"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

16/7/10

ΠΩΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ; ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΝΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ; Ο ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ;

  ΙΣΛΑΜΟΦΟΡΙΑ ΩΣ ΑΛΛΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ!
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ-ΓΑΖΑ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ/Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ SITE./ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ-ΕΚΤΕΝΕΣ ΑΡΘΡΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ INTERNATIONAL HERALD TRIBUNE./16-7-2010.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Εντυπωσιακό και εκτενές άρθρο για τα τζιχάντια που ...προσπάθησαν να σπάσουν τον αποκλεισμό της ΓΑΖΑΣ και τις πρωτοφανείς διασυνδέσεις τους με τον ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ και το κυβερνών κόμμα στη ΤΟΥΡΚΙΑ παρουσιάζει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της η ΙΗΤ, που επιβεβαιώνουν απόλυτα όλα όσα έχω γράψει από τις 31-5-2010 στο SITE.Επειδή το άρθρο είναι τεράστιο σας παρουσιάζω πολλά από τα επιμέρους στοιχεία που προκαλούν σοκ.
*Η «φιλανθρωπική» ΙΗΗ συνδέεται πολυδιάστατα με το Κόμμα AKP και με το πολιτικό κατεστημένο της ΑΓΚΥΡΑΣ. Τη Δύση και στο ΙΣΡΑΗΛ θεωρείται ότι έχει διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις. Η ΙΗΗ έχει βοηθήσει στην προβολή του ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ διεθνώς-σχέσεις με ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
*10 βουλευτές του ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ήθελαν να ταξιδέψουν μαζί με τα τζιχάντια με το πλοίο ΜΜ με προορισμό τη ΓΑΖΑ. Την τελευταία στιγμή δεν εισήλθαν στο πλοίο. Μετά το συμβάν με τους Ισραηλινούς κομάντος πολλοί βουλευτές υποδέχθηκαν τους ακτιβιστές-τζιχάντια στο Αεροδρόμιο. Νομίσαμε ότι θα είναι αρνητικοί μαζί μας, αλλά είδαμε τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ΜΠΟΥΛΕΝΤ ΑΡΙΝΤΣ να μας περιμένει!! Και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του! Εκτιμάται ότι η κίνηση της ΙΗΗ ανέβασε πολύ στα μάτια των Μουσουλμάνων τη Τουρκία.
*Αίσθηση προκαλεί αναφορά της ΧΟΥΡΙΕΤ που αποκαλεί την ΙΗΗ ως «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ-ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ».Από τα 21 ανώτατα στελέχη που είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΗΗ τα πιο πολλά έχουν στενές και προσωπικές σχέσεις με τον ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ και το κόμμα του. Ο ΜΟΥΡΑΤ ΜΕΡΣΑΝ είναι ο επικεφαλής της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ και ήταν εκ των πρώτων που προσπάθησε πριν κάποιους μήνες να περάσει στη ΓΑΖΑ από τη συνοριακή διάβαση ΡΑΦΑ της ΑΙΓΥΠΤΟΥ.
*Ο ΑΛΙ ΓΙΑΝΤΕΡ είναι Γενικός Διευθυντής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ στην ΚΩΝ/ΠΟΛΗ. ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ FAST FERRIES και είναι αυτός που πούλησε στην ΙΗΗ το πλοίο ΜΜ για 1.8εκατ δολάρια. Προσωπικός φίλος του Τούρκου πρωθυπουργού. Γνωστοί βουλευτές και δήμαρχοι με το κόμμα ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ όπως οι ΖΕΓΙΝΤ ΑΣΛΑΝ-ΑΧΜΕΤ ΦΑΡΟΥΚ ΟΥΝΣΑΛ-ΜΕΧΜΕΤ ΕΜΙΝ ΣΕΝ φιγουράρουν στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΙΗΗ. Το κόμμα του ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ και η ΙΗΗ είναι αλληλοτροφοδοτούμενες δεξαμενές και διαθέτουν 60.000 ακτιβιστές που προέρχονται από την μεσαία τάξη που είναι θρησκευόμενη και βοήθησε τον ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ το 2002 να έρθει στην εξουσία με ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.
* Η ΙΗΗ σαν κάλυμμα χρησιμοποιεί τις ανά τον κόσμο δραστηριότητες όπως σε ΑΪΤΗ-ΒΟΣΝΙΑ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ κα, ενώ έχει εμπλακεί σε ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ-ΣΟΥΔΑΝ και έχει γραφεία στη ΓΑΖΑ .Κρίθηκε από τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ προχθές ως παράνομη και έχουσα σχέσεις με εξτρεμιστικές ομάδες.87 Αμερικανοί Γερουσιαστές έχουν ζητήσει προ τριων εβδομάδων να ενταχθεί η ΙΗΗ στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων. Στελέχη των Βοσνιακών Μυστικών Υπηρεσιών θυμούνται τα πρώτα βήματα της ΙΗΗ στο ΣΕΡΑΓΕΒΟ το 1995 όπου είχαν μέλη τους συμμετοχή στην περιβόητη 7η Μουσουλμανική Ταξιαρχία των τζιχαντιστών.
*Γάλλοι και Ισραηλινοί επικαλούνται την είσοδο στα γραφεία της ΙΗΗ στην ΚΩΝ/ΠΟΛΗ των Τουρκικών αρχών ασφαλείας το 1997 όπου βρέθηκε πολύτιμο προπαγανδιστικό και άλλο υλικό που υποστήριζε τον Ισλαμικό ιερό πόλεμο. Έχουν ακουστεί κατά καιρούς και για κάποιες επαφές με την ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ.
*Έχουν τεράστιους οικονομικούς πόρους και μετά το συμβάν στο ΜΜ έχει αυξηθεί η διάθεση και υποστήριξη των δραστηριοτήτων τους, για αυτό και κάνουν λόγο για 100 πλοία στο μέλλον! Υποστηρίζουν ότι διαθέτουν πολλά χρήματα στην Αφρική, ενώ λαμβάνουν χρήματα από Μουσουλμανικές διασυνδέσεις σε ΗΠΑ-ΚΟΥΒΕΙΤ-ΚΑΤΑΡ κλπ.
* Ο γνωστός δικαστής και αναλυτής στα θέματα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ζαν Λουι Μπρέγκερ υποστηρίζει ότι η ΙΗΗ στη δεκαετία του 90 κάλυπτε δραστηριότητες της ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ σε ΣΟΥΔΑΝ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ. Στελέχη της εμπλέκονται στην απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης το 1999 στο Αεροδρόμιο του ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ., αλλά και με αντίστοιχες βίαιες ενέργειες στον ΚΑΝΑΔΑ.
*Τέλος μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά σε ένα από τα βίντεο όπου φαίνεται ο επικεφαλής της ΙΗΗ Μπουλέντ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ να λέει ότι «αν έρθουν οι Εβραίοι στο όνομα του ΑΛΛΑΧ θα τους πετάξουμε στη θάλασσα».
ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙ ΓΥΡΕΥΑΝ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΜ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗ ΓΑΖΑ καθώς και ότι ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΗΗ . Η συγκεκριμένη οργάνωση θέλει προσοχή στις διάφορες δραστηριότητες στις γειτονικές μας χώρες, αλλά και στην χώρα μας…(μέσω ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ). Τα όσα γράφει η έγκυρη ΙΗΤ επιβεβαιώνουν απόλυτα τα διαδοχικά άρθρα επί του θέματος που διαβάσατε από το SITE.

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: