούς δεν βρίσκει εργασία.
8. Η Ελληνική Θρησκεία αποτελεί εργαλείο πολέμου και επιβιώσεως των Ελλήνων. Συγχρόνως είναι μέσον διαδόσεως του Ελληνικού Πολιτισμού.
9. Η οποιαδήποτε υποβάθμιση της Ελληνικής Θρησκείας στην δημόσια ζωή από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, τα σχολεία, την δικαιοσύνη, τους πολιτικούς ή άλλον φορέα δημόσιο ή ιδιωτικό, τιμωρείται ως έγκλημα εσχάτης προδοσίας. 
 
27ο Άρθρο-Ελληνικός Γάμος, ονοματοθεσία, κηδεία
1. Η Ιεροπραξία του Ελληνικού Γάμου τελείται μόνον μεταξύ Έλληνος και Ελληνίδος.
2. Η Ιεροπραξία τελείται από Έλληνες Ιερείς αφού πρώτα εξετάσουν αν το ζευγάρι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για γάμο.
3. Γάμος μεταξύ Έλληνος και αλλοθρήσκου ή αλλοφύλου δεν αναγνωρίζεται ούτε από τους πολιτικούς ούτε από τους θρησκευτικούς νόμους. Έλλην νυμφευόμενος αλλόθρησκο ή αλλόφυλο χάνει αυτομάτως την εθνικότητα και υπηκοότητά του.
4. Ο γάμος τελείται με κύριο σκοπό την τεκνοποιία.
5.1 Απαγορεύεται το ζευγάρι να έχει διαφορά ηλικίας μεγαλύτερη των δέκα ετών, διότι τεκμαίρεται άλλου είδους κίνητρο, πλην της αγάπης και της τεκνοποιίας.  
5.2 Ο άνδρας και η γυναίκα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος για να νυμφευθούν.
5.3 Για να συγκατατεθούν οι Ιερείς και η Πολιτεία για τον γάμο, πρέπει να προηγηθούν εκτεταμένες ιατρικές εξετάσεις του ζεύγους ώστε να αποφευχθούν κληρονομικές ή ανίατες αρρώστιες. Χωρίς πιστοποιητικό καλής υγείας ο γάμος δεν τελείται.
6. Το Ελληνικό Ιερατείο και η Ελληνική Πολιτεία προσέχουν ώστε όλοι οι κανόνες ευγονικής να εφαρμόζωνται στους υποψηφίους γονείς.
7. Ο γάμος είναι κυρίως θρησκευτική πράξη και εν μέρει πολιτική. Δεν υπάρχει ούτε αναγνωρίζεται έννοια πολιτικού γάμου μεταξύ Ελλήνων.
8. Η ονοματοθεσία του νεογνού γίνεται με Ιεροπραξία από Έλληνες Ιερείς. Δίδεται υποχρεωτικώς αρχαιοελληνικό όνομα.
9. Η Ελληνική κηδεία ως Ιεροπραξία αναγγέλλει το ταξίδι προς τους Θεούς του αποδημήσαντος. Ο νεκρός θάβεται σύμφωνα με τα αρχαία Ελληνικά ταφικά έθιμα από Έλληνες Ιερείς.
 
28ο Άρθρο-Ελληνική Γλώσσα
1. Επίσημη γλώσσα των Ελληνικών Κρατών είναι η Αρχαία Ελληνική, με πρωτοκαθεδρία της Ομηρικής Διαλέκτου.
2. Ενδιάμεσος σταθμός προς την Αρχαία Ελληνική είναι η απλή καθαρεύουσα. Όλοι οι νομικοί κώδικες και οι αποφάσεις των διοικητικών αρχών γράφονται σε απλή καθαρεύουσα. 

29ο Άρθρο-Ελευθερία του Τύπου
1. Για την προστασία του Ελληνικού Έθνους και την προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού, η ελευθερία του Τύπου είναι πλήρως εξασφαλισμένη. Τα μέσα μαζικής ενημερώσεως αποτελούν ατομική και όχι κρατική ιδιοκτησία.
2. Όστις δια του Τύπου επιδιώκει την εξύβριση των Αθανάτων Θεών, την προσβολή της Ελληνικής Θρησκείας, την διάλυση του Ελληνικού Έθνους ή την καταστροφή του Ελληνικού Πολιτισμού, τιμωρείται με την εσχάτη των ποινών.
3.1 Απαγορεύεται η συγγραφή, εκτύπωση, διανομή και εμπορία συγγραμμάτων με ανθελληνικό περιεχόμενο. Τα ανθελληνικά συγγράμματα θα πολτοποιούνται και το χαρτί θα παραδίδεται προς ανακύκλωση.
3.2 Ο συντάκτης του δημοσιεύματος, ο εκδότης, ο τυπογράφος και ο διανομεύς υπέχουν εξ ίσου ποινική ευθύνη. Το έγκλημα είναι αυτόφωρο και διαρκές, ήτοι ακόμη και αν παύσει η κυκλοφορία του εντύπου ο εγκληματίας τιμωρείται.
4. Τα μέσα μαζικής ενημερώσεως υποχρεούνται να υπηρετούν την διάδοση της Ελληνικής Θρησκείας και του Ελληνισμού ώστε να εξασφαλίζεται η ειρήνη και πολιτισμός σε όλον τον Κόσμο.
5. Η προβολή σε καθημερινή βάση της Ελληνικής Ιστορίας και του Ελληνικού Πολιτισμού είναι υποχρεωτική.
6. Απαγορεύεται αυστηρώς η εκπομπή προγραμμάτων που εξευτελίζουν την ανθρώπινη προσωπικότητα και προσβάλλουν τα Ελληνικά Ήθη και Έθιμα. 

30ο Άρθρο-Αιτίες Πολέμου
1. Τα Ελληνικά Κράτη βρίσκονται σε μόνιμη κατάσταση ακηρύκτου πολέμου καθώς τα εθνικά, φυλετικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά σύνορα του Ελληνισμού αλληλο-επικαλύπτονται ή δεν ταυτίζονται ή δεν συνδέονται καθόλου.
2. Τα πολιτιστικά, φυλετικά και θρησκευτικά σύνορα του Ελληνισμού προστατεύονται ενόπλως. 
3. Η εισβολή αλλότριας δοξασίας ή η παρεμπόδιση επεκτάσεως των Ελληνικών πολιτιστικών, φυλετικών και θρησκευτικών συνόρων αποτελεί αιτία πολέμου χαμηλής εντάσεως.
4. Τα Ελληνικά Κράτη προστατεύουν ενόπλως περισσότερο τις δοξασίες από τα εδάφη. Η εισβολή αλλοτρίων δοξασιών είναι απείρως πιό επικίνδυνη από την εισβολή αλλοτρίων στρατευμάτων.
5. Η στρατιωτική εισβολή αλλοφύλων ή αλλοθρήσκων στρατευμάτων σε Ελληνικά Εδάφη δεν αποτελεί υποχρεωτικώς αιτία γενικού στρατιωτικού πολέμου, διότι τα εδάφη του αλλοφύλου ή αλλοθρήσκου εισβολέως αποτελούν Ελληνικά Εδάφη.
6. Κήρυξη γενικού στρατιωτικού πολέμου γίνεται παντού και πάντα όταν αμφισβητείται η Κυριαρχία των Θεών από Έλληνες ή αλλοφύλους ή αλλοθρήσκους.
  
31ο Άρθρο-Μέσα παραγωγής
1. Οι Έλληνες απολαμβάνουν το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας πλούτου και μέσων παραγωγής.
2. Τα μέσα παραγωγής πρέπει να εξυπηρετούν την επιβίωση και την οικονομική ανάπτυξη του Ελληνικού Έθνους και ποτέ των αλλοθρήσκων ή αλλοφύλων
3. Ουδείς Έλλην δύναται να πωλήσει την επιχείρησή του και τα μέσα παραγωγής σε αλλοφύλους ή αλλοθρήσκους.
4.1 Οι Ελληνικές επιχειρήσεις υποχρεωτικώς λειτουργούν με γνώμονα την αύξηση της δεξιοτεχνίας των Ελλήνων εργαζομένων. Απαγορεύεται η μεταφορά επιχειρήσεων στο εξωτερικό για δήθεν κερδοσκοπικούς λόγους.
4.2 Το κέρδος στις επιχειρήσεις ορίζεται ως η αύξηση των τεχνογνωσίας και της εμπειρίας στην κατασκευή πολυπλόκων μηχανημάτων.
4.3 Το Εθνικό Λογιστικό Σχέδιο καθορίζει ότι το κέρδος των επιχειρήσεων δεν μετράται ποτέ στο δικό της λογιστήριο, αλλά συλλογικά στα λογιστήρια συγγενών επιχειρήσεων. Το κέρδος μίας Ελληνικής επιχειρήσεως εξαρτάται από το αν παρουσιάζουν κέρδη οι ενδιάμεσες κατασκευαστικές επιχειρήσεις που την προμηθεύουν με εξαρτήματα, πρώτες ύλες και μηχανήματα. Αν οι ενδιάμεσες επιχειρήσεις δεν παρουσιάζουν κέρδη αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη Ελληνική επιχείρηση αγοράζει εξαρτήματα, πρώτες ύλες και μηχανήματα από αλλοφύλους ή αλλοθρήσκους. Οπότε όσα κέρδη και αν εμφανίζει στο δικό της λογιστήριο αποτελούν προϊόν εγκλήματος καθώς αποτελούν υφαρπαγή κερδών των ενδιαμέσων Ελληνικών επιχειρήσεων.    
4.4 Οι επενδύσεις των Ελληνικών επιχειρήσεων ποτέ δεν αποφασίζονται βάσει της παρούσης και μελλοντικής αξίας του χρήματος. Αποφασίζονται βάσει του Εθνικού συμφέροντος.
5.1 Αν απαλλοτριωθεί η ατομική ιδιοκτησία Έλληνος υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, τότε τα Ελληνικά Κράτη οφείλουν να τον αποζημιώσουν στην τρέχουσα τιμή της αγοράς, χωρίς να αναγκαστεί ο πολίτης σε δικαστικό αγώνα.
5.2 Η αποζημίωση πρέπει να καταβληθεί την ημερομηνία ανακοινώσεως της απαλλοτριώσεως της περιουσίας, αλλιώς η απαλλοτρίωση θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη.  
 
32ο Άρθρο-Διαρκή εγκλήματα
1.1 Όλα τα εγκλήματα κατά της Θρησκείας, του Έθνους, της Φυλής, του Πολιτισμού είναι διαρκή. Δεν παραγράφονται ακόμη και με το πέρασμα χιλιετηρίδων.
1.2 Τα διαρκή εγκλήματα τιμωρούνται αναδρομικά, μετά θάνατον, και ενοχοποιούν τις επόμενες γενεές του εγκληματίου. Η τιμωρία αφορά ημεδαπούς και αλλοδαπούς.
2.1 Τα βραδυφλεγή εγκλήματα, όπως αλλαγή εθνισμού των Ελλήνων, γενετική μετάλλαξη του υλικού των Ελλήνων, καρκινογένεση, μη άνδρωση λόγω ορμονών στα τρόφιμα, έχουν επιπτώσεις πέραν της μίας ανθρωπίνης ζωής. Συνεπώς δεν ισχύουν χρονικοί περιορισμοί στην ποινική δίωξη αυτών των εγκλημάτων.
2.2 Επειδή οι συνέπειες των βραδυφλεγών εγκλημάτων δεν φαίνονται αμέσως, ούτε τα αποτελέσματά τους είναι ευκόλως ορατά παρά μόνον σε όσους μελετούν ιστορία και ανθρωπιστικές επιστήμες, οι τιμωρίες πρέπει να είναι πολύ σκληρές.
3.1 Η άμβλυνση στη διάθεση για θεραπεία και απόδοση ευθυνών στα διαρκή εγκλήματα αποτελεί εσχάτη προδοσία.
3.2 Τα Ελληνικά Κράτη στηρίζονται στην ιστορία, την ανθρωπολογία και την βιολογία ώστε να τιμωρούν αμείλικτα τα διαρκή και βραδυφλεγή εγκλήματα πριν μετατραπούν σε ανίατες κοινωνικές αρρώστιες.
 
33ο Άρθρο-Η Κατάρα των Θεών
1. Όλες οι φυλές είναι ίσες απέναντι στους Αθανάτους Θεούς, πλην της Ελληνικής. Όλες οι φυλές αναμίχθηκαν μεταξύ τους διότι ευεργετήθηκαν από τους Θεούς, αλλά οι Έλληνες τιμωρήθηκαν από τους Θεούς διότι ορίστηκε να υποφέρουν τα βάσανα της ανθρωπότητος. Όποια φυλή πάει να αναμιχθεί μαζί τους διαπράττει έγκλημα. Οι Αθάνατοι Θεοί δεν επιτρέπουν να μετακυλίσει η Ελληνική Φυλή το βάρος και την τιμωρία της σε άλλη φυλή, διότι τότε θα την αφανίσουν από προσώπου γης.
2. Οι άλλες φυλές ευτύχησαν να αυξηθούν δια της αναμίξεως ενώ η Ελληνική Φυλή θα παραμείνει ολιγάριθμη εξ αιτίας των ανομιών της. Η Ελληνική Φυλή οφείλει να σηκώσει μόνη της το βαρύ φορτίο που της επέβαλλαν οι Θεοί.
3. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να υποφέρουν την θεόσταλτη συμφορά τους, η οποία ορίζει ότι οι Έλληνες θα υποφέρουν το Θεϊκό Μαρτύριο διότι έφεραν το Φως στους ανθρώπους.
4. Η συμφορά των Ελλήνων φέρνει την ειρήνη και την ασφάλεια στον Κόσμο. Οι Θεοί ευλόγησαν τα ξένα έθνη να είναι πολυπολιτιστικά, πολυθρησκευτικά, πολυφυλετικά ώστε να υπάρχει αρμονία μεταξύ όλων των ανθρώπων. Αυτό απαγορεύεται στους Έλληνες διότι έτσι ελαφρύνουν την συμφορά τους και τραβούν πάνω τους την Θεϊκή Οργή.
5. Τα Ελληνικά Κράτη έχουν την υποχρέωση να σέβωνται, να διατηρούν και να προωθούν τον πολυπολιτισμό και την ανάμιξη των φυλών της γης σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο, ώστε τα έθνη να είναι ελεύθερα από κάθε ανθυγιεινή σχέση και επαφή με εθνικισμούς, ανθελληνισμό και ξενοφοβία.
6. Η πολιτιστική και θρησκευτική ένωση των φυλών της γης αποτελεί κύριο μέλημα των Θεών. Τα Ελληνικά Κράτη οφείλουν να ξεκαθαρίζουν κάθε εμπόδιο που βρίσκουν μπροστά τους τα ξένα έθνη ώστε να οδηγηθούν κοντά στους Θεούς.
 
34ο Άρθρο-Προστασία αλλοφύλων και αλλοθρήσκων από την Οργή των Θεών
1. Οι Έλληνες, καταραμένοι από τους Θεούς να σμιλεύουν με το αίμα τους την αδαμάντινη πορεία της Ιστορίας, δεν αφήνουν τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους να υποστούν και αυτοί την Οργή των Θεών.
2.1 Τα Ελληνικά Κράτη για την ασφάλεια των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων σχηματίζουν πολλαπλές γραμμές βοηθείας των στα διαφορετικά επίπεδα συνόρων.
2.2 Οι αλλόφυλοι και οι αλλόθρησκοι προς αποφυγή της Θεϊκής Οργής προστατεύονται και συγχρόνως τιμωρούνται οι Έλληνες που τους κάνουν κακό.
3.1 Για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας οι αλλόφυλοι και οι αλλόθρησκοι προστατεύονται από την παροχή ρεύματος από Ελληνική εταιρεία.
3.2 Για την αποφυγή εργασιακής εκμεταλλεύσεως των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων προστατεύονται από την παροχή εργασίας Ελλήνων εργοδοτών.
3.3 Για την αποφυγή απωλείας των χρημάτων τους οι αλλόφυλοι και οι αλλόθρησκοι προστατεύονται από το άνοιγμα λογαριασμού σε Ελληνική τράπεζα. 
3.4 Για την αποφυγή προστριβών με συγγενείς των οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι προστατεύονται από την ενοικίαση Ελληνικής κατοικίας.
3.5 Για την αποφυγή λοιμώξεων οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι προστατεύονται από την προσφυγή σε Ελληνικές υπηρεσίες υγείας.
3.6 Για την αποφυγή σωματικών βλαβών οι αλλόφυλοι και οι αλλόθρησκοι προστατεύονται από την παροχή αδείας οδηγήσεως.
3.7 Για την αποφυγή εκμεταλλεύσεως από Έλληνες οι αλλόφυλοι και οι αλλόθρησκοι προστατεύονται από την παροχή αδείας υδροδοτήσεως και τηλεφώνου.
3.8 Για την αποφυγή τροφικής δηλητηριάσεως οι αλλόφυλοι και οι αλλόθρησκοι προστατεύονται από την αγορά Ελληνικών τροφίμων.
3.9 Για την αποφυγή τροχαίου ατυχήματος οι αλλόφυλοι και οι αλλόθρησκοι προστατεύονται από την ελευθέρα μετακίνηση στα Ελληνικά Εδάφη.
3.10 Όποιος Έλλην βοηθά ή παντρεύεται αλλόφυλο ή αλλόθρησκο του προκαλεί μεγάλο κακό. Εφ’ όσον έτσι προκάλεσε την Θεϊκή Οργή για την δυστυχία που έφερε στον αθώο, ο Έλλην αποβάλλεται από το Ελληνικό Έθνος.
 
35ο Άρθρο-Πόλεμος κατά Διαφθοράς
1. Τα Ελληνικά Κράτη βρίσκονται σε διαρκή πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έχουν την απόλυτη ευθύνη για την συγκράτηση της προσωπικότητος από την ηθική κατάπτωση. Η δωροδοκία, η χαρτοπαιξία, η ιδιοτέλεια, η αδιαφορία, η απάθεια, η αδράνεια, η ολιγωρία, η καταστροφή του συνανθρώπου προς ίδιον όφελος, αποτελούν κοινωνικές αρρώστιες προς εντατική θεραπεία.  
2. Τα Ελληνικά Κράτη επιβάλλουν την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητος με οδηγό την Ελληνική Θρησκεία. Δεν επιτρέπεται τα άτομα να παρεκκλίνουν από την Ελληνική Κοσμοαντίληψη και να υποδουλώνωνται στην διαφθορά του ανθελληνισμού.
3. Η Ελληνική Θρησκεία καθορίζει τον στόχο, το πλαίσιο, την κατεύθυνση των Ελληνικών Ηθικών Αρχών και Αξιών.
4. Η τόλμη, η ανιδιοτέλεια, η σύγκρουση μέχρι εσχάτων, η πρωτοπορεία του ομαδικού συμφέροντος έναντι του ατομικού, αποτελούν βασικές αξίες του Ελληνισμού, τις οποίες τα Ελληνικά Κράτη οφείλουν να εμφυτεύουν στις ψυχές των Ελλήνων.
5. Η πάταξη της διαφθοράς επιβάλλεται με την διάδοση του μίσους από τον λαό και της τρομοκρατήσεως του πολιτικού απατεώνος. Κάθε κλεμμένη δραχμή από το δημόσιο ταμείο αυτομάτως μεταφράζεται σε αφαίρεση ανθρωπίνων ζωών, σε καταστροφή δασών, σε έλλειψη φαρμάκων, σε έλλειψη σχολείων.
6. Η κατάχρηση δημοσίου χρήματος τιμωρείται με διαπόμπευση και θάνατο.
7. Τα Ελληνικά Κράτη απαγορεύουν αυστηρώς την εγκληματική διακίνηση ιδεών, προϊόντων, κεφαλαίων, ανθρώπων, η οποία αποτελεί την κυρία αιτία της διαφθοράς.
8. Οι εχθροί του Ελληνισμού συναγωνίζονται για το ποιός θα κατακλέψει τον Ελληνικό λαό περισσότερο, για το ποιός θα παράγει τα πιό ελαττωματικά προϊόντα, για το ποιός θα εκμεταλλευθεί περισσότερο μία έγκυο εργαζόμενη γυναίκα. Αυτός ο συναγωνισμός για το ποιός θα κάνει το μεγαλύτερο κακό στην φύση, στα ζώα, στους ανθρώπους αποτελεί ειδεχθές έγκλημα, τιμωρούμενο με την ποινή του θανάτου.
9. Ο χρηματισμός κρατικών αξιωματούχων για οποιοδήποτε λόγω αποτελεί εσχάτη προδοσία. Εγκληματικές ενέργειες όπως ο χρηματισμός για την εύρεση εργασίας σε ψηφοφόρο, για την απελευθέρωση εμπόρων ναρκωτικών, για ανάθεση δημοσίων έργων, τιμωρούνται με την ποινή του θανάτου.
10. Η διαφθορά, η αδιαφορία, η ανευθυνότητα, η απάθεια, η αδράνεια, η ατιμωρησία, αποτελούν ποινικά αδικήματα. Όταν διαπράττονται από ανωτάτους κρατικούς λειτουργούς αποτελούν εσχάτη προδοσία και τιμωρούνται με την ποινή του θανάτου.
11. Η παράλειψη τιμωρίας των εγκλημάτων αποτελεί ειδεχθές έγκλημα.
 
36ο Άρθρο-Αρχιτεκτονική και Πολεοδομία
1.1 Τα Ελληνικά Κράτη κτίζουν τις πόλεις των βάσει του Ιπποδαμείου πολεοδομικού συστήματος.
1.2 Οι Ελληνικές πόλεις κατασκευάζονται με τεχνικά κριτήρια και πληθυσμιακούς περιορισμούς, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να παραβιαστούν.
1.3 Ύδρευση, αποχέτευση, αποκομιδή απορριμμάτων, φωτισμός, εργατικές κατοικίες, βιομηχανικές περιοχές, δημόσια κτήρια και πληθυσμιακή χωρητικότητα δεν επιτρέπεται να σχεδιάζωνται εκ των υστέρων.   
2. Όλα τα δημόσια κτήρια υποχρεωτικώς κατασκευάζονται βάσει της αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής.
3. Όλοι οι δημόσιοι χώροι υποχρεωτικώς στολίζονται με αγάλματα Θεών και ανδριάντες επιφανών Ελλήνων.
4. Οι κακοτεχνίες των δημοσίων έργων συνεπάγονται ποινικές ευθύνες και αυστηρότατες κυρώσεις για τους κατασκευαστές, για τους υπογράψαντας τις συμβάσεις, για τους τεχνικούς ελεγκτές οι οποίοι παρακολουθούν την ολοκλήρωση του έργου.    
 
37ο Άρθρο-Βιομηχανία
1. Η οικονομία των Ελληνικών Κρατών στηρίζεται στην παραγωγική διαδικασία.  Η Ελληνική οικονομία βασίζεται στην ωργανωμένη βιομηχανία μηχανουργικών κατεργασιών.
2. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να προστατεύουν την μικρή, την μεσαία και την μεγάλη επιχείρηση από τον ξένο ανταγωνισμό.
3. Τα Ελληνικά κράτη υποχρεούνται να αναπτύσσουν την βαριά και ελαφριά  βιομηχανία.
4. Επιβάλλεται η ίδρυση βιομηχανιών αεροναυπηγικής, ναυπηγικής, αυτοκινητοβιομηχανίας, ηλεκτρονικών και ηλεκτρολογικών προϊόντων σε μαζική κλίμακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: