"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

6/6/10

Ο Ντάουνερ και οι άποτοι...

Έχω την άποψη ότι, όσοι χαρακτηρίζουν τον εκπρόσωπο του Γ. Γραμματέα του ΟΗΕ κ. Ντάουνερ ως ανίκανο και ανεπαρκή δεν γνωρίζουν τον άνθρωπο ούτε και έχουν αντιληφθεί το διατεταγμένο του ρόλο. Και όσοι μιλούν δημόσια για τον Ντάουνερ θα έπρεπε τουλάχιστον να μελετήσουν τα διαρρεύσαντα έγγραφα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, επί Ντάουνερ.
Ο Ντάουνερ είναι επαρκέστατος και ικανότατος στο ρόλο που του έχει ανατεθεί. Κάνει καλά τη ...
δουλειά του. Πέτυχε άριστα στην προώθηση των τουρκικών θέσεων στο Κυπριακό και επαναφορά του ΑΝΑΝ και έχει ήδη "κόψει" και τον περισσότερο δρόμο προς την κατεύθυνση αυτή. Πέτυχε ακόμα ένας "ανίκανος και ανεπαρκής" Ντάουνερ να ξεγελάσει ολόκληρη την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου και να οδηγήσει τον Γ. Γραμματέα του ΟΗΕ στο ψευδοπροεδρικό του Ταλάτ, αναβαθμίζοντας το ψευδοκράτος. Κάτι που ούτε και αυτός ο Ντε Σότο δεν είχε κατορθώσει.
Ανεπαρκείς και ανίκανοι είναι όσοι Ελληνοκύπριοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο άνθρωπος συνωμοτεί εναντίον της ελληνοκυπριακής πλευράς και προωθεί τουρκικά συμφέροντα και συνεχίζουν είτε να τον δέχονται είτε να τον ανέχονται και να τον παρακολουθούν στην ολοκλήρωση του "έργου του", περιβάλλοντάς τον με το κύρος του δήθεν αμερόληπτου "μεσολαβητή" του ΟΗΕ. Ο Ντάουνερ απέδειξε ότι παίρνει και φέρνει πολλούς "ικανούς και επαρκείς" στη βρύση και τους γυρίζει άποτους.

Ερώτημα: Γιατί σε έναν "ανεπαρκή και ανίκανο" Ντάουνερ να γίνονται αναφορές για την κομματική κατάσταση του ΔΗΚΟ, εν όψει μάλιστα κομματικού εκλογικού συνεδρίου και να δίνονται διαβεβαιώσεις ότι ο ΔΗΚΟϊκός κόσμος πρέπει να θεωρείται... δεδομένος?
Σ.Π.
http://www.sigmalive.com/simerini/analiseis/politics/273146

Δεν υπάρχουν σχόλια: