"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

15/6/10

Η ισραηλινή αεροπορική βιομηχανία ΙΑΙ ανεκάλεσε το προσωπικό της στην Τουρκία για λόγους ασφαλείας


Η ισραηλινή αεροπορική βιομηχανία ΙΑΙ ανεκάλεσε το προσωπικό της στην Τουρκία για λόγους ασφαλείας ύστερα από τη φονική επίθεση του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού εναντίον ενός τουρκικού σκάφους που μετείχε σε στολίσκο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα,ανέφερε μία αξιωματούχος της ΙΑΙ. "Ανακαλέσαμε τους ...υπαλλήλους μας εξαιτίας της κατάστασης αυτή την στιγμή,ύστερα από το περιστατικό με τον στολίσκο",είπε η αξιωματούχος που επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας.

"Ολοι οι Ισραηλινοί που σχετίζονται με την αμυντική βιομηχανία ειδοποιήθηκαν να εγκαταλείψουν την Τουρκία για λόγους ασφαλείας",ανέφερε η αξιωματούχος,που δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά της,χωρίς όμως να διευκρινίσει τον αριθμό των ατόμων που αφορά η ανάκληση.

Οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ,που συνδέονται από το 1996 με μία συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας,βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιδρομή αυτή σε διεθνή ύδατα,στα ανοικτά της Γάζας,στις 31 Μαρτίου,που είχε αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους εννέα ανθρωποι μεταξύ των επίβεβαινόντων στο τουρκικό πλοίο.

Σύμφωνα με την αξιωματούχο,πρόκειται για μέτρο "προσωρινό".Πρόσθεσε ότι η συμφωνία για την προμήθεια δέκα μη επανδρωμένων κατασκοπευτικών αεροσκαφών Heron στον τουρκικό στρατό δεν πρόκειται να ακυρωθεί παρά τις αντίθετες πληροφορίες τουρκικών μέσων ενημέρωσης.

Οι δύο χώρες υπέγραψαν το 2005 μία συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για την προμήθεια δέκα τέτοιων αεροσκαφών στην τουρκική πολεμική αεροπορία και μέχρι τώρα το Ισραήλ έχει παραδώσει τα οκτώ από αυτά.Οι καθυστερήσεις οφείλονται σε τεχνικούς και διπλωματικούς λόγους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλλ.Πρακτ
Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: