"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

29/5/10

Εθνική κυριαρχία και διεθνείς οργανισμοί

Το Ελληνικό Έθνος έχει τους δικούς του Ιερούς Θεϊκούς Νόμους οι οποίοι βρίσκονται σε πλήρη διάσταση με τους βλάσφημους ανθρώπινους νόμους των μη-Ελλήνων. Ακολουθούμε το δικό μας μονοπάτι αδιαφορώντας τελείως για τους απίστους. Οι αποφάσεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολέμου λαμβάνονται πάντα με γνώμονα το Ελληνικό συμφέρον, μονομερώς, και ανεξαρτήτως του τί προστάζουν οι διεθνείς οργανισμοί.
Αν απεμπολήσουμε την εθνική κυριαρχία εντασσόμενοι σε υπερεθνικούς οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, σημαίνει ότι απορροφόμαστε από ξένους πολιτικούς σχηματισμούς, οι οποίοι μας καθορίζουν την δημοσιονομική, φορολογική, μεταναστευτική, κοινωνική, περιβαλλοντική, αμυντική, εξωτερική πολιτική. Οι άπιστοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνουν στα εσωτερικά ζητήματα των Ελλήνων.
Αν θεωρήσουμε ότι πρέπει να κηρύξουμε πόλεμο εναντίον ενός εχθρού σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτου, δεν ...είμαστε μικρά παιδιά να περιμένουμε την άδεια του ΟΗΕ ή άλλου διεθνούς οργανισμού. Ο ΟΗΕ και η Ε.Ε. δεν έχουν καμμία υποχρέωση να υπερασπιστούν τα Ελληνικά συμφέροντα ανά τον κόσμο, ούτε έχουν κάποια ευθύνη αν πάθουν κακό οι Έλληνες σε κάποιο σημείο του πλανήτου. Συνεπώς δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνουν στην χάραξη της Ελληνικής πολιτικής.
Η Ε.Ε. προσπαθεί να αντικαταστήσει την Ελληνική ταυτότητα με μία διεθνιστική μισελληνική ταυτότητα. Προσπαθεί να μας αφομοιώσει σε έναν μεγάλο πολιτικό σχηματισμό, όπου δεν θα έχουμε καμμία δυνατότητα πολιτικών επιλογών. Απαιτεί οι Έλληνες να υποδουλωθούν και να πολεμούν σε έναν διεθνιστικό στρατό που τον αποκαλεί «ευρωπαϊκό στρατό». Η Ε.Ε. προσπαθεί να μετατραπεί σε ομοσπονδιακό κράτος, με δικό του ύμνο, με δική του σημαία, δικό του στρατό, δικό του νόμισμα, δικούς του νόμους, δικά του σύνορα. Αν προσχωρήσουμε σε αυτό το έκτρωμα είναι σαν να συνομολογούμε την θανατική μας καταδίκη.
Η προσχώρησή μας σε ένα ομοσπονδιακό κράτος τύπου Ε.Ε., συνεπάγεται ότι αυτό το κράτος θα καθορίζει ποιοί είναι οι φίλοι μας και ποιοί οι εχθροί μας. Εχθροί και φίλοι θα καθορίζωνται με βάση τα κριτήρια της Ε.Ε., όχι με βάση τα Ελληνικά κριτήρια. Επιπλέον δεν θα μας επιτρέπει να έχουμε δική μας εκπροσώπηση στον παγκόσμιο οργανισμό εμπορίου, και σε άλλους διεθνείς οργανισμούς. Απαιτεί να εκπροσωπούμεθα μέσω της Ε.Ε., υποχρεωτικώς και αποκλειστικώς. Αυτό σημαίνει ότι πιά δεν θα έχουμε το δικαίωμα ως Έλληνες να υπακούμε στα κελεύσματα των Θεών και των Ιεροφαντών μας. Σημαίνει ότι η Ε.Ε. θα μας απαγορεύει να παίρνουμε αποφάσεις μόνοι μας, για το μέλλον μας. Τις αποφάσεις θα τις παίρνουν άλλοι, μη-Έλληνες.
Αν προσχωρήσουμε στο ομοσπονδιακό κράτος της Ε.Ε. εκτός από κοινή εξωτερική πολιτική, πρέπει να έχουμε και κοινή αμυντική πολιτική. Το οποίο σημαίνει ότι οι Έλληνες θα πρέπει να πολεμούν με τον τρόπο που θα καθορίζουν οι μη-Έλληνες. Πράγμα αδιανόητο.
Το Ελληνικό Έθνος έχει παγκόσμιο όραμα, συνεπώς και παγκόσμια συμφέροντα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Πρέπει να προωθήσουμε και να υπερασπίσουμε τα παγκόσμια Ελληνικά συμφέροντα με τον τρόπο που θεωρούμε εμείς σωστό. Δεν επιτρέπεται να δεθούμε στο στενόμυαλο άρμα των Βρυξελλών.
Δεν θα μείνουμε με δεμένα χέρια για να μας χειραγωγούν άλλοι που δεν είναι Έλληνες. Με το να έχουμε αποκλειστική σχέση με την Ε.Ε., χάνουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε διμερείς σχέσεις με άλλες χώρες, όπως η Κίνα, η Ινδία, η Ιαπωνία, οι ΗΠΑ, η Ρωσσία, οι Αραβικές χώρες, και να καθορίζουμε εμείς τις σχέσεις μας με τον τρόπο που θέλουμε. Αντ’ αυτού θα μας καθορίζει ο επίτροπος εξωτερικών σχέσεων της Ε.Ε. τί είδους σχέσεις πρέπει να έχουμε και με ποιούς περιορισμούς.
Μπορεί τα Ελληνικά συμφέροντα να εξυπηρετούνται με την διατήρηση καλών σχέσεων με ΗΠΑ και Ρωσσία. Αλλά για διαφορετικούς λόγους στην Ε.Ε. επικρατεί αντιαμερικανικό και αντιρωσσικό πνεύμα. Αν υποταχθούμε στην Ε.Ε. οι Έλληνες θα υποχρεωθούν να εφαρμόσουν την αντιαμερικανική και αντιρωσσική πολιτική της Ε.Ε, η οποία μπορεί να μην είναι προς το συμφέρον τους.
Η λογική της υποταγής των Ελληνικών συμφερόντων σε υπερεθνικούς οργανισμούς είναι εγκληματική. Τα Ελληνικά συμφέροντα είναι πέρα και πάνω από διεθνείς οργανισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: