"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

12/6/10

Η ρωσική Δούμα ενέκρινε νομοσχέδιο που διευρύνει τις εξουσίες της κρατικής υπηρεσίας ασφαλείας

Οι Ρώσοι βουλευτές ενέκριναν σήμερα σε πρώτη ανάγνωση ένα σχέδιο νόμου το οποίο διευρύνει τις εξουσίες της κρατικής υπηρεσίας ασφαλείας της Ρωσίας (FSB, πρώην KGB). Το σχέδιο νόμου υποστηρίχθηκε από 313 βουλευτές, όλοι τους από το κυβερνών κόμμα "Ενωμένη Ρωσία" του Βλαντίμιρ Πόυτιν. Το "Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα" του Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι και το κόμμα "Δίκαιη Ρωσία" ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου.
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, η FSB θα μπορεί να προειδοποιεί άτομα ή επιχειρήσεις για κάποιες πράξεις τους. Αυτές οι προειδοποιήσεις θα είναι νομικά περιοριστικές. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν..
λαμβάνονται υπόψη από τους παραβάτες μπορεί να ακολουθούν διώξεις. Θα επιτρέπεται επίσης στην FSB να διεξάγει δικές της έρευνες χωρίς να συνεργάζεται με το υπουργείο Δικαιοσύνης ή την αστυνομία.

Η κυβέρνηση του Πούτιν δικαιολόγησε το νόμο ως ένα σωστό μέτρο για να καταπολεμηθεί το εξτρεμιστικό εγκλημα "που προκαλεί κοινωνικές εντάσεις και έχει αρνητική επιρροή στην κοινωνία, κυρίως στους νέους". Οι υποστηρικτές του νομοσχεδίου κατηγορούν τον Τύπο ότι "προωθεί τη λατρεία του ατομικισμού και της βίας" και ότι αμφισβητεί "την ικανότητα του κράτους να υπερασπίζεται τους πολίτες του". Οι επικριτές του νομοσχεδίου, από τη μεριά τους, δηλώνουν ότι αυτός ο νόμος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συλλαβάνονται και να τιμωρούνται διαφωνούντες, ενώ σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης το νομοσχέδιο επιτρέπει στην FSB να φυλακίζει υπόπτους για διάστημα έως και 15 ημερών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλ. Πρακτ., Γερμ. Πρακτ.
 http://www.adesmeytos.gr

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: