"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/9/10

Ανοικτή επιστολή προς τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων-11. Απόδραση από την τυραννία-12. Έθνος ανάδελφο-13. Είναι και Γίγνεσθαι-14. Ο ρόλος του αισθητού στην ζωή του Έλληνος-15. Εθνισμός και διεθνισμός


  11. Απόδραση από την τυραννία
Η αρχή της Ελληνικής Ιστορίας ξεκινά με μετανάστευση Ελληνικών φύλων είτε προς αποφυγή τυραννικών καθεστώτων, είτε προς δημιουργία αποικιών. Η μετανάστευση, ως βασική ιδέα και νοοτροπία των Ελλήνων, θα σε βοηθήσει να επιβιώσεις.
Στις δύσκολες ώρες του Ελληνισμού δεν επιτρέπεται ούτε παρηγοριά, ούτε απογοήτευση. Οι Πρόγονοί σου όποτε τέθηκαν υπό διωγμόν από μισελληνικά τυραννικά καθεστώτα, άκουσαν την Φωνή των Θεών που τους....
είπαν, «Εγκαταλείψτε την γή των βεβήλων. Θα σας οδηγήσουμε σε νέους τόπους». Το ίδιο έγινε όταν τα Πατρώα Εδάφη κατακτήθηκαν από βαρβάρους. Η Φωνή των Θεών αντηχούσε παντού, σε κάθε Έλληνα, «Άφησε την γη των πατέρων σου και  ακολούθησέ μας σε νέους τόπους. Θα σε κάνουμε μέγα έθνος». Έτσι ξεκίνησαν οι Πρόγονοί σου τα μεγάλα ταξίδια που θα άλλαζαν τον κόσμο. Δεν δίστασαν να εγκαταλείψουν ακόμη και την Μητέρα Πατρίδα, προκειμένου να επιβιώσουν ως Έθνος.
Η απόδραση από την τυραννία είναι το βαθύτερο νόημα της Ελληνικής Θρησκείας που καλείσαι να ενσπείρεις στις ψυχές των παιδιών σου. Οι Έλληνες μνημονεύουν διαρκώς δια των Ιεροπραξιών τις συγκλονιστικές στιγμές του Έθνους. Εορτάζουν την απελευθέρωσή τους από την περσική, ρωμαϊκή, βυζαντινή, φραγκική, οθωμανική αυτοκρατορία. Ουδεμία εξ αυτών επιβιώνει σήμερα, αλλά επιβιώνουν οι Έλληνες χάρις την Ελληνική Θρησκεία.
Η απόδραση, το ταξίδι, η φυγή, η μετανάστευση, η απόρριψη, η απελευθέρωση από την τυραννία, είναι μερικές από τις λέξεις που περιγράφουν το μυστηριώδες περιεχόμενο των τελετών της Ελληνικής Θρησκείας. Η Ελληνική Θρησκεία αποτελεί για την ανθρωπότητα την ενσαρκωμένη απόρριψη των καταπιεστικών δομών. Είναι η εξ ορισμού άρνηση του βυζαντινού ζόφου.
Ποτέ δεν θα παραμείνεις υπό καθεστώς που ξεκινά διωγμούς κατά των Ελλήνων. Αν παραμείνεις, διακινδυνεύεις την ζωή σου, διακινδυνεύεις την Ελληνική Συνέχεια. Πρέπει άμεσα να αποδράσεις από την αιχμαλωσία. Μαζί με όλους τους Αδελφούς σου, θα μεταναστεύσεις σε μία ανεκτική χώρα.
Η απόδραση από βυζαντινές δομές αποτελεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων του Ελληνισμού. Πρόκειται για μαζική απόδραση του Ελληνικού Λαού από τις αλυσίδες του σκότους. Πρόκειται για ένα πολιτικό όραμα και όχι για ένα μεμονωμένο γεγονός. Η διαρκής φυγή, η διαρκής μετανάστευση, η διαρκής απόδραση, η διαρκής επανάσταση, η διαρκής απόρριψη, η διαρκής απελευθέρωση, η διαρκής ανατροπή, η διαρκής καταστροφή βυζαντινών αυτοκρατοριών αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Ελληνικής Θρησκείας.
Συχνά θα πολεμάς μόνος σου ή μαζί με μία μικρή συνοδεία ευσεβών για να αναζωογονήσεις το Έθνος. Αρκετοί Έλληνες θα αδιαφορούν για την Ελληνική Συνέχεια, θα τους βλέπεις ακόμη και να πεθαίνουν από τους τυράννους, εν τούτοις θα αρνούνται να σε ακολουθήσουν στην μαζική απόδραση. Αλλά μην απελπίζεσαι, μην αδρανείς. Αν αδρανείς οι Θεοί κρύβουν το πρόσωπό Τους, δεν εμφανίζονται για να σε βοηθήσουν. Μόνον όταν πολεμάς για να απελευθερώσεις τον Ελληνικό Λαό από την αιχμαλωσία, εμφανίζονται οι Θεοί.
12. Έθνος ανάδελφο
Ανήκεις σε έθνος ανάδελφο. Ένα έθνος περιχαρακωμένο από αδιαπέραστα πολιτιστικά σύνορα και στερεότυπα που το προστατεύουν από τα βέβηλα έθνη.
Όταν όλοι οι λαοί του κόσμου θα ακολουθούν το ιδεολογικό ρεύμα της εποχής, όταν όλοι θα σε καλούν να υποταχθείς στην «διεθνή κοινότητα», στην «κοινή γνώμη», στις «αποφάσεις των πολλών», εσύ θα σηκώνεις το πύρινο λάβαρο των Θεών και θα κατακαίς τις γέφυρες μεταξύ Ελλήνων και μη-Ελλήνων. Θα στέκεσαι στην μία πλευρά του Κόσμου, και όλοι οι άλλοι λαοί θα στέκωνται στην άλλη πλευρά. Οι Πρόγονοί σου επεβίωσαν διότι η κοσμοαντίληψή τους ερχόταν σε ευθεία αντίθεση με την κοσμοαντίληψη της ανθρωπότητος.  
Οι Θεοί μάς ευλόγησαν να ζούμε μόνοι μας, αυτόνομα, μακριά από τις επιρροές των βαρβάρων. Αν θέσεις τον εαυτό σου και τους Αδελφούς σου χωριστά από τους άλλους λαούς, τότε ανήκεις στους Θεούς, αλλιώς θα καταστείς  δούλος των λαών που θα σε εκμεταλλεύωνται σκληρότατα.
Θα είσαι έτοιμος να ζεις υπό συνεχείς διωγμούς για την αφοσίωσή σου στους Πατρώους Θεούς. Θα υποστείς το μίσος των λαών και θα υποφέρεις μόνος, σε πλήρη απομόνωση, αβοήθητος. Δεν θα αφομοιωθείς ποτέ από τους βαρβάρους.
Θα είσαι έτοιμος να σε μισεί όλη η ανθρωπότητα για αυτό που είσαι, για αυτό που πιστεύεις. Δεν θα αμφιταλαντεύεσαι, δεν θα αλλάζεις απόψεις. Όλη η ανθρωπότητα θα λέει μαύρο, εσύ θα λες άσπρο. Η ανθρωπότητα θα στέκεται στην μία πλευρά του ποταμού, εσύ, μόνος, θα στέκεσαι στην απέναντι πλευρά.
Θα συναντήσεις πολλές μισελληνικές αιρέσεις, όπως αυτή των ναζωραίων, που θα σου μιλάνε για ενότητα. Μην εξαπατηθείς. Θέλουν να μολύνουν τους Έλληνες, θέλουν να κλείσουν τα σχολεία τους, θέλουν να τους αφελληνίσουν, αυτό εννοούν με το σύνθημα «ενότητα». Επιζητούν τον διχασμό, την πολτοποίηση, την αφομοίωση των Ελλήνων στην αίρεση των ναζωραίων. Θέλουν την κατάργηση της πολυμορφίας και της διακριτής Ελληνικής ταυτότητος.
Οι Ιεροφάντες καταδικάζουν μετά βδελυγμίας την αφομοίωση διότι  προκαλεί εσωτερικές πνευματικές συγκρούσεις στην Ελληνική Διασπορά. Πτωχαίνει τους Έλληνες πνευματικώς. Αποτελεί προδοσία του Ελληνισμού. Προσπαθεί να τους βάλει σε ένα ξένο καλούπι και να αλλοιώσει την ψυχή τους. Νοθεύει τον εθνικό χαρακτήρα των Ελλήνων. Το αντίδοτο στην αφομοίωση είναι το ανάδελφο έθνος.
Το ανάδελφο Έθνος αυτοσυντηρείται, ζει μόνο του, σφυρηλατεί την εσωτερική ενότητα και καταπολεμά τον διχασμό που επιφέρουν οι ανθελληνικές αιρέσεις.
Ανήκεις σε αυτάρκες έθνος. Ο,τιδήποτε υλικά απαιτούνται για τις ιεροπραξίες δεν επιτρέπεται να τα παράγει μη-Έλλην διότι τα μολύνει. Ενδύματα, τρόφιμα, κοσμήματα, γλυπτά, τα πάντα θα παράγωνται από Έλληνες. Η αυτάρκεια αποτελεί μέρος του τελετουργικού του Ελληνικού Έθους.
Αφού συνειδητοποιήσεις ότι οι Έλληνες μονίμως θα είναι μία μειονότητα ανάμεσα στα βάρβαρα έθνη, απομονωμένοι και αβοήθητοι από άλλους λαούς, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε. Η απομόνωση που θα σου επιβάλλουν οι βάρβαροι δεν είναι κατάρα αλλά σημάδι ευλογίας από τους Θεούς. Ό,τι αποτελεί αιτία απογοητεύσεως για τους αδαείς, αποτελεί αιτία θριάμβου για τους Έλληνες.
13. Είναι και Γίγνεσθαι
Όταν δρας για την επίτευξη ενός στόχου, έχεις κάποιες προσδοκίες από την πράξη σου, αλλά το αποτέλεσμα συνήθως είναι μακράν του επιθυμητού. Το κενό μεταξύ προσδοκίας και αποτελέσματος, αποτελεί την ενέργεια που πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις σου για να υπερβείς τα εμπόδια που σε απωθούν από τον στόχο.
Σε παγκόσμιο επίπεδο το κενό μεταξύ προσδοκίας και αποτελέσματος, αποτελεί την διαφορά μεταξύ Είναι και Γίγνεσθαι. Ο κόσμος όπως είναι τώρα σε αντιδιαστολή με τον κόσμο όπως οφείλει να είναι. Αυτή η παραφωνία είναι η κινητήριος δύναμις του Ελληνισμού.     
Θα ακούσεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου να λένε ότι «έτσι είναι τα πράγματα». Εσύ θα τους λες πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Οι υπόλοιποι λαοί εξ αιτίας της απομακρύνσεώς τους από τους Θεούς ισχυρίζονται ότι ο κόσμος είναι έτσι, επειδή έτσι τον βλέπουν. Δεν μπορεί να τον δουν αλλιώς. Δεν μπορούν να τον αλλάξουν. Δεν ξέρουν πώς να τον αλλάξουν. Αυτό είναι δικό σου καθήκον. Σε συνεργασία με τους Θεούς διορθώνεις τον κόσμο, πηγαίνεις από το πώς είναι, στο πώς οφείλει να είναι ο κόσμος.
Ένα από τα βασικά δόγματα της Ελληνικής Θρησκείας που θα διδάξεις στους Απογόνους σου είναι ότι όταν δεν σε ικανοποιεί η πραγματικότητα, πρέπει να κατασκευάσεις μία νέα πραγματικότητα. Πρέπει να την σχεδιάσεις και να την οικοδομείς καθημερινώς. Αν απλώς περιγράφεις την κακή σημερινή πραγματικότητα, την αναπαράγεις και γίνεσαι ένα με αυτήν. Γίνεσαι εξάρτημά της.
Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μίας νέας πραγματικότητος, ξεκινά από τα βιβλία και οικοδομείται με λόγο και έργα. Το Ελληνικό Έθος είναι ένας συνεχής αγών για αλλαγή του κόσμου προς το καλύτερο, και ποτέ ένας αγών για ατομική σωτηρία.
Όταν οι Θεοί αισθανθούν τους κραδασμούς της νέας πραγματικότητος, όταν προετοιμάσεις τον κόσμο να δεχτεί τον Θεϊκό Λόγο, οι Θεοί θα κατοικήσουν μαζί σου στην γη. Αρκετές φορές η επιστήμη οδηγεί στην υπερτίμηση του «είναι», και υποτιμά το «οφείλει να είναι». Όσοι περιορίζονται στην επιστήμη περιγράφουν έναν κόσμο χωρίς σκοπό. Αλλά αυτό ακριβώς είναι το νόημα της Ελληνικής Μαντικής, ο σκοπός. Το «γιατί» των πραγμάτων.
Εξ αιτίας αυτής της αντιθέσεως κάποιοι άνθρωποι απέρριψαν τις Αλήθειες της Ελληνικής Θρησκείας επειδή δεν ίσχυαν μία δεδομένη χρονική στιγμή, ή δεν ερμήνευαν το Είναι. Η Ελληνική Θρησκεία βασίζεται σε Αλήθειες που γίνονται πραγματικότητα από τον τρόπο που ζούμε. Βασίζεται σε Αλήθειες που μετατρέπουν το Είναι σε Γίγνεσθαι.
Ωρισμένες Αλήθειες της Ελληνικής Θρησκείας μπορεί να μην θεωρούνται σωστές με αυτά που θα βλέπεις γύρω σου μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά θα καταστούν Αλήθειες για όλους τους ανθρώπους στην διάρκεια της μεταβολής του κόσμου. Το μεταβατικό στάδιο από το σημείο Α, το Είναι, στο σημείο Β, το Γίγνεσθαι, αλλάζει το τί αποτελεί αλήθεια και τί ψεύδος για τους ανθρώπους. Η Ελληνική Θρησκεία επιβραβεύει την δυναμική αλήθεια και όχι την στατική αλήθεια των πραγμάτων.
Η αποδοχή των πραγμάτων όπως είναι, εκφράζει αποτυχία να ακούσεις την έκκληση των Πατρώων Θεών για το πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα.
14. Ο ρόλος του αισθητού στην ζωή του Έλληνος
Σε περιόδους κρίσεων θα διαπιστώσεις ότι κάποιοι Έλληνες πιστεύουν μόνον ό,τι βλέπουν, μόνον ό,τι ακούν, μόνον ό,τι αγγίζουν. Οι αισθήσεις θα αιχμαλωτίσουν την κρίση τους.
Θα δουν έναν ξένο ηγέτη που θα τους υποσχεθεί σωτηρία, αμέσως θα πιστέψουν σε αυτόν. Ή αν τους φοβίσει, θα τον φοβηθούν. Αφού δεν βλέπουν τους Θεούς, δεν θα Τους πιστέψουν, δεν θα υπακούσουν στις Εντολές Των. Οι αισθήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή των Ελλήνων. Άλλες φορές τους ενδυναμώνουν και άλλες τους αποδυναμώνουν.
Αυτό που δεν φαίνεται, η αόρατη δύναμη των Πατρώων Θεών, είναι αυτό που καθορίζει το μέλλον του κόσμου.
Αν οι Έλληνες εξαρτήσουν την επιβίωσή τους από τους μη-Έλληνες, σημαίνει ότι απορρίπτουν την ύπαρξη των Πατρώων Θεών. Μία τέτοια επιλογή σημαίνει ότι οι Έλληνες υπογράφουν την δική τους ανυπαρξία, καθώς δεν έχουν λόγο να υπάρχουν πιά. Οι Έλληνες υπάρχουν μόνον σε συνάρτηση με τους Θεούς.
Αν διαταραχθεί αυτή η συνύπαρξη επειδή κάποιοι Έλληνες περιωρίστηκαν στο πεδίο του αισθητού, η ατροφία στο νοητό και υπερλογικό πεδίο αφαιρεί από τους Έλληνες την ικανότητα προβλέψεως του μέλλοντος(το μέλλον δεν αγγίζεται, δεν είναι αισθητό). Τους αφαιρεί την ικανότητα να αλλάξουν τον κόσμο.
Για να αλλάξεις τον κόσμο πρέπει νοερώς να τον δεις διαφορετικό από ό,τι είναι σήμερα. Το αισθητό περιορίζει το εύρος της φαντασίας. Εγκλωβισμένος στον αισθητό κόσμο, δεν μπορείς να έχεις οράματα, δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τους Θεούς για να λάβεις κατευθύνσεις για το Μέλλον του Ελληνικού Λαού.
Θα αντιμετωπίσεις το μόνιμο πρόβλημα των αηθών φιλοσόφων που άλλα λένε και άλλα πράττουν. Για τους αήθεις φιλοσόφους η πραγματικότητα καθορίζει την ιδεολογία. Για τους Έλληνες η ιδεολογία καθορίζει την πραγματικότητα. Ο κόσμος των Ελληνικών Ιδεών είναι πιό πραγματικός από το κόσμο των γεγονότων. Τα γεγονότα είναι προσωρινά, είναι ευμετάβλητα, αποτελούν απλώς την μορφή των ιδεών. Οι Ελληνικές Ιδέες είναι όντως Όντα.

15. Εθνισμός και διεθνισμός
Ο Έλλην διατηρεί συγχρόνως την ιδιομορφία και την οικουμενικότητά του. Δεν μπορείς να είσαι το ένα χωρίς το άλλο. Από την μία πλευρά χωρίς έναν οικουμενικό ορίζοντα, χωρίς μία παγκόσμια αγορά ιδεών που θα απορροφά τα Ελληνικά πολιτιστικά προϊόντα, δεν θα μεγαλουργήσεις. Από την άλλη πλευρά αν αφομοιωθείς από τους μη-Έλληνες, δεν θα έχεις να προσφέρεις κάτι στην ανθρωπότητα.
Ο εθνισμός σου σε βοηθά να επιβιώσεις μέσα στον παγκόσμιο πολιτισμό. Ο διεθνισμός σου σε βοηθά να μετασχηματίσεις τον παγκόσμιο πολιτισμό. 
Για να βρεις το σθένος να οδηγήσεις τα αλλοεθνή πλήθη εκτός του ιδεολογικού βάλτου που έχουν περιπέσει, πρέπει να έχεις διεθνιστικό ορίζοντα που θα τον παρατηρείς με τα κάτοπτρα του εθνισμού.
Όσο σκληρά θα καυτηριάζεις όσους Έλληνες κρύβουν την δειλία και την ανευθυνότητά τους πίσω από την μάζα του ποιμνίου, άλλο τόσο θα καυτηριάζεις όσους Έλληνες κρύβουν την δειλία τους για ανατροπή του διεθνούς κατεστημένου πίσω από μία εσωστρέφεια για το ένδοξο Ελληνικό παρελθόν. Όποιος Έλλην δεν αγωνίζεται για το μέλλον του Ελληνικού Έθνους δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται και να τρέφεται από τις δάφνες του παρελθόντος.
Υπάρχουν δύο συμφωνίες που σε δεσμεύουν. Μία συμφωνία με τους Έλληνες, και μία με την ανθρωπότητα. Δεν διεθνοποιείται ο Έλλην, αλλά οι απόψεις του.

Υπατία η Αλεξανδρινή
3η Μεσούντος μηνός Θαργηλιώνος, έτους 2771 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: