"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

29/8/10

Η Ινδία νοικιάζει πυρηνικό υποβρύχιο

 ο... ασύμμετρος
Η Ρωσία θα εκμισθώσει ένα από τα καινούργια της πυρηνοκίνητα υποβρύχια στην Ινδία κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass, επικαλούμενο πηγή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας. Πρόκειται για το υποβρύχιο Nerpa και η εκμίσθωση θα είναι διάρκειας 10 ετών. Το ....συγκεκριμένο υποβρύχιο, στο οποίο συνέβη δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 20 ανθρώπους τον Νοέμβριο του 2008 στη Θάλασσα της Ιαπωνίας, είναι εξοπλισμένο με συμβατικά όπλα, άρχισε να ναυπηγείται το 1993, αλλά καθελκύστηκε και άρχισε τα δοκιμαστικά ταξίδια το 2008 εξαιτίας της τμηματικής χρηματοδότησης της κατασκευής του. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε κατά το παρελθόν διαψεύσει τις πληροφορίες ότι το υποβρύχιο επρόκειτο να εκμισθωθεί στην Ινδία.
   Το υποβρύχιο ολοκλήρωσε με επιτυχία τα δοκιμαστικά του ταξίδια τον περασμένο Δεκέμβριο και θα παραδοθεί σε ινδικό πλήρωμα στο λιμάνι του Βλαδιβοστόκ, στη ρωσική στρατιωτική βάση που αποτελεί την κύρια πύλη εξόδου του ρωσικού στόλου προς τον Ειρηνικό Ωκεανό. Το ζήτημα του πυρηνικού υποβρυχίου εκτιμάται ότι θα αποτελέσει άλλο ένα από τα σημεία τριβής μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν, καθώς το Ισλαμαμπάντ πιθανότατα θα θεωρήσει ότι απειλείται από τους ινδικούς εξοπλισμούς. Και όλα αυτά στην περίοδο που οι ΗΠΑ προσπαθούν να πείσουν το Πακιστάν να συμμετέχει στις συνομιλίες για τον περιορισμό των πυρηνικών όπλων.

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: