"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

15/7/10

BSA Ultra Tactical 5,5mm


 Πάρτε το γρήγορο και άμεσο σύστημα όπλισης Micro-Movement Cocking της BSA, προσθέστε ένα...
κλείστρο υποβοηθούμενο από ελατήριο, μετά τοποθετήστε τα σε ένα εξαιρετικά συμπαγές, πλήρους δύναμης προσυμπιεσμένου αέρα τυφέκιο, με αγωνιστική κάννη και κοντάκι με σαγρέ υφή και έχετε το ποιο καφτό Ultra τυφέκιο της αγοράς.

Το BSA Ultra παρέχει επιδόσεις κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών και μια μοναδική ικανότητα χειρισμού σε ένα κομψό, προσιτό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει ένα σετ από μεσαίου ύψους επαγγελματικά δακτυλίδια της Scopemaster για τοποθέτηση οπτικού σκοπευτικού. Απόλυτα ισορροπημένο έχει σχεδιαστεί για γρήγορο εγκλωβισμό του στόχου, το Ultra είναι ειδικά κατασκευασμένο για να πάει την αθλητική σκοποβολή σε ένα συναρπαστικό νέο επίπεδο. Είναι ελαφρύ, πολύ συμπαγές, το ιδανικό κυνηγητικό τουφέκι υψηλής απόκρυψης. Είναι το BSA Ultra - ένα πραγματικό μίνι υπερόπλο.

 
Πλήρης δύναμη.
Μέσα στο Bsa Ultra υπάρχει όλη τη δύναμη που χρειάζονται για να καταβάλετε οποιονδήποτε επιτρεπόμενο στόχο.

mmc system
MMC.
Ταχύτητα και ασφάλεια χωρίς να τραβάτε την προσοχή με το σύστημα Micro-Movement Cocking. Χρησιμοποιήστε το για να το πιστέψετε.

 


Σκανδάλη ακριβείας, δύο σταδίων.
Άμεσης αποκοπής, προβλέψιμη και ρυθμιζόμενη ως προς την διαδρομή των σταδίων της, η σκανδάλη του Ultra είναι ένα πραγματικό σκοπευτικό πλεονέκτημα.
 
Συνολικό Μήκος: 82cm/32in
Μήκος Κάννης: 30.5cm/12in
Βάρος: 2.6kg/5.7lbs
Μέγιστη Δύναμη:.22/5.5mm 706 ft / sec, 214 m / sec

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: