"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

23/6/10

Στο "εδώλιο" τοποθετεί τη γερμανική οικονομική πολιτική ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, Τζορτζ Σόρος

 Ο Αμερικανός ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος, Τζόρτζ Σόρος, μιλώντας σήμερα στο Βερολίνο στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου "ενήγαγε" ως "επικίνδυνη" τη γερμανική οικονομική πολιτική (...) "ικανή" επίσης "να καταστρέψει το ...ευρωπαϊκό σχέδιο".

"Κάμει σήμερα η Γερμανία, ως εάν το Μάαστριχτ ήταν ένα ιερό κείμενο", δήλωσε στο Βερολίνο ο κ. Σόρος, που έδωσε και μία συνέντευξη με θέμα της την οικονομική διεθνή επικαιρότητα, η οποία θα δημοσιευτεί αύριο Πέμπτη από την εφημερίδα "Ντι Τσάϊτ".

Ο Σόρος, 79 ετών σήμερα, χειριζόμενος πάντοτε τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, κατέστρεψε την λίρα της Αγγλίας το έτος 1992, την υποτίμησε -15% .

Υπέρμαχος της δημοσιονομικής "ορθοδοξίας", ο Σόρος τόνισε στο Βερολίνο ότι "η Γερμανία, όσο ποτέ απομονώθηκε διεθνώς", ενώ πρόσθεσε ότι "από την γερμανική οικονομική πολιτική η Ευρώπη και το ευρωπαϊκό σχέδιο κινδυνεύουν".

Διευκρίνισε, ακολούθως, ότι ο ίδιος μάχεται την απόλυτη δημοσιονομική "ορθοδοξία" των Γερμανών, να μειώνονται στο μέγιστο με δρακόντεια μέτρα τα δημόσια ελλείμματα των φτωχών κρατών, όπως και το δικό τους, "ενώ μόλις εξερχόμεθα από την παγκόσμια οικονομική κρίση".

"Εν τελευταία αναλύσει, στη χείριστη εκδοχή της (η "ορθοδοξία" αυτή) απειλεί ευθέως την ίδια την Δημοκρατία" (...) "κι η Γερμανία έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σχετικώς".

"Δεν κατανοούν οι Γερμανοί τις επιπτώσεις της πολιτικής τους", πρόσθεσε ο Σόρος.

"Οι μεγαλο-πιστωτές του πλανήτη, όπως η Κίνα και η Γερμανία, πρέπει να βοηθήσουν μαζί πολύ, εφεξής, για να ξεπεράσουμε την παγκόσμια οικονομική κρίση", υπογράμμισε τέλος ο Τζορτζ Σόρος.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: