"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

16/7/10

4η Διεθνής Τρόικα **- Λέσχη Μπίλντεμπεργκ.-Βασίλισσα Ολλανδίας.

Ιουλιάνα Λουίζα Μαρία Έμμα Βιλελμίνη της Οράγγης-Νασσάου, ολλανδικά: Juliana Emma Louise Wilhelmina van Oranje-Nassau)
-Κύριε Βάιντχοφεν, είπε ο πρόεδρος της τρόικας όλα αυτά ακούγονται θαυμάσια, αν και είναι νωρίς ακόμη για να είμαστε σίγουροι. Πως θα λειτουργήσουν άραγε σε κάθε φυλή του Πλανήτη; Εμείς έχουμε ως στόχο όλον τον Πλανήτη.
 -Η παρατήρηση σας είναι σωστή. Πράγματι  τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν ότι υπάρχουν φυλές που....
προσκολλώνται στις διαδιδόμενες συνήθειες ευκολότερα και ταχύτερα, ενώ άλλες δυσκολότερα και πιο αργά.

Θα σας δώσω παραδείγματα: Οι Αγγλοσάξονες αφομοίωσαν μια συγκεκριμένη πειραματική συνήθεια σε 8 μήνες , με στόχο πληθυσμού 4.000,000 .
Οι Έλληνες , την ίδια συνήθεια , επί 9 μήνες δεν της έδωσαν καν σημασία, παρ΄ όλον που ο στόχος πληθυσμού ήταν 700.000 άτομα.
Μόλις μετά από 18 μήνες εμφάνισαν ένα πρώτο ποσοστό επί του στόχου , της τάξης του 9% .
Αυτό μας έκανε να αναρωτηθούμε, γιατί να συμβαίνει έτσι. Οι Επιστήμονες ερευνώντας τις διαφορές κατέληξαν ότι είναι θέμα γονιδίων..
Τα γονίδια των αγγλοσαξόνων, έχουν γνωστική κληρονομική μεταβιβαζόμενη ιστορία 1000 ετών, ενώ τα γονίδια των Ελλήνων έχουν γνωστική κληρονομική μεταβιβαζόμενη ιστορία τουλάχιστον 2.500 ετών, κάτι που αμφισβητείται σοβαρά από κάποιους κύκλους που αναγάγουν την κληρονομούμενη γονιδιακά  γνώση των Ελλήνων σε Πάνω απο10.000 Χρόνια…
Άρα , τα γονίδια των Ελλήνων , έχουν μεγαλύτερη κρητική εμπειρία και αναλύουν σε βάθος την κάθε πληροφορία, με πολύπλοκες αναλυτικές προϋποθέσεις, άγνωστες στα γονίδια των Αγγλοσαξόνων . Λογικό είναι λοιπόν οι Αγγλοσάξονες να είναι ταχύτερα επιρρεπείς σε νέες συνήθειες, ενώ οι Έλληνες να είναι πιο μεστοί και να μην παρασύρονται τόσο εύκολα.
Αντίθετα οι Έλληνες είναι πιο επιλεκτικοί , εκτιμούν όχι με τα συναισθήματα μόνον, αλλά και με τα ένστικτα.
Εάν λοιπόν θελήσουμε να επιβάλλουμε μια συνήθεια στους Έλληνες , θα χρειαστούμε 3 πλαίσια μέσα , τριπλάσια έξοδα και τριπλάσιο χρόνο, απ΄ ότι θα χρειαστούμε για του Αγγλοσάξονες που είναι 5πλάσιος πληθυσμός, και αυτό μόνον με πρόχειρους υπολογισμούς  ….

---Κατά την άποψη σας η την άποψη των Επιστημόνων που χειρίζονται και μελετούν το θέμα, υπάρχουν τρόποι που θα μπορούσε να αντιστραφεί προς όφελος μας η κατάσταση με του Έλληνες ;
Ρωτώ διότι δεν το βλέπω χρήσιμο για τα συμφέροντα μας , να χρειαζόμαστε τριπλάσια έξοδα, μέσα και χρόνο για έναν πληθυσμό των 8,5 εκατομμυρίων ατόμων, απ΄ ότι για πληθυσμούς των 4.500,000 ατόμων..

---Πιστεύουμε ότι υπάρχουν τρόποι , αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει η εφαρμογή τους .Βλέπετε είναι και χρονοβόροι και πολύπλοκοι και πολυέξοδοι.
Απαιτούνται περισσότερες και πιο εξειδικευμένες μελέτες  με τους Έλληνες …
---Έχετε πρόχειρα στοιχεία να μας παρουσιάσετε;
Θα προσπαθήσω κ. Πρόεδρε. Πιστεύω όμως ότι η παράθεση των στοιχείων αυτών, θα έχει μόνον θεωρητικό χαρακτήρα και δεν μπορέσουν να σας βοηθήσουν καθόλου…
Υπάρχει κάτι που δεν μας έχετε πει ακόμα; Ρωτάει ο Πρόεδρος .
-Ναι , και μάλιστα το ουσιαστικότερο. Είναι αυτό που δεν μας επιτρέπει ακόμη να χαράξουμε την οποιαδήποτε στρατηγική και να υπολογίσουμε χρόνους , μεθόδους και έξοδα με τους Έλληνες , πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζουμε με τους υπόλοιπους Λαούς , ανεξάρτητα με το μέγεθος του πληθυσμού τους…

Ας γίνω πιο σαφής: Σας ανέφερα ότι τα στατιστικά στοιχεία που συλλέγονταν τα ανέλυαν διάφοροι επιστήμονες , διαφορετικών ειδικοτήτων..
Κάποιοι λοιπόν από αυτούς , έριξαν μια ιδέα, μόλις είδαν τις διαφορές μεταξύ Ελλήνων και άλλων φυλών …

---*Να ερευνήσουν την γονιδιακή τους διάφορα για να δουν αν προκύπτει κάτι ουσιώδες που θα μας ήταν χρήσιμο σε διάφορα επίπεδα.
Εξέτασαν λοιπόν εκατοντάδες χιλιάδες δείγματα αίματος σε ένα ερευνητικό κέντρο της Ολλανδίας , παίρνοντας αίμα από τις περισσότερες Φυλές της γης.
Και βέβαια από τους Έλληνες …
Χρησιμοποίησαν όλα τα διαθέσιμα μέσα και μεθόδους , ενώ παράλληλα εξέτασαν τα δείγματα αίματος και με νέες μεθόδους που αναπτύχθηκαν στα Πανεπιστήμια του Άμστερνταμ, των Βρυξελλών και του Παρισιού.

Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 8 μέθοδοι και εξετάστηκαν όλα τα δείγματα με περισσότερους από 40 παραμέτρους .
Από τα αποτελέσματα προκύπτει ότι εάν εξαιρέσουμε τους Έλληνες, τα υπόλοιπα δείγματα είχαν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους, χαρακτηριζόμενες ως φυσιολογικές.
Οι αποκλίσεις δεν υπερέβαιναν το 2%.
Τα δείγματα των Ελλήνων ήταν τα μοναδικά που είχαν απόκλιση πάνω από 6% από όλα τα υπόλοιπα.
Αυτό το φαινόμενο είναι μοναδικό. Δεν συμβαίνει με κανέναν άλλο Λαό η Φυλή.

*Το συμπέρασμα των επιστημόνων είναι ότι οι Έλληνες παρουσιάζουν ουσιώδεις διαφορές από της άλλες Φυλές και ότι η περίπτωση τους χρειάζεται εντελώς διαφορετική συμπεριφορά.

*Για το θέμα αυτό έδειξαν ενδιαφέρον Αμερικανικά Πανεπιστήμια και Ιδρύματα Μελετών και μάλιστα αυτά χρηματοδοτούν έρευνες των Επιστημόνων των Ομάδων μας..
*Μας ζήτησαν μάλιστα εγγράφως να μην κοινοποιήσουμε κανένα από τα στοιχεία αυτά χωρίς την άδεια τους, να μην κοινοποιηθούν σε οπτικό-ακουστικά ΜΜΕ , ούτε να τα ανακοινώσουμε σε επιστημονικά περιοδικά μέχρι που να ολοκληρώσουν τις αναλύσεις τους ..
*Όπως καταλαβαίνεται Κυρίες και Κύριοι , κάτι σοβαρό κρύβεται σ΄ αυτά τα στοιχεία, και καλά θα κάνουμε να φροντίσουμε να μάθουμε περισσότερα.
/*Το γεγονός ότι εμφανίστηκε μεγάλη  διαφορά στα γονίδια των Ελλήνων από της άλλες φυλές , ως και το 
ενδιαφέρων Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών που απαιτούν πλήρη μυστικότητα , μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον και πιστεύω ότι εάν έχουμε τα μέσα στην Αμερική, καλά θα ήταν να τα ενεργοποιήσουμε και να υποκλέψουμε τα συμπεράσματα των αναλύσεων ως και τους λόγους που οι Έλληνες έχουν αυτήν την διάφορα.

*Σιγή έπεσε στην αίθουσα.
*Μια βαριά σιγή δευτερολέπτων που την έσπασε η φωνή του οργισμένου Προέδρου.
Έχετε δίκιο κ. Βάιντχόφεν …Με του Έλληνες πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Περισσότερο από ότι φαντάζεστε.
*-*Βλέπετε , δεν είναι καθόλου τυχαίο που στα χρόνια προ του κτήνους , ήταν οι μόνοι που είχαν  Φιλοσοφικές Σχολές και επιστήμονες, σοφούς και συγγραφείς , άρτια γλώσσα με συντακτικό και γραμματική, Ραψωδούς και ποιητές , Δημοκρατία και πολιτικά συστήματα.
*Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός

*Θα μου επιτρέψετε να μην σας αναφέρω λεπτομέρειες προς το παρών, σας υπόσχομαι όμως ότι στην επόμενη συνάντηση μας θα σας δώσω κάποια στοιχεία για τους Έλληνες και το παρελθόν τους..

*Κύριε Βαιντχόφεν, συνεχίστε το έργο σας φυσιολογικά.
Πάνω στο θέμα των Ελλήνων και μόνον θα σας δώσω τις εξής οδηγίες τις οποίες
θα φροντίσω σε 7 ημέρες να σας δώσω και τελική έγκριση.

*1ον : Θα έχετε 3 αναλυτές που θα ασχολούνται αποκλειστικά με το θέμα αυτό, το οποίο αποτελεί προτεραιότητα ..

2ον : Η ομάδα αυτή θα επιχορηγηθεί με 2.000,000 δολάρια τον χρόνο και θα μεταφερθεί στην Ελλάδα για παρατήρηση και εξοικείωση.
Θα ζουν και οι 3 αναλυτές μόνιμα εκεί και θα αλλάζουν περιοχή παρατήρησης ανά 3 μήνες , εργαζόμενοι σε διαφορετική περιοχή ο καθένας ….
*****Η Κρήτη μας ενδιαφέρει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ…..

3ον : Θα επιχορηγηθείτε με 10.000.000 δολάρια για αγορές εφημερίδων δημιουργία νέων εντύπων της επιλογή σας , αγορά ή συμμετοχή σε Ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και δημιουργία νέων…

4ον : Θα επιχορηγηθείτε με 1.000.000 δολάρια για ειδική μελέτη πάνω στην διατροφή των Ελλήνων.
Την μελέτη θα την αναλάβουν διατροφολόγοι της επιλογή σας που θα εδρεύουν στην Ελλάδα. Η έρευνα θα ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5ον : Θα επιχορηγηθείτε με 2.000.000 δολάρια και θα στείλετε στην Ελλάδα για 3ετή έρευνα 1 μεταλλειολόγο και 1 περιβαλλοντολόγο για ανάλυση πετρωμάτων
επιφάνειας στα 15 Κυριότερα κέντρα με πληθυσμό άνω των 50.000 κατοίκων…

6ον : θα επιχορηγηθείτε .ε 2.000.000 δολάρια για στατιστική που θα γίνει στην Ελλάδα με όχι λιγότερα από 30.000 δείγματα , που θα απαντήσουν σε ειδικό ερωτηματολόγιο που θα σας δώσουμε .. και όλα αυτά διότι μέχρι την επόμενη Ολυμπιάδα, πρέπει να διαθέτουμε και πολιτική και στρατηγική για την χειραγώγηση της χώρας που λέγεται Ελλάδα. Εάν δεν το καταφέρουμε μέχρι το 1980 , μετα θα είναι αργά για όλους μας. Γι΄ αυτό το λόγο , ένα συνολικό κεφάλαιο 50.000.000 δολαρίων θα είναι στη διάθεσή σας για την επόμενη 4ετία …

Σας φτάνει ακόμη και για την πληρωμή ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ , που θα συνεργάζονται μαζί σας εν αγνεία τους…Για να μάθετε καλύτερα την Ελληνική Φυλή…..
****Σε τέσσερα χρόνια από σήμερα , δεν θα υπάρχει απάντηση που δεν θα μπορείτε να μου δώσετε με σιγουριά Κύριε Βαιντχόφεν , διαφορετικά θα ασχοληθεί μαζί σας , αλλά και με την καριέρα σας ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ η ίδια η αυτού Εξοχότης η Βασίλισσα..
Είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά.

 Ο Βαιντχόφεν , και μόνον από το επίπεδο των επιχορηγήσεων για την Ελλάδα, κατάλαβε ότι το θέμα ήταν σοβαρότατο..
Για την Γερμανία τα κονδύλια δεν ξεπέρασαν ποτέ το σύνολο των 3.000.000 δολαρίων , για πληθυσμό 62.000.000 ατόμων.
Μηχανικά κατάφερε να ψελλίσει ένα «μείνετε ήσυχος Κύριε Πρόεδρε» και μετά επέστρεψε στις σκέψεις του..

***ΟΙ Υπόλοιπες συζητήσεις πάνω σε άλλα θέματα , ούτε που τον άγγιξαν . Το μυαλό του είχε κολλήσει στο διατεθειμένο κεφάλαιο και στους Έλληνες ….
Τι να κρύβονταν μέσα σε όλα αυτά; Ποιοι ήταν τέλος πάντων Έλληνες ; Έπρεπε να το βρει οπωσδήποτε πριν ολοκληρωθούν τα 4 χρόνια.
Το μυαλό του άρχισε να παίρνει στροφές , να ψάχνει για να βρει με ποιους να συνεργαστεί..
«Όταν σου δίνουν 50 εκατομμύρια δολάρια πρέπει να είσαι προσεκτικός».
Κάτι πολύ σοβαρό κρύβεται πίσω από τέτοιες δαπάνες, όταν η Ρωσία κοστίζει μόνο 5 εκατομμύρια δολάρια.

*****Μέσα σε 15 μέρες από την ολοκλήρωση της 4ης ΤΡΟΙΚΑΣ στην Αλβανία , ο Βαιντχόφεν , πολιτικό στέλεχος της Ολλανδίας και μέλος της ΕΚΑΧ «Ευρωπαική Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα» έλαβε το πρώτο μέρος από τα 50.000.000 δολάρια…ύψους 5.000.000 δολαρίων και οδηγίες για επικέντρωση ερευνών Α’ έτους στην Κρήτη, Κυκλάδες και Χαλκιδική….
Β’ έτος –Δήλο, Δελφούς, Δωδώνη, .
Γ’ έτος –Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και Πρέβεζα.
Δ’ έτος – Ρόδο, Μεσσηνία, Φλώρινα κλπ.
**Παράλληλα , ενοικίασε τις υπηρεσίες Ελλήνων επιστημόνων και συγκέντρωσε συνεχής πληροφορίες μέσα από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια για μέταλλα και υγρό ορυκτό πλούτο , φροντίζοντας έτσι ώστε πολλές μελέτες να κλειδώνονται σε ντουλάπια με την ένδειξη «ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ» παρ’  όλες τις πληροφορίες πρώτης γραμμής που έκρυβαν μέσα τους, για πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας , τεράστιας οικονομικής αξίας , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΠΗΓΗ: Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ..
ΠΑΤΡΩΟΝ ΓΕΝΟΣ..

 Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: