"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

12/6/10

Ο ρόλος του αισθητού στην ζωή του Έλληνος

 
Σε περιόδους κρίσεων θα διαπιστώσεις ότι κάποιοι Έλληνες πιστεύουν μόνον ό,τι βλέπουν, μόνον ό,τι ακούν, μόνον ό,τι αγγίζουν. Οι αισθήσεις θα αιχμαλωτίσουν την κρίση τους.
Θα δουν έναν ξένο ηγέτη που θα τους υποσχεθεί σωτηρία, αμέσως θα πιστέψουν σε αυτόν. Ή αν τους φοβίσει, θα τον φοβηθούν. Αφού δεν βλέπουν τους Θεούς, δεν θα Τους πιστέψουν, δεν θα υπακούσουν στις Εντολές Των. Οι αισθήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή των Ελλήνων. Άλλες φορές τους ενδυναμώνουν και άλλες τους αποδυναμώνουν.
Αυτό που δεν φαίνεται, η αόρατη δύναμη των Πατρώων Θεών, είναι αυτό που καθορίζει το μέλλον του κόσμου.
Αν οι Έλληνες εξαρτήσουν την επιβίωσή τους από τους μη-Έλληνες, σημαίνει ότι απορρίπτουν την ύπαρξη των Πατρώων Θεών. Μία τέτοια επιλογή σημαίνει ότι ...οι Έλληνες υπογράφουν την δική τους ανυπαρξία, καθώς δεν έχουν λόγο να υπάρχουν πιά. Οι Έλληνες υπάρχουν μόνον σε συνάρτηση με τους Θεούς.
Αν διαταραχθεί αυτή η συνύπαρξη επειδή κάποιοι Έλληνες περιωρίστηκαν στο πεδίο του αισθητού, η ατροφία στο νοητό και υπερλογικό πεδίο αφαιρεί από τους Έλληνες την ικανότητα προβλέψεως του μέλλοντος(το μέλλον δεν αγγίζεται, δεν είναι αισθητό). Τους αφαιρεί την ικανότητα να αλλάξουν τον κόσμο.
Για να αλλάξεις τον κόσμο πρέπει νοερώς να τον δεις διαφορετικό από ό,τι είναι σήμερα. Το αισθητό περιορίζει το εύρος της φαντασίας. Εγκλωβισμένος στον αισθητό κόσμο, δεν μπορείς να έχεις οράματα, δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τους Θεούς για να λάβεις κατευθύνσεις για το Μέλλον του Ελληνικού Λαού.
Θα αντιμετωπίσεις το μόνιμο πρόβλημα των αηθών φιλοσόφων που άλλα λένε και άλλα πράττουν. Για τους αήθεις φιλοσόφους η πραγματικότητα καθορίζει την ιδεολογία. Για τους Έλληνες η ιδεολογία καθορίζει την πραγματικότητα. Ο κόσμος των Ελληνικών Ιδεών είναι πιό πραγματικός από το κόσμο των γεγονότων. Τα γεγονότα είναι προσωρινά, είναι ευμετάβλητα, αποτελούν απλώς την μορφή των ιδεών. Οι Ελληνικές Ιδέες είναι όντως Όντα.

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: