"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

15/6/10

Ο κ. Γκόγκους προσκάλεσε την κυρία Μπιρμπίλη στην Τουρκία και η πρόσκληση έγινε αποδεχτή.για να εκπληρωθούν τα συμφωνηθέντα. ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ;

Συνάντηση Τ.Μπιρμπίλη με τον Τούρκο πρέσβη Χασάν Γκόγκους Η Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, είχε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Τούρκο πρέσβη Χασάν Γκόγκους. Στη συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε μία ευρεία ανασκόπηση των... διμερών σχέσεων τόσο στον τομέα της ενέργειας όσο και στον τομέα του περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, αντήλλαξαν απόψεις σχετικά με την πορεία υλοποίησης των μνημονίων συνεργασίας και κοινών δηλώσεων για το περιβάλλον και την ενέργεια οι οποίες υπεγράφησαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Παράλληλα, υπογράμμισαν τη σπουδαιότητα υλοποίησης του αγωγού φυσικού αερίου ITGI, λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη δέσμη συμφωνιών μεταξύ Τουρκίας και Αζερμπαϊτζάν για θέματα φυσικού αερίου.

Τέλος, η Υπουργός συζήτησε με τον Τούρκο πρέσβη τα βήματα που γίνονται και από τις δύο πλευρές για να εκπληρωθούν τα συμφωνηθέντα στο πλαίσιο της κοινής δήλωσης για το περιβάλλον και του μνημονίου συνεργασίας για τα δάση.
 ΠΗΓΗ ΑΠΕ ΜΠΕ 

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: